Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dark Souls bude používat Games for Windows Live
12.4.2012 | levis
97 příspěvků
-
Génius určitě nejsem. To je jen jeden z poznatků, které jsem nabyl, když jsem ještě neměl stálý příjem. Pamatuji jak všichni čekali na crack pro nějakou GfWL hru a já už spokojeně hrál a to dokonce bez komplikací, které posléze crack do hry přidal. Nicméně máš pravdu, že je to určitě validnější argument, ale vysvětli jim to.
-
Jaký že je problém s GFWL? Je ve Fable 3 i GTA4 a přestože se někdy (často) přihlásí "offline", nemá to jakýkoliv vliv na hru. Takže?
A proč tu jsou dva články na to samé téma? -
GFWL tiez prave nemusim ale az nato ze je nemotorny mi aspon pri singli nevadi. Ak to bude dobry port (optimalizacia, ovladanie atd. ) ako batman nevadi mi ani GFWL. Ak bude port odpad tak to nezachrani ani keby tam nebola ziadna sluzba/ochrana a dali celu hru na stiahnutie zdarma.
-
Znovu opakuji.
I když to crackneš, tak potřebuješ GfWL k ukládání.
Takže všichni, co píšou o tom jak to slavní SKIDROW cracknou sice mají asi pravdu, ale to není problém.
Problém je, že samotná služba GfWl je prostě nespolehlivá. -
I tak se tesim, z GFWL se neposeru.
-
Mě jako hrácš PC&X360 GFWL zaujalo propojeností s XBL...no jo a to je vlastne vsechno.... GFWL je fakt sh*t, steam je dobry, origin je taky ok (dejme tomu) ale GFWL je fakt otravne a zbytecne.
Ve výsledku vám to může být jedno HRU SI KUPTE ( tento titul si to fakt zaslouží)! A pokud vám to GFWL bude delat problemy, nebo jinak vadit, tak si to crackněte a je to...vlk se nažere a koza zůstane celá *3* -
Což by se dalo použít jako mnohem lepší argument než pochybná petice. Chlape, ty jsi génius. Má tu někdo neignorovaný mail na Nacmo? ^_^
-
Presne. Rozchodit GTA 4 bylo doslova peklo a podpora ? Z cloveka jen udelaji blbce jen aby nemuseli priznat, ze maj problem oni!
-
*SKIDROW .. Takovéhle věci si, prosím, nepleť, když o nich chceš mluvit.
-
Přesně jak píší lidé níže, po problémech u GTA, GW a DIRT děkuji, ale nechci.
-
Otázka je, jak moc má Namco zmapovanou PC scénu. Skutečně je nemíním nijak napadat, ale je velice možné, že výběr probíhal podle klíče: PC = Windows = Microsoft = nejlepší je GfWL. Nevím jestli bych pořádal přímo petici, ale minimálně to stojí za poznámku na fóru nebo za e-mail Namcu.
Tohle je ožehavá chvilka, protože kdo chce kopat do PC scény, teď má excelentní důvod (nespokojenci, kterým se nelze zevděčit). Přitom jak píši, může jednat jenom o neznalost poměrů na PC platformě. I taková ptákovinka může ovlivnit prodeje a tím i celkovou bilanci PC portu v očích managementu Namco.
Steam by byl podle mne vhodnější, když už chce Namco využít třetí stranu. -
Plati, ze kdyz chces neco udelat,tak to mas udelat poradne.
Pokud ten port odflaknou a navrch pridaji dobrutky jako DRM, Windows live a kdo vi co jeste, tak ve finale to spise lidi nasere, nez ze by jim libali ruce a pokorne dekovali. -
po problemech s GTA IV bych si taky uz hru s gfwl nekoupil ale jsem zvedavej jestli bude i tahle petice uspesna. rozvazani smlouvy s MS asi nebude zadarmo *4*
jinak si myslim ze hru neportujou kvuli PC hracum ale kvuli reklame pac kolem ty petice byl velkej humbuk *5* -
A to je jako od nich nejaka milost ? Budou to snad rozdavat zadarmo ? Proste si spocitali, ze na tom vydelaji prachy, tak PC verzi vydaji, nic jineho omg. a to se ted z toho maji jako vsichni pos...at nebo co.
-
Náhodou Skidrow ušetřili práci:D Stačí GfLW účet ke kterému patří alespoň jedna originálka a zbytek her s touto "ochranou" lze hrát bez cracku. Geniální ochrana:D
-
"Poté, co jsme tak dlouho čekali na PC verzi hry, si teď připadáme, jako bychom dostali facku."
Takových keců se dočkají za to, že PC verze vůbec bude? Seriosly? -
O co se snažej? Stejně skydrow a podobné nezastaví. Štvát lidi to ale jo...