Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ze jo O2.
  • smejki
    Ale no tak, Smejki, takové blbé fóry
  • smejki
    Epic fail!
    Na druhou stranu třeba to bude první hra, kde GfWL bude konečně fungovat bez potíží a nebude to vopruz.
  • By ses divil, jaky problemy muzou mit lidi s internetem problemy, uz jen par kilometru za Prahou! (Vlastni zkusenost). A nekdy i v ty Praze, ze jo UPC :)
  • Veskoslav
    To není pravda. Gears of War či DoW používají stejnou službu a fungují s crackem normálně.
  • Veskoslav
    Vím, že to bude ode mě hnusné. Ale kde proboha bydlíš? To je vesnice mimo svět? V horách? Poblíž žádné větší město či poskytovatel netu?
  • Krtecek-GT
    Na hru se těším a DRM mi to nezkazí. Mě spíš udivuje kdo a proč tohle celé vymyslel? Vždyť obrovské množství hráčů hru stáhne z warezu a jede to bez problémů a lidi, kteří si ji koupí zažijí ještě před bojem ve hře i boj se hrou. Takže na co to do her dávají? jako ochrana je to naprostá zbytečnost
  • Víte,co lol ... mam homam6 pres ubisoft ten uplay .. a nemuzu nic delat na netu stahovat nic jelikoz se hra seka pac jsou propojeny online ..
    Proto volím steam a nebo kdyz uz tak jiny drm ochrany,ktery nevyzaduji internet ..
    Jelikoz jsem z vesnice tak net je na houby takze se mi to porad laguje ..
    To samy s D3 blizzardu je jedno,ze lidi ve vesnicich budou mit lagy :)
  • Veskoslav
    Takže to pořeším jako u her, kde tato "služba" běží a mám je koupené. Snad se Reloaded či Skydrow pochlapí a bude rychle vydaný fungující crack.
  • Umaroth
    Tak s tímto názorem se dá souhlasit, a to si myslím že Uplay je na to uplně nejhůř, to je uplně....proste nic !
  • Přítomnost GfWL je asi důsledkem snahy vydat to co nejdříve, protože port achievementů, online infrastruktury a dalších věcí je mnohem jednodušší v případě X360 -> GfWL než u alternativ (Steam, vlastní systém).
  • Výborné dveře do vašeho PC. Skvěle!
  • GfWL je šit ve virtuálním skupenství. *12*
  • Steam a možná i origin ještě chápu, ale "Games for Windows Live" a "Uplay" jsou amatérské nepřhehledné věci na prd :D
  • Aha, no to je jedno, F1 nehraji ještě víc ^^. No, co tak slýchávám různé náhodné výkřiky, problémy tu jsou, ale jak říkám, v mém okolí nic, což může samozřejmě být náhoda. Statistiky jsem ale nikde neviděl, takže se spoléhám jen na mě známé ohlasy, což je buď zarputilé ticho, bezdůvodné nadávání (neboť dotyčná osoba žádné problémy nemá), nadávání obecně na cokoliv byť vzdáleně podobného Steamu, a nadávání přímo na problémy s připojením. :/
    Ale stejně asi nemá cenu to řešit, stejně si to drtivá většina těch nadávajících lidí ovečně koupí nebo hůř, "pořídí".
  • Jen co sem to napsal, tak ted mi to porad vrta v hlave. Zalozit tak obchod, ktery by se zabyval legalizaci torrentu. S absenci zakaznicky podpory, takze o neco levnejsi, nez v klasicky a digitalni distribuci a rovnou by se rozesilaly torrenty s volbou, ze po pridani do downloadu by vyskocila hlaska, jestli nechce uzivatel zaplatit, a hru si legalizovat.

Podle me by to byla bomba. Jen ta realizace no :)
  • Inquisitor
    Ale i s crackem ho budeš potřebovat abys mohl ukládat save, takže se tomu vyhnout nedá.
  • hmm prukopnicka myslenka :) ..by docela usetrili na distribuci :)
  • Maličko jsem teď (při psaní o gradientních metodách ^_^) přemýšlel nad touhle volbou.

Dark Souls vyšlo i na Xbox360 a předpokládám, že port bude vznikat právě z té verze. Jak už tu někdo psal, existuje možnost, že GfWL by mohla být ta nejsnazší varianta portování síťového kódu, jelikož je to už vlastně do jisté míry provázáno.

Pokud by byla tato myšlenka alespoň trochu platná, tak se situace nezlepší ani náhodou. A paradoxně by mi to až tolik nevadilo zapředpokladu, že by byla zajištěna možnost invaze i do Xboxových lovišť, aneb "klávesnice vs gamepad naživo" ^_^.
  • já sem do her nainvestoval docela dost, za svou pařanskou karieru, podpořil sem dulezity projekty jako byl např. Morrowind, kterej definoval, esi vubec jeste nejaka Bethesda a TES budou... a to sem zato zaplatil pomalu dva klacky!! Před deseti lety... proste mam predplaceno, tak to beru já :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit