Přejít na výpis diskuzí
Pátou hratelnou frakcí Total War: Rome II jsou Arvernové
8.2.2013 | Adam Homola
75 příspěvků
-
Ano grafika je lepsi a lepsi. Co ale AI? Bude lepsi v diplomacii a boji?
Nebo z noveho Rome:TW bude jen krasna podivana se starymi problemy co se tahnou celou serii?
Btw dal bych dalsi Medieval :-) -
8 mi pride taky dost malo. Asi sem zmlsanej z ruznych modu, kde si mohl hrat za kazdou frakci, takze za cca 20. Ale dost mozna to pujde odemknout jako v jednicce, kez by. Ja bych treba uvital moznost hrat za Pergamon:)
-
Ale je. Starověký Řím sice měl relativní "dlouhověkost", ale podle vědců byl průměr 50 let. Navíc musíš rozlišovat spodinu a bohaté Římany:)
-
Taky byli bohatí a měli lepší přístup k tehdejším lékařským výdobytkům a lepší stravě. Většina (chudáků) stejnak umírala kolem třicítky a tak to fungovalo až do 18. - 19. století.
-
To je pravda, ale jak kdy - včera jsem se náhodou díval na životy slavných Římánů a delší život nebyl problém.
-
Není pravda.
-
No reálnější by to rozhodně nebylo, ve starověku člověk nad 60 to byla jo vzácnost.
-
Ještě mi chybí Egypt :). Těším se na vše, mám jen jedno menší přání, aby se postavy dožívaly přes 60 let. V Medievalu mě to dost štvalo, když už jsem si někoho vycvičil - navíc by to bylo i reálnější :) - chci pokořit "svůj" vygenerovaný rekord 103 let :D.
-
Já už chci Spartu! *1*
-
Asterix: A Alesia?
Gal: A co to jako je Alesia, co??? Co byste asi v Alesii hledali!!! Nikdo neví kde by měla Alesia být... -
Málo? A kolik jich bylo v původním Rome? Bez toho aniž by sis je odemykal.
-
Jedni z nejobávanějších nepřátel starověkého Říma kvůli své relativní vyspělosti oproti ostatním kmenům tehdejší Galie.
-
Vypadají odhodlaně. Ty velké štíty budou skvělou potravou pro má pila. *2*
-
Len 8 frakcií?Neni to nejak málo?
-
Na tom obrazku vypadaj nějak...moderněji než ostatní frakce :D