Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím mám takový problém s DARK SOULS Prepare to die . Nejde mi uložit hra normálně vypnu hru přes Quit Game což by se hra normálně měla takhle automaticky uložit pokud se nepletu :) bohužel ale mě se neuloží. Mám to stažené z piratbay víc link : http://thepiratebay.se/torrent/7563479/Dark_Souls_Prepare_To_Die_Edition-FLT
    s instalací jsem neměl žádný problém zkoušel jsem reinstal kamarádi co stahovali semnou nemají takovýhle problém. Mohl by mi někdo pomoct ? :) byl bych moc vděčný
  • GfWL .. to je system jakýmu moc nerozumím koupil jsem F1 2010 ... multiplayer nejde, vždy mě to vykopne těsne před vyjetím z boxů... dobře novej učet jiný hra Flatout2 maká jako po másle... vyjde F1 2011 koupím nainstaluju na tom novým učtu a nic stejnej problém jako s 2010 :-))) single dobrej ale kupoval jsem to hlavně kvuli multaku takže nevím nevím asi dělám něco blbě ale když napíšu na podporu tak se odkazuje jeden na druhýho že u nich je vše ok...
  • ma zkusenost s vetsinou cracku - neni potreba vytvaret zadny ucet (uz je vytvoren), proste jen odkliknes offline hlasku po startu hry a jedes.
    ale asi mame rozdilne zkusenosti.. napriklad GTA4 mam zrovna origos (OT, jen priklad).
  • Cypri
    To je jak rict "kup si skútr a mas po problémech, tam nic neřešíš" -správně, neřeším, jen to má minimální výkon stejně jako dnešní konzole. Mám PC a oni to vydávaj na PC, tak ať se sakra staraj.
    Když si kupuju hru tak ji kupuju s předpokladem že vše funguje jak má. Stejně jako s jakýmkoliv jiným výrobkem. Buď ať to udělaj pořádně, nebo ať to radši nedělaj vůbec, pak si akorát utrhnou nadávky.

Věřim, že tomu nakonec dám šanci, ale stejně tohle mě štve hrozně.
  • Ale funguje. Pokud by nefungovalo, tak jsem tak nikdy nemohl hrát např Bulletstorm, který vyšel od dost později než tvůj Dirtík 2. Víš musíš na tom účtu vlastnit, alespoň jednu legální hru, jinak to logicky nejde.
  • Umaroth
    No prave proto je dobre mit konzoli, pokud chce clovek hrat a vubec nic neresit...
  • smejki
    poď pred kultúrny dom!
    ...
    ...
    ...
    Dyť jsem říkal, že to většina lidí proleze jen jednou. Já už mám odpracováno. *2*
    Dám to znova až za pár let, až si nebudu pamatovat řešení všech hádanek. Paměť je hrozná sviňa.
  • prepare yourself to die anyway *7*
  • Ja mel GFWL u hry Red Faction: Guerilla a vubec se mi tam neslo zaregistrovat, ikdyz jsem pouzil svoji valid email adresu a pak samozrejme nesel ani login, proste jsem pak zkousel i jiny email a nic, za celou dobu se mi to nepovedlo rozchodit a ta hra mi pak nedovolila Save game diky tomu, ze jsem nebyl loggnuty do GFWL. No asi pockam za zkusenosti, jestli budou ohlasy, ze to jakz takz funguje, tak si to koupim.
  • Jestě, že jsem si to pořídil na stationa. Navic to je hra u který velká tv a zvuk dělaj svoje...což je taky častějš pořadně právě u tý konzole. GfWL je další hřebíček do rakve už tak problematický konverzi. Přál bych si aby to i na PC byla pecka, ale spíš to bude třeba jak s Residentama, který na PC nikdy nebyli ono. Grafiku budou na pc lidi kritizovat, ovladání je oříšek převíst v tomhle případě na klavesnici(analogový pohyb) a myš, a celkově předpokladám, že to bohužel nezvládnou..už i z důvodu, že na PC nic nedělaj...,ale třeba se pletu...uvidíme.
  • Black_Hand
    vrat se do hrobu...nebo do dungeonu :).
  • GfWL je po neoholených ženských podpaží a tureckých kalhot ta nejhorší věc, která potkala západní civilizace od dob druhé světové války.
  • Ringwraith
    No dyť ano.

Ale stejně potřebuješ to GfWL mít nainstalované a musí ti fungovat.

A když ti GfWL prostě nefunguje (nezapne se overlay = nemůžeš si ani vytvořit ten lokální účet ani se pod ním přihlásit), tak ti nepomůže ani milion cracků. Pomůže ti leda "xliveless", což nepodporuje všechny hry a je stejnak určeny hlavně pro GTA4.
  • Ringwraith
    DFN GfWL nepoužívá - prostě vadný crack.
  • Veskoslav
    No u Dark Soul mě to fakt nemusí mrzet:)Navíc u DoW II hraji po netu maximálně tak datadisk Chaos Rising (jede přes Steam)
  • Veskoslav
    A ty co napíšeš, je vždycky o hovnu.

P.S: Když už kritizuješ chyby, zkus příště nenapsat "kvákvneš". Pak jsi ještě za většího hlupáka než obyčejně.
  • Jazz
    Sorry kámo, ale to už od Dirt 2ky nefunguje ;)
  • Jazz
    Fakt, ty co kvákvneš, máš tam vždycky alespoň jednu chybu...
  • Asi mas recht stejne me ta hra nezajima :D takze ji nekoupim vubec a je to.
  • A jak přesně ti pomůže crack? GFWL budeš potřebovat úplně stejně v cracklý verzi jako v originálu. Pokud ti nevadí GFWL ve warezu, ale origo kvůli němu nekoupíš, je to jen hloupá výmluva pro pirátění.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit