-
Gamesa je to super, atmosféry to má hafo. Líbí se mi jak to všude háže stíny.
ALE za čarodějku je to fun, bossáci bejvají težcí, ale dostal mě ten debilní dominus na konci. Jako ta jeho poslední verze, víc anti čarodějnickej fight udělat nemohli? To je hnus bez party sem se na to ..., pak sem založil 2x partu na dominuse a 2x ho zabil nějakej high lvl, prostě se tam portl nebo to rychle proběhl, nikomu nic neřekli zabili a čus. Potřetí jsem už neměl náladu a od tý doby sem to nepařil, třeba jednou *4* -
Pro mě je hlavní rozdíl mezi D3 a PoE combat feel. Kdyby ve hře z potvor nic nepadalo a šlo jen o to si zamlátit s různými buildy, tak by PoE nikdo nehrál, protože takovou fádní nudu sem nezažil. PoE je prostě pro lidi, co mají rádi simulátor theorycraftingu a zajímají je víc čísla a výpočty, než hraní samotné a vizuál. Co se týče skill tree, tak jeho komplexnost je jeden velkej klam. Jsou tam sice možnosti buildování, ale ne takové, jak ten strom působí. Přijde mi to zbytečně předimenzované. Takový strom bych klidně mohl udělat i z Diabla 2, jen bych skilly rozdělil na větší počet toho samého.
-
-
no ja som to hral len chvilku ale ten strom skillov bol strasne neprehladny, pol hodinu som tam hladal to co som chcel. Jednoducho nie vzdy je viac lepsie. A hej suboje na mna posobili oproti d3 tak nejak nemotorne aj ked je pravda ze zase na druhej strane sa mi zdalo ze pri nich treba trosku viac rozmyslat ale to mozno len preto ze som to nehral dost dlho a mal som maly level:)
Ono D3 je skvela hra len to kazi fakt ze nepadaju poriadne predmety, co sa s datadiskom snad zmeni.
-
-
Nejvetsi rozdil je v tom, ze poe si klade za cil byt zabavnou hrou pro hrace zatimco diablo ma jeden jediny ucel a to narvat co nejvic kapsy mistrum z blizzardu a ostatni aspekty hry jsou pro vyvojare druhorade.
-
-
Njn pryč jsou ty doby kdy všichni ďáli všechno zadarmo... počkat ta doba tu nikdy nebyla. Ne nadarmo se říká že nejdražší věci jsou ty zadarmo. Jediné co jsi ve svém lehce pomateném příspěvku napsal dobře (i když malá chyba tam stejně byla) bylo "Mistrům z Blizzardu" *3* Myslím že málokteré studio se hře i po vydání věnuje tak jako oni.
-
-
Nic jiného jim také nezbývá, když téměř každou hru domrví nesmyslama.
-
-
Máš pravdu,ale bohužel PoE není zábavnou hrou pro hráče...
-
-
Pěkný... A druhá půlka recenze bude kdy? :D Nebo to u tak rozsáhlé hry myslíte vážně? :D
-
-
By mě zajímalo, kdo dává ty mínusy? :D Vám se to zdá jako plnohodnotná recenze? Cool xD
-
-
zda se nam to jako prispevek o hovnu
-
-
-
Nechci tu hodnotit hru samotnou, ale co se týče recenze, tak teda všechny palce dolů, to je opravdu hrůza. Jak dlouho tu hru asi autor recenze hrál? Můj typ je tak hodina, ale chápu, že před vánoci je třeba dělat spoustu jiných věcí.
-
-
Jó a omlouvám se všem za hrubku, píše se "můj tip".
-
-
Cestina nastesti pripousti uziti obou moznosti. V tomto slova smyslu muzes pouzit "tip" i "typ".
-
-
-
Potřebuji poradit.
Jak mám porazit bosse 1 actu s templem při megasuperultra lagech ?
Předem děkuji za odpověď. -
-
Myslis v Diable 3 ?
-
-
Když chci napsat do Diabla 3 tak napíšu u odkazu s diablem 3 .
Já se ptám na PoE (tam sou totiž taky acty). -
-
ja hraju taky za templa s orientaci na magii a normalne jsem ho umlatil zbrani. trochu jsem tomu uzpusobil gemy a uplne na pohodu.
-
-
Jo jenže já mam lagy jako prase, kvůli nim mě několikrát spadla hra ale zajímavé je
že ty lagy jsou tak brutalní jen u bosse *9* . -
-
Děkuji za radu *4* .
-
pri vstupu k bossovi si vyhod vzdy portal, pokud jde dotuheho nebo dojdou flasky sup do portalu a pak zpet, ale todle reseni se vyuziva tak max na zaverecneho bosse cele hry, jinak zkus pouzit command na resync: /oos
http://pathofexile.gamepedia.com/Chat_Console
-
-
-
-
-
-
"pro mnoho lidí už v beta verzi nezávislý projekt vítězil nad mainstreamovým titulem, bylo logické. Na silnějšího se vždycky lépe kydá hnůj"
KDE je logika?!
Nehrál jsem ani D3 ani PoE.
Ale logicky: kvalitní titul který má miliony hráčů a ohromnou reklamu. Neměl by být podobný titul naopoak vychvalován? Neměl by být bráněn miliony hráčů?
Naopak hra která má menší reklamu a méně hráču. A přeci taková hra v souboji kvality a zábavnosti podle extrémní většiny hráčů vítězí.
JEDINÝM LOGICKÝM ZÁVĚREM je tedy že PoE je kvalitnější titul.
To je milý autore logika.
To co předvádíš je stejně logické jako léčit rakovinu prostaty slzami siamských dvojčat. -
-
Máš logiku jak pojď na mě zboku. Jistěže mnohem více odpůrců si najde velkej projekt od velké a známé firmy, navíc zaměřený na víc masovější publikum, který nebude běhat po zapadlých webech a zuby nehty to bránit. Hlavně když to je pokračování úspěšnýho titulu, to se na to kydá dvakrát tolik, když to nesplní očekávání (který si málokdo dokáže určit - přesto tam každýmu vždy něco vadí)
Malej, méně známej titul, od novějšího studia, tvářící se jako HC s menším rozpočtem než ten kolos...má to méně hráčů, ale víc se pohybujících po různých diskuzích a "internetech", ti si to budou bránit a nadávat na tu konkurenci.
Potom proč každej nebrání CoD, když má rok co rok obří prodeje, proč každej nebuší do hrudi za Skyrim, když je to i kritikama výborná hra, ale za Vávrovo RPG už nasazují helmu a chystaj se narukovat na frontu, přitom slyšeli jen pár prohlášení a viděli pár obrázků protažený hromadou úprav. -
ty už radši nic nepiš s tý tvý logiku se nám inteligentním lidem dělá trochu
nevolno -
-
Vy "inteligentní lidi" máte očividně menší problémy s klávesnicí.
-
-
-
mě na týhle hře nebaví boj s potvorama, asi jsem divný, ale pocit z boje je pro mě u akčních rpg to hlavní
-
"Naprosto parádní věc je vylepšování zbraní. Ty může nejen osazovat obligátními drahokamy, které přidávají specifické vlastnosti, ale také je používáním levelujet"
Tohle neni tak uplne pravda. Zbrane se pouzivanim nelevluji. Pouze pomoci orbu muzete zlepsovat kvalitu.
Na hru roku slaba recenze teda :/ -
-
to bude tím, že ten nerdovskej paskvil není žádná hra roku :)
-
-
podle mnohem prestižnějšího zahraničního webu je, deal with it
-
-
to ze je podla nejakeho (bez ohladu na jeho prestiznost) webu nieco "hra roku" este neznamena ze ten nazor musia vsetci zdielat. co je pre niekoho uzasny pocin moze byt pre ineho paskvil. to je ako verit od slova - do slova vsetkemu co slintaju v televiznych spravach...
-
-
on neřekl pro něho to není hra roku řekl že to není hra roku, to je rozdíl asi jako mezi tím, když prohlásíš že pro tebe je výherce soutěže xy pan Z ale cenu dostal pan A. Hra roku to zkrátka je protože tohle ocenění dostala a tvoje přirovnání jsou mimo
-
-
dle inerního hlasování naší hráčské skupiny dostal PoE cenu fail století, ocenení dostala, tudíž je to nejhorší hra století, to je zkrátka fakt *1*
-
-
-
-
-
-
Tech postav v PoE je vic nez jak je uvedeno v clanku.