Přejít na výpis diskuzí
Pátou hratelnou frakcí Total War: Rome II jsou Arvernové
8.2.2013 | Adam Homola
75 příspěvků
-
Víme :D, to by byla hrůza - a co se týče Senecy, ten si uměl užít života :).
-
Hej ale v Rime mohli zit dlhsie keby nepouzivali olovene trubky. Sice mali tam vodu ale aku. Ked som bol v Rime niekto mi to tam hovoril. Asi tak.
-
člověk co típal ten screen už měl určitě postavenou kovárnu na lepší úrovni
-
Viz reakce předešlá...Vím, že tam bude víc frakcí...ale "jen osm" hratelných nicméně, mi nejde do hlavy moc, proč nejsou zpřístupněny i ty, co jsou nehratelné...stejně pro ně studio musí vymyslet jednotky, budovy etc...nejde ani tak o to, dohrát to za všechny...ostatně to jsem neudělal v žádném předešlém díle...ale spíš o tu možnost volby...ale ta geografická změna, etc...já mám hodně rád rozmanitost, zvlášť v globálních strategiích...možná, je to nějakej komplex nebo úchylka, ale když jsou strany nehratelné, tak mám nutkání podléhat dojmu, že třeba nejsou vybalancované nebo něco podobného...
-
Ano....v to doufám, že rozdíly budou velké...
-
On ve starověku nepanoval komunismus, víme? Takže zatímco chudý třeba umíral na infekci, tak si bohatý mohl dovolit lékaře, co ho vyléčil atd. Stejně tak si bohatí mohli dovolit žít v čistotě a suchu, měli bohatší jídelníček a nemuseli namáhavě pracovat třeba na poli. Nebo si myslíš, že takový Seneca žil někde ve špíně? *1* *1*
-
Leda udělat Spartu a Athény samostatně prostě Athény lodě Sparta vojsko a až obsadí jeden druhého tak získa jeho technologie. Ono by to šlo.
-
Já jen, že to neřeší problém "mála frakcí" v Rome 2, že. *15*
-
Jedině jako Datadisk. Řecko-Perské války by nebyli špatné.
-
Nedokážu si představit, že by tam dali jeden městský stát z Řecka. Ony byly všechny víceméně podobně významné. (Korint, Sparta, Athény, Théby...) Vlastně si nedokážu představit, jak by to měli udělat, když se chtějí držet té historické přesnosti. Sjednotit Řecko pod jeden stát asi nebude uplně košer, ale asi záleží i na době, kdy hra začne, no.
-
Ono tam bude těch frakcí o mnoho víc než 8, jen 8 z nich bude hratelných, to si myslím že bohatě stačí, každý si určitě vybere a pochybuju že budeš mít tolik času aby si dokančil hru za každou z těch 8 frakcí. Jinak v některých TW bylo těch frakcí méně a byli mezi nima jen kosmetické změny - pokud se bude hrát za každou frakci jinak a každá bude mít odlišnou kulturu a další věci tak není důvod se obávat.
-
Tak určitě :D, majetní si uměli koupit zdraví.
-
Egypt by tam měl být bez debat....uvidíme :), vzhedem k historii a významu by to bylo více než záhodno. Dokoukal jsem včera Řím a motivovalo mě to k zahrání EB :).
-
Počet je možná malý, ale možnosti kulturní, statnícké, vojenské budou hru hodně měnit. Ty kombinace vynahradí počet - tomu věřím.
-
To hodně lidí neví, ale v "temném" středověku byla průměrná délka života o něco delší, než za Říma.
-
Upřímně, 8 frakcí se mi zdá taky málo...řím, kartágo, egypt, řecko a zbytek "barbaři"...a to, že další frakce vyjdou jako DLC mi teda potěšení nepřidá
-
Tss ti barbaři vypadaj všichni stejně. Na hru se sice těším ale fakt že jeden národ má modrou bederní roušku a druhý zelenou se mi moc nelíbí
-
Už aby byl Empire II *1*
-
No to já nevím, k čemu Ti bude. Mně asi ke hraní. *1*
Ale rozumím.