Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja ti to skôr poviem inak. EA začala byť nenažraná. Vieš všetko ide, napr. tak ako nám to ukazuje CD project. EA zistila, ako ešte môžu viac a viac nahrabať. To už nieje teda ekonomická rozvaha ale ekonomická vychcanosť. A propo THQ nerobila len kvalitné hry, dosť veľakrát to boli zbytočnosti so zlou hratelnosťou(nemyslí si, že som nezabudol aj na kvalitné tituly). A to, že stagnovali neznamená, že krachli kvôli "kvalitným hrám". Poviem ti to ešte tak, že EA už nerobí hry len pre hráčov ale pre masy. Ak sa im prestane z ich "vychanosti" vynášať aj na konzoly nájdu sa zasa iné veci, ktoré im zarobia, ale to potom znamená, že už z ničoho nebude kvalitný zážitok. A v tom to je. Hoc ani ty by si nebol spokojný keby ti niekto predával pivo ktoré, zistíš že vôbec nieje z chmeľu ale stále chce zaňho nehorázne prachy. Ale pretože je žlté a má penu môžme ho za pivo považovať a dať mu takú cenu :). A keď sme u toho piva, nebudem remcať u nejakej spoločnosti, ktorá nato nemá! Ale čo taká EA, ktorá si môže dovoliť zobrať na seba aj väčšiu zodpovednosť???? Priateľu nie som žiadny výfuk, ktorý nevie o čo sa jedná a má len krátkozraký pohľad.
  • Byla to reakce na tento příspěvek (tohle forum potřebuje předělat):
    "KO23L (anonym)

Reakce na JJ:

V tomhle případě je problém myši a klávesnice v tom, že máš nutně svázané směřování chůze postavy myší s rozhlížením kamerou (pokud chceš směřovat chůzi postavy myší) ... obzvlášť třeba u toho Dark Soula často potřebuješ mít postavu nasměrovanou někam .. na stranu z které čekáš útok a kryješ se tam štítem a zároveň se potřebuješ rozhlížet kolem, za sebe třebas, aby ses podíval jestli ti nehrozí útok zezadu, v tom případě je svázání směřování postavy s rozhlížením dost naprd a proto u takových her je gamepad jednoznačně vhodnější ovládací zařízení."
  • Jo, takhle to dává smysl - nicméně to právě řeší úkroky na klávesnici - myší se díváš kam potřebuješ a klávesami směruješ postavu. Každopádně mne baví argumenty některých známých, kterým tohle "odtrhnutí" pohybu od pohledu příjde strašně nepohodlné na ovládání - přesně jak jsi uvedl v předchozím příspěvku - tyhle hry jinak hrát nejde.
  • Tuhle se přemýšleš že bych si koupil 2 a předobjednal 3 abych doplnil kolekci.. Ale pokud je tahle informace pravdivá... Tak se jim na to z vysoka vyprdnu...
  • O tom jak kvalitní jsou předpolební průzkumy jsme mohli vidět teď nedavno.
    Za druhé vývojaři,vydavatelé atd. nejsou slabomyslní jako ty a vědí, že poměr krabicovek a digitalních kopii není u každé hry stejný.Takže to vypovídající hodnotu nemá.
    Ahoj
  • presne kamos z teto hry uplne nadseny me presvedcoval at si to taky zahraju zkousel jsem, ale vzdal jsem to to ovladani je strasny neprirozeny takovy divny asi se na to da po case zvyknout ale ja v te dobe zrovna hral FEAR a to ma ovladani naprosto perfektni takze z FEAR zvyklou rukou jsem chytil mys a zacal hrat Dead Space a to prkene ovladani jsem nevydejchal HUMUS
  • Dík za info. Málem jsem si to předobjednal, takhle si počkám až na recenzi a příp. počkám až to bude v akci ;)
  • Ne jde o to že nějaká hra prostě neni hodna ceny. Skyrim sem si koupil limitku protože za těch cca 200 hodin mi to stálo. například hru za 1000kč co mam tak na 6 hodin.. tak to opravdu neni adekvátní. Kdyby stála 300 tak proč ne.
  • Stačí jeden mod na rozlišení a hrát to s Gamepadem. Ta hra je prostě na gamepad dělaná, takže i s komplet přenastavením a modama na myš a klavesnici a komplet přenastavením ovládání to prostě není tak pohodlné
  • Reakce na JJ:

V tomhle případě je problém myši a klávesnice v tom, že máš nutně svázané směřování chůze postavy myší s rozhlížením kamerou (pokud chceš směřovat chůzi postavy myší) ... obzvlášť třeba u toho Dark Soula často potřebuješ mít postavu nasměrovanou někam .. na stranu z které čekáš útok a kryješ se tam štítem a zároveň se potřebuješ rozhlížet kolem, za sebe třebas, aby ses podíval jestli ti nehrozí útok zezadu, v tom případě je svázání směřování postavy s rozhlížením dost naprd a proto u takových her je gamepad jednoznačně vhodnější ovládací zařízení.
  • třeba nemá problém s tím že to bude port, ale s hrou samotnou ... mne už DS také neláká, od dvojky, kvůli přílišnému důrazu na akci
  • eeeee
    Indie scena je fajn, tam hraje pc prim. Spatne je to, ze spousta pc hracu chce hrat i AAA hry, konzole odmita a snazi se na pc hrat spatne porty dobrych konzolovych her na pc a pak nadava na konzole, ze kazi pc (!) hry misto aby si poridili konzoli a hrali konzolove hry v pohode na konzoli.
  • eeeee
    veskoslav: muzes, stejne jako muzes chodit po rukach a zhruba stejne je to pouzitelne a prakticke :-). Pomiijim ze Win8 si dobrovolne na pc poridi jen blazen a pripominam, ze ti stale visiproblem, co s hrami, ktere nejde ovladat gamepadem. A nadavkem pridavam spatnou podporu gamepadu ve windows, pokud nemas ten spravny od ms, ktery stoji za houby.

K piratstvi ses tady ty sam uz nekolikrat prihlasil. A pak mas jeste tudrzost z toho obvinovat nekoho jineho, kde je to daleko mene pravdepodobne, protoze ma konzoli.
  • eeeee
    Ja vim, ze jsi to nepochopil. Bavi me, jak te szira zavist :-).
  • No mě se teda hra nelagovala, stačilo jen vynutit vertikální synchronizaci a pak už problém s trháním při pohybu nebyl
  • eeeee
    Vim ze tam nejsou digitalni prodeje a dokonce vim, jak ty nevis, ze ty retailove jsou jen odhadovane na zaklade jejich (zverejnene) metodiky. Presto to vypovidajici hodnotu ma, protoze mas srovnani s ostatnimi hrami. To mas stejne jako s volebnim pruzkumem, take se neptaji vsech a presto dokazi podat realite se blizici vysledky.
  • eeeee
    Primarni neni pocet kusu, ale prijem. Na steamu jsou novinky desne drahe, takze se sfejne kupuje retail a pozdejsi prodeje diky obrim slevam jsou ekonomicky o dost mene vyznamne. A na druhou stranu Sony take nezverejnuje prodeje na PS Store a pritom zrovna Dead Space 2 na nem byl k dispozicí dokonce zdarma pro miliony clenu PS+.
  • eeeee
    Jenze nejsou, takze mira piratstvi je nizka a konzolove verze se lepe prodavaji, proto se vydavatele na konzole vice orientuji a v prdeli jsi ty.
  • eeeee
    Proc vadi primy port u 3. dilu, kdyz nevadil u 1. dilu?
  • JohnyTheZik
    Vsak ted nedavno vypustili komplet recap i s tou vyplni.. A ze to je video paradni!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit