Přejít na výpis diskuzí
PC Alan Wake se už zaplatil, u nás vyjde s CZ lokalizací
20.2.2012 | Aleš Smutný
86 příspěvků
-
Skvělá hra něco takového mě přesně chybělo,jen čekám na češtinu,ať mi nic neunikne ! :-D
zatím sem to jen zkoušel jak to jede a na to že můj pc má 3 roky tak na střední to zvládá dobře.. :) -
A jak to bude s DLC, esli teda nake sou, mam dojem ze jo
-
-
A což si přečíst ten článek? ;)
-
ostatnimy
-
-
To vážně banda vypatlaná ty PCčkáří. Kvalitní hry kradou a takovou šmucku kupujou.
-
-
No hlavně že ty děláš čest té vaší konzolové menšině *11*
-
Už jsem myslel, že reinkarnace blbců jako Jejdásek se tady neukáže, škoda, že jsem se nemýlil:(
-
-
no optimalizacia velmi dobra hram na 8800 gt a 2GH dvojadro od intelu plus 3gb ram a na low v rozliseni 1280x1024 to ide fajn plus 2X vyhladzovanie hran a textur. aj ked u kazdeho je fajn nieco ine presnejsie je to tak 20-25 fps v priemere ale som zvyknuty uz na tak starom zeleze na tak mizerne snimky plus hra je pomala a netreba super presnu musku takze fps staci len trochu ovladanie pozlosti a kamera nejak divne zanasa do strany :D
-
-
celkem bida ja hraju na normal v 1680x1050 s 9600 gt a zbytkem stejny co mas ty... a mam porad kolem 30-40 fps *3*
-
-
ja to hraju na 1920x1200 vše na High 2x aa 8x AF na Athlon X2 64 6000+, 4Gb DDR2 800mhz a GTX460 1Gb bez problému
-
-
-
Vy jste zase blesci..už ji mám dávno staženou..hra zatím dost nuda..
-
-
Don´t feed the troll.....
-
-
aby se taky tech par šupu nezaplatilo raz dva.. optimalizace zadnej zazrak a ovladani na pěst. No nic no, vzhledem k tomu že se na hru už hodně dlouho těšim to budu muset překousnout.
-
-
Já nevím na čem to hraješ, já teď pracuju na Core i3, 8GB paměti a GF GTX 460Ti a nevšiml jsem si žádných problémů s výkonem, grafikou (kromě toho, že občas blikají okraje stromů) ani ovládáním (jenom jsem asi lama a nejde si se vyhýbat nepřátelům...). Jestli si myslel to držení shiftu, tak to možná, ale když jsem hrál, tak jsem svoje umírání sváděl spíš na sebe *4*
-
-
Je i chválihodné, že se to rozhodli neprodávat za standartních 50€, ale za 21. To se cení. Jsem ve 4. epizodě a až na občasnou nevyváženou obtížnost a trochu vyšší HW nároky je to skvělá příběhová hra.
-
-
Před chvílí jsem to dorazil na hard, je pravda, že občas jsem se tedy zapotil, někdy svou vlastní vinou, někdy díky ovládání, které podle mě nemá zrovna rychlou odezvu, hlavně úhybné manévry přes shift byly občas oříškem, když na mě šli ze všech stran. Zítra se vrhnu na dlcčka. Ale za pět stovek, no nekup to, hlavně jsem byl vcelku očarován tou krajinou, do které je hra zasazena.
-
-
Jsem béčko, někdo mi dává zabrat i ta normal obtížnost *3* Grafika je samozřejmě nádherná - obvzláště ty scenérie přes den.
-
-
Já ani nevěděl, že to mám na hard, dokud mi dnes nenaskočil achievement *1* Jinak mám většinou rád zlatou střední cestu, tedy obtížnost normal. Neboj, i já měl chvíle, kdy jsem měl sto chutí rozšlapat klávesnici, protože jsem se prostě nemohl přes ty hochy se sekerami dostat *15* a když na mě létaly sudy, barely, auta a vagóny a já nestíhal uhýbat a zabíjet, tak jsem si holt šel dát "rauch" pausu, abych se trošku zrelaxoval.
-
-
-
-
To je jedině dobře, aspoň se ukazuje že slušných hráčů kteří hry kupují je dost. Mohli by ukázat že se konverzí na pc nemusejí bát. Pokuď ovšem nevydají nedoladěný paskvil a jeho neúspěch nehodí na vinu pirátům. Což je ten nejjednodušší způsob.
-
-
A nejcastejsi argumentace vydavatelu ,kdyz prijde na nizke prodeje pc verzi her *1* .
-
-
Mám doma koupeno:) Za tu cenu se to rozhodně vyplatí.
Jenom naši hater konzolisti jaksi ztrácejí další ze svých argumentů, že se pc platforma nezaplatí..... -
-
Po několika letech vyjde jedna konverze a vy už z toho děláte fenomén. Těch her se pořád bude dělat mnohem míň pro PC. Stačí se podívat na nějakej release kalendář.
-
-
Povedal by som, že za to môžu byť vďačný aj dobre nastavenej cene. Ono je rozdiel chcieť za defakto novinku 21€ alebo 49,99€
-
-
suhlasim. ale aspon vidiet,ze nizsia cena=vyssie predaje=vyssie zisky.
snad to konecne pochopia aj ostatni,a prestanu nalievat zbytocne peniaze do antipiracy ochran...
-