Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já stále naivně doufám, že další next-gen přinese vetší herní prostředí, větší interaktivitu, propracovanější AI, že se do hry budou komplexnější, ale to jsem asi opravdu jenom naivní. *13*
  • Podle mě bude nejlepší si počkat na to jak to F2P bude v jejich hrách fungovat a až pak soudit.
  • Chtělo by to trochu inovativního uvažování.
  • Krtecek-GT
    Přesně tak, vývojáři když vydají exkluzivní titul třeba na ps3, např. serie Uncharted tak vydělají daleko víc, než kdyby ji prodávali na pc. Nebo je ještě model, který nesnášíme, a to, že se udělá hra na konzole, vytvoří se zisky a něco málo se ještě utrží po převodu hry na pc (u toho se většinou šetří, takže pak vznikají "těžko" hratelné porty). Asi celkově dnes vydat titul pouze na pc je risk, bez zaběhnutého jména (třeba Diablo 3 se určitě prodalo hodně)..
  • DangerousDave
    Mahcake : možno by bolo o polovicu menej hier ale neboli by tak retardované. A to je podstatnejšie ako kvantita.
  • Shenkster
    Já se nebojím...já nerozjedu ani tohle *1*
  • Krtecek-GT
    ..
  • Free to play je dobry a imho velice ferovy koncept. Cim vic se hra cloveku libi a cim vice mu poskytuje zabavy, tim vice plati, cimz jsou vyvojari lepe odmeneni. A naopak cim je hra horsi, tim min je clovek ochoten investovat a tim levneji ho prijde spatna zkusenost. To je oboustranne vyhodne. Akorat to pojmenovani je zavadejici a melo by byt spise: free to try and pay to play.
  • Pokud budou hry financovany blazny, budou designovany pro blazny. Komercni vysoce nakladne hry nikdy nebudou a z principu ani nemohou byt dobre zadarmo. Takhle herni prumysl nefunguje. Chtelo by to trochu racionalniho uvazovani.
  • LOL, zradci? :-)
  • Jsem zvědavý na jejich službu GFACE, která by měla být propojena s free to play hrami a bude konkurovat Gaikai nebo OnLive.
  • My*
  • Pár bláznů co nevědí s prachama?? Díky nám sis to vůbec mohl stáhnout, jelikož mi zaplatili tvůrcům k výrobě. Jej si jen další warezák jak zminuješ ...
  • No...radši si koupim originálku za plnou cenu než 100 free to play udělátek po za 3 euro...
  • Ubisoft je fajn a crytek taky.
  • Ja si originalky kupuji a proti f2p nic nemam.
  • Slendrian
    Úprimne, kolko z vas co tu nadavate na Free to play ste si realne kupili originalky :) neznamena to samozrejme ze by som bol fanusikom F2P
  • Mahcake
    Pochopils špatně. Máš pravdu, že pirátství by bylo stejně vysoký jako bez konzolí. Spíše i větší, ale bez konzolí bychom měli víc jako o polovinu míň her. Vývojářům a sponzorům by se nevyplatilo do toho investovat. Ale s konzolema mají jistotu. 85% hráčů si hru koupí kvůli složitému či nemožnému flashi či módu konzole a zisk je na světě. Když vydají hru na PC, tak naopak těch 85% hráčů si hru stáhne a zisk je v nedohlednu.
  • Ano, protože už teď je dost velké.
  • nemyslím, že by pirátství bylo bez konzolí nějak vyšší než je teď

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit