Přejít na výpis diskuzí
Pátou hratelnou frakcí Total War: Rome II jsou Arvernové
8.2.2013 | Adam Homola
75 příspěvků
-
Toto je vtip,ne?
-
Jo to jo...ale ty nádory kderý sis takhle mohl unlocknout se zpřístupnili po prvnim dohrání...
-
Mně se to zdá taky málo, ale minuleš sis to mohl nějak přenastavit a pak hrát za jakýkoliv národ, tak snad to teďko půjde taky.
-
*15* *15*
-
Horší by bylo, pokud to co napsal myslí vážně. *1*
-
zasmál sem se, fat že jo :D
-
Rome total war je směšná dětská hra,kde pár sotva viditelných rozmazaných postaviček po sobě hází kamením a mlátí se po kebulích klackama..Call of duty,to je aspoň hra pro pořádný chlapy s pořádnejma kvérama..takže bych tímto chtěl poprosit tvůrce této parodie na hru aby té směšné komedie zavčas zanechali a vrhly své síly na tvorbu něčeho alespoň vzdáleně podobnému jako je COD.Děkuji.
-
Ne, všecky opravdu nebudou hratelné to byla jen kachna, čím by záplnili mapu, to by tam jako nechali prázdné místo?!v Původním Rome bylo 9 hratelných frakcí když 3 římské rody počítám jako 1 frakci, moc dobře to vyřešené nebylo, takto je to lepší. Ted je akorát místo Řeckých států Makedonie, jednu z těch zbývajicích frakcí co byli v Rome 1 dají jako DLC, Tipoval bych že v základní hře bude Germánský kmen (Cheruskové/Teutoni), Egypt a Partie/Seleukovská řiše
-
V puovodnom Rome boli zo zaciatku 3 hratelne frakcie,plus 8 odomknutelnych a dalsich 10 nehratelnych.Pri Rome 2 to ma byt myslim tak,ze vsetky frakcie budu hratelne,logicky mi z toho vyplyva ze v hre ich bude teda len 8.
Ale co,aj tak sa na to tesim ako svina!!! -
Doufam, že v Rome II budou i historický postavy abych mohl s Veringetorixem nakopat Caesarovi prrdel *1*
-
Yep, tam je problém v tom, že Řekové nikdy neměli nijak zvlášť velké národní cítění. Respektive měli, ale jako obyvatelé jednotlivých polis (Atheňané, Lakedaimoňané apod.), ne jako "Řekové". Měnilo se to jenom v případě vnější hrozby (ne ve smyslu: "Bratři, pojďme bránit náš národ, vždyť jsme jedna krev!", spíš: "Tak jestli nechceme dostat všichni po tlamě, měli bychom teď spolupracovat.")
-
Tak tak, dlouhověkost nebyla mezi majetnými výjimkou. Ostatně, lidé z oblasti středomoří mají dodnes největší věkový průměr v Evropě. Životní prostředí plus strava jsou v těchto oblastech pro člověka velmi vhodné. Navíc antičtí lidé nebyli žádná ořezávátka, vyznali se ve správné životosprávě.
-
předpokládám, že se ve starověku běžně nedělaly sčítání lidu, průměry a mediány, do který se započítávala natalita, mortalita, živorodost a kdeco novorozenců, zkrátka se bralo to, v kolika letech lidé běžně umírali
-
No jestli to bude jako ve vesch predeslych Total War hrach, tak si staci pohrat s *.ini a souborem a budes moci hrat i za vsechny ostatni "nehratelne" frakce :)
-
V Rome byla jako celá frakce I Germánie, Gálie a Británie, ted je zastupuje pouze jeden kmen, Pochybuju že bude hratelný nějaký Řecký městý stát, Když už Helénské frakce zastupuje Makedonie.
-
Přesně tak to bylo v Rome (1). Samozřejmě, že tam nebyla Sparta jako frakce, ale jako Greek Cities, které měly Spartu za hlavní město.
-
jedno slovo.. DLC
-
Magister_Peditum: To jistě neřeší. Jenom jsme se trochu odchýlili od podstaty věci.
yeyo tady něco napsal, Ty myslíš, že to vztahuje k Rome 2 a já zase, že k Medieval 2, to je to v čem se rozcházíme. A rozseknout to může jenom on, když uvede jak to vlastně myslel.
Mně osobně 8 hratelných frakcí nepřijde vyloženě málo (pravda ani moc), ale vzhledem k politice DLC (kterou si v CA velmi osvojili) nečekám že je to konečné číslo. A můžeš nadávat na zku...né DLC, ale za to já opravdu, ale opravdu nemůžu.
Howg -
Samej vydlák co našel v lese klacek a pak se nějak pomaloval.:) ,těším jak za Řím je pěkně převálcuji.Jestli tedy výhody Říma budou dobře provedeny.
-
Třeba k tomu, že bude daleko zábavnější jak celý slavný Rome II. Bože lidi, přemýšlejte :-)