Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mahcake
    Chtěl jsi říct: "Kdyby nebyly konzole, tak všichni mají PC a hrajou zpirátěný PC hry a tim pádem by se většina vývojářů a sponzorů zaměřila na jinej trh."
    Je to tak? :)
  • free to play model nemá nic společného s konzolemi, vznikl v Asii pro asijské mmočka
  • kdyby nebyly konzole tak vsichni maji pc a hrajou pc hry
  • zrádci? F2P dělají aby mohli dělat hry pro PC aniž by se báli pirátství, mohli se na nás v pohodě vykakat a rozetřít
  • Nedej příroda aby se někdo spletl a pochopil nextgen jako novou úroveň herní náplně, ovládání, AI či vyprávění dospělého příběhu. To by byl teda šok.
    Jestliže bude nextgen stále jen v nových obchodních modelech, online "službách," a počtu polygonů pak bude vše v pořádku a není se čeho bát.
  • lang="cs"vsak Crysis 1 a 2 presne tak fungovala pro drtivou vetsinu to bylo free z warezu a par blaznu co nevedi co s prachama a pro dobry pocit mit v ruce originalni omezujici placku si to koupilo *1*
  • sdasfsvvav: Nedělej ze sebe šášu (Crustyho). Konzole tu jsou proto, že je o ně zájem, naplňují poptávku trhu, stejně jako herní PC a kdyby všechny shořely, lidi by si prostě koupili nové.
  • Lepší je EA zkratka P4F:
    Play for Free
    Pay for Fun
    *1*
  • EA, Ubi, Blizz, Crytek. Koho asi poslu priste do prdele?
  • Tak si říkám. Všechny hry by měly být NA PCV PXPAxúpdnCndsb SPCB ASKCB SCB VKVASkpvnn

Vidíš jak mi šibe z toho, že existují le konzole! Musí shořet! PCPCPCPCPPCCP
  • Krtecek-GT
    Musím jen souhlasit, všichni vidí v konzolích brzdu ale když jsem se ptal v obchodech, tak všude řekli, že kdyby nebyli konzole, už to mohli dávno zavřít, protože prodeje her na pc jsou nesrovnatelně menší, ku proti prodeji her na konzole. A co za to může, DRM nebo že hraní na konzolích je "pohodlnější, nebo prostě jen to, že na pc si většina lidí hru stáhne z netu a tady pak nadávají na konzolisty jak jim ubližujou a přitom svoji platformu podporují minimálně (přece jen hrát neoriginal na x360 nebo ps3 je pořád složitější než je hrát na pc)??
  • Tak to vysel jenom s drobnym zpozdenim nekolika let...
  • Ok, tak nějak jsem si to myslel, jen se pro jistotu utvrzuju jak to teda je, jelikož dnes nikdy nevíš, s jakou další debilitou ti idioti přijdou.
  • Ne, týká se to multiplayerových her. Hlavně MMO, FPS a MOBA her.

A možnosti hraní zadara bývají různě omezené, což se liší titul od titulu.
  • Jakože příklad nějakou hru (příklad: Far Cry 3) si místo koupení stáhnu (zadarmo ?) a hraju jo? single .... ?
  • Nemusíš to kupovat, jen stáhneš a hraješ. Samozřejmě je možnost si kupovat premium účet, ve kterém dostaneš nějaké výhody, ale pro hru to není podmínkou.
  • free = volný, svododný
    to = pro, k, ... atd.
    play = hrát
  • Může mi někdo zodpovědně říct, co přesně znamená free to play ? děkuji.
  • Lžeš.
  • Zadarmo jim muzu platit? *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit