Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Steam a možná i origin ještě chápu, ale "Games for Windows Live" a "Uplay" jsou amatérské nepřhehledné věci na prd :D
    • Umaroth
      Tak s tímto názorem se dá souhlasit, a to si myslím že Uplay je na to uplně nejhůř, to je uplně....proste nic !
  • já sem do her nainvestoval docela dost, za svou pařanskou karieru, podpořil sem dulezity projekty jako byl např. Morrowind, kterej definoval, esi vubec jeste nejaka Bethesda a TES budou... a to sem zato zaplatil pomalu dva klacky!! Před deseti lety... proste mam predplaceno, tak to beru já :D
  • vtipne :) ..takze kdyz budu chtit bezproblemovy chod a presto podporit hru, tak si budu muset ztahnout crack k originalce :)
    • Inquisitor
      Ale i s crackem ho budeš potřebovat abys mohl ukládat save, takže se tomu vyhnout nedá.
      • Veskoslav
        To není pravda. Gears of War či DoW používají stejnou službu a fungují s crackem normálně.
    • To uz by to rovnou ani nemuseli distribuovat co? Stacilo by jen, kdyby prodavali certifikat s opravnenim, ze si to muzes legalne stahnout z warezu. A bylo by to bez problemu :)
      • hmm prukopnicka myslenka :) ..by docela usetrili na distribuci :)
        • Jen co sem to napsal, tak ted mi to porad vrta v hlave. Zalozit tak obchod, ktery by se zabyval legalizaci torrentu. S absenci zakaznicky podpory, takze o neco levnejsi, nez v klasicky a digitalni distribuci a rovnou by se rozesilaly torrenty s volbou, ze po pridani do downloadu by vyskocila hlaska, jestli nechce uzivatel zaplatit, a hru si legalizovat.

Podle me by to byla bomba. Jen ta realizace no :)
  • Třeba si tvůrci mysleli, že obtížnost ve hře je moc jednoduchá, tak nám to chtěli trochu ztížit :D
    • Tim, ze se do hry ani nedostanes? Hardcore :)
  • Inquisitor
    To je to nejhorší co je mohlo napadnout. A vůbec, nevim proč už ten zmetek GfWL dávno nezrušili. Nikdo to nechce, každýho to jenom otravuje, tak k čemu to sakra je?
    • mě se to dobře krekuje, docela stim souhlasím :D
  • Mno a je to Live je snad ještě horší než Origin. Naprosto zbytečné služby ( ono popravdě to ani služby nejsou když jenom tím buzerujou hráče )
  • Ringwraith
    Pro ty, kteří se diví proč lidem GfWL tak vadí:
    Přečtěte: http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/pc-verze-temneho-rpg-dark-souls-vyjde-24-srpna-59096/?rootId=785156&itemId=785172

No ale v zásadě jde o to, že nikdo neříká, že GfWL 100% nefunguje. Ale lidi mají špatný zkušenosti a tak to tam nechcou. Je to jen zbytečnost navíc, která se může pos*at.

Čas chytračit!
    V jednom předmětu jsem se učil co to je "Analýza rizik v projektu". Je potřeba zvážit velikost rizika a možný zisk. No a GfWL v Dark Souls je velké riziko a minimální zisk. Neumí to nic, co by Steam nezvládl také a velmi pravděpodobně lépe.
    • Maličko jsem teď (při psaní o gradientních metodách ^_^) přemýšlel nad touhle volbou.

Dark Souls vyšlo i na Xbox360 a předpokládám, že port bude vznikat právě z té verze. Jak už tu někdo psal, existuje možnost, že GfWL by mohla být ta nejsnazší varianta portování síťového kódu, jelikož je to už vlastně do jisté míry provázáno.

Pokud by byla tato myšlenka alespoň trochu platná, tak se situace nezlepší ani náhodou. A paradoxně by mi to až tolik nevadilo zapředpokladu, že by byla zajištěna možnost invaze i do Xboxových lovišť, aneb "klávesnice vs gamepad naživo" ^_^.
    • Asi jim za to Microsoft neco, da jinak si nedovedu predstavit, proc by nekdo dobrovolne mel do svy hry cpat tuhle blbost.
  • tak to mi staci, dekuji nechci :D
  • sidi
    Vacsina ludi nadava na Origin pritom GFWL je naozajstne zlo vytvorit tam funkcny account zo Slovenska je nadludsky vykon.
    • to ja si takhle vytvoril account z CR a kdyz jsem si chtel zahrat multiplayer, napsalo mi to ze CR neni podporovana zeme.. tak jsem si chtel account zmenit, ale napsalo mi to ze je uz napevno svazan s emailem a hrou po prvni registraci, takze smolik.. to jsem malem rozmlatil klavesnici z tehle curakoviny
      • Pokud se to fakt stalo,tak je to humus. O jakou hru se jednalo?
        Clovek aby radeji vsude daval jako svoji zemi treba Anglii, nez aby se obaval neceho takoveho.
  • noobie
    Jaký že je problém s GFWL? Je ve Fable 3 i GTA4 a přestože se někdy (často) přihlásí "offline", nemá to jakýkoliv vliv na hru. Takže?

A proč tu jsou dva články na to samé téma?
    • Hanzales
      Trošku skilled user se problémům většinou vyhne. Osobně poslední dobou od instalace, přes update až po cekové zrpovoznění GWFL taky nemám problém, ale jisté trable nejen s uloženýma pozicema (např. u F12010, Batman AA) prostě byly a klasický uživatel se s tímto balastem také může pěkně potrápit. Nehledě na to, že právě tuším ty savy bývají problém největší, např. při přeinstalaci OS, nebo změně GWFL účtu se můžou ty Savy kolikrát "vyhodit"
      Globálně je ta služba prostě neoblíbená, nepraktická a naprd ;o)
      • Hm? Divné, osobně se mi z toho nic nestalo (i když ani Fifu ani žádného Batmana jsem nehrál ani hrát neplánuji). Savy z GTA4 mi fungovaly snad i po reinstallu OS a ani od nikoho ze známých jsem neslyšel o problémech (aspoň po roce 2010), na rozdíl od Originu.
        • Hanzales
          nešlo o Fifu, ale o F1 ;o) Mně se třeba naštěstí savy nikdy nepoškodily a nějaký vážnější problém (až na jeden případ, kdy se to také odmítalo dobrat funkčního stádia) jsem také něměl. To ale neznamená, že jiní ho nemají a podle rúzných diskuzí je GWFL jedna z těch problémovějších variant.
          Nikdy nejde říct: "Mně všechno funguje, problém je u vás, jste lopaty" Vždy je třeba brát spíše počet lidí, kterým to nejde (ať už z jakéhokoli důvodu) Někdy i to procento může být malé, ale i tak to ještě neznamená, že je problém u uživatele. A to na to pohlížím jako suporťák, který řeší problémy z 85% hlavně na straně uživatele, takže už kolikrát člověk předpokládá, že chyba určitě není u nás už pomalu dopředu "o)
          • Aha, no to je jedno, F1 nehraji ještě víc ^^. No, co tak slýchávám různé náhodné výkřiky, problémy tu jsou, ale jak říkám, v mém okolí nic, což může samozřejmě být náhoda. Statistiky jsem ale nikde neviděl, takže se spoléhám jen na mě známé ohlasy, což je buď zarputilé ticho, bezdůvodné nadávání (neboť dotyčná osoba žádné problémy nemá), nadávání obecně na cokoliv byť vzdáleně podobného Steamu, a nadávání přímo na problémy s připojením. :/
            Ale stejně asi nemá cenu to řešit, stejně si to drtivá většina těch nadávajících lidí ovečně koupí nebo hůř, "pořídí".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit