Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • JohnyTheZik
    akorat ze to je presne naopak :)..

Dead Space jako takovej sice vysel az par mesicu po komixu a komix je prequel k DS hre, ale to nic nemeni na tom, ze to je nova IP ovlivnena predevsim filmem Event Horizon.
  • Veskoslav
    No třeba chtějí překonat Dragon Age II v tom, že vytvoří ještě větší hrůzu:)
  • Veskoslav
    Zase nepochopil......Raději si sedni do své imaginární pracovny a pracuj;)
  • Veskoslav
    No jelikož když byla akce na Dead Space I+II na Steamu, tak se Steam za první den askce pochlubil číslem 350 000:) No a reaguješ na Jejdáska, idiotisku konzololistu, pána konzolí. Za chvíli dá odkaz na svůj sranda web:)
  • Veskoslav
    DS II naprosto v pohodě:)Tedy můžeš si nastavit vše, co by si normální pc hráč chtěl nastavit:)Od rozlišení až po vyhlazování.
  • pokud vím tak Steam nezveřejňuje prodejní čísla ne? myslím že ve skutečnosti toho bude na PC více než půl mega atd.
  • Veskoslav
    Až teď:)
  • Veskoslav
    Jejdásku. Nedělej ze sebe většího idiota než už jsi. Win 8 můžu ovládat naprosto bez myši a klávesnice, pouze s X Box ovladačem, ale spi dál;) A je vidět, že jsi pc k televizi v životě neměl.....

P.S: A jak jsi přišel na to, že se u nás krade? Že jsem napsal 90% her? Ale kdežehlupáku, F2P hry jsem do toho nezahrnul, takže 100% her je u nás legálnh, Tudíž jsi spokojen?
  • Veskoslav
    kdyby byli stejné podmínky na pirátění na konzole jako pc, tak jsi takřka v prdeli se svými argumenty Jejdásku. Víš, co byl nejstahovanější torrent minulého roku? Halo 4;)
  • Jelikož nemám informace a někdo tady určitě ano, tak by mě zajímalo: jak byly pro PC optimalizovány předchozí díly? Zkoušel jsem DS 1 a až na rozlišení a detaily se tam toho moc nastavovat nedalo.
  • Klavesnice s mysi neni klad, do obyvaku se nehodi. Tobe to treba nevadi, ale desitkam milionu lidi to nevyhovuje. Takze jestli chces nabidnou pc jako kvalitni nahradu za konzoli, musis se s timhle umet poprat. Snazi se o to treba Valve.
    Az neuvidis treba na titulky, protoze se divas na 40" tv ze tri metru, tak pochopis, ze na TV potrebujes vsechno vetsi. Opet, treba to neni tvuj pripad, ale milionu jinych lidi ano.
    Fakt chces tvrdit, ze konzole je nahrada za PC? Tohle tedy zkus argumentacne obhajit. Herni konzole je specializovane herni zarizeni s dlouhou tradici (prinejmensim od Atari 2700) a je urceno pro hrani her na TV v obyvacich pokojich. PC je univerzalni zarizeni urcene k pracovnimu stolu, ktere krome jineho muze umoznovat hrat hry a mohlo by teoreticky nahradit specializovanou herni konzoli v obyvaku. Ale zatim se mu nepodarilo se v tomto smeru z rady duvodu a problemu s tim spojenych prosadit. Proto konzole dnes hernimu prumyslu dominuji, proto se na nich dnes multiplatformni tituly nejlepe prodavaji.
    A ten stul, ten prosim okomentuj. Za modelovy pripad si vem me, ja mam 60" plazmu cca 50cm nad zemi, pak zhruba 2m prazdneho prostoru a pak kreslo v kterem sedim a hraji. Jak mam podle tebe pouzivat klavesnici a mys, kdybych chtel hrat na PC pripojenem k teto TV? To je realny prakticky problem, vyres ho.
  • NAVIC NAVIC NAVIC *1* *1* *1* Hloupy Veskotrotl ze sebe tady dela pana dokonaleho v cestine a vysledek vidite sami *15* Total luuuuuuzr
  • Upřímně, nerozumím tomu všemu hejtu (i ze strany redakce) vůči třetímu DS. Aby bylo rozuměno, první ani druhý díl nepokládám za kdovíjak nápadité a dokonalé hry, přesto byly zábavné a svůj primární účel splnily. Od trojky nečkám nic moc jiného. Dávaj lidem to, co chtějí. Že tam cpou kooperaci a kdejaké blbiny, mi žíly nikterak netrhá... Inu vítejte ve světě, kde jsou na prvním místě peníze a druhém pak zase peníze... A že to bude laciný port? Ty předchozí snad nebyly? Pokud vím, tak zrovna ovládání nešlo změnit nikdy (na gamepadu ano, na klávesnici nevim - nehrál jsem to s ní).

Proč by se to nemohlo jmenovat Dead Space? Protože je hra situována na nějaké planetě? Planeta Země je ve vesmíru. Já jsem na planetě Zemi. Ergo jsem ve vesmíru!
    Navíc samotný výraz dead space může znameta cokoli... Ve hře se tento termín objevuje a nemá nic přímo společného s vesmírem (nehrejte to česky).

Mě se třeba myšlenka zamrzlé planety s pochybným továrním komplexem líbí. Obrovské příšery mi také nevadí. Ještě kdyby tam byl Kurt Russell... *15*

A k tý "koridorový řežbě", upoutávky na předešlé díly byly vesměs stejné: všude obludy, samý výbuch, hrdina lítal po obrazovce jako šílený... Kdoví jak dopadne těch 99 % hry, které ještě nikdo neviděl...
    (Jinak moc to nesleduju, takže jestli něco někde tvrdili, že to má být takový a onaký, tak...)
  • "cekal bych od tebe trochu rozumnejsi komentare..."

To by ses teda načekal.
  • sirWallace
    Jo no:D Sakra kdo ma vedet, ze jsi slovak ?? :D:D:D
  • To asi prodalo, ale pokud prodas treba trikrat tolik a naklady ti stoupnou desetkrat tolik, tak se to nevyplati. Zvlast kdyz vyvojari jsou drahy a misto na nelukrativnim portu mohou makat na jine lukrativni hre. To je vec ekonomicke rozvahy. Treba THQ se snazilo o kvalitni hry, ale ekonomicky to neustalo. A EA je tu mnohem dele. Oni nesou investicni riziko a oni rozhoduji, jak se svymi prostredky nalozit. Lidem u piva, kteri do toho vubec nevidi, nenesou zadnou zodpovednost a riziko se snadno mluvi a nadava, ale kdyby se ocitli na druhe strane, velmi rychle by se jim otevrely oci.
  • A to mi chceš povedať, že keby tá hra bola fakt kvalitná, tak by sa jej nepredalo viacej? Už len kvôli tomu aká je EA značka sa toho málo predá. Prečo CD projekt má milión predaných kopií zaklínača na PC? Prečo oni sa s tým prplú a dávajú peniaze na "drahý" port resp. ho rovno vyrábajú na pc only a potom only konzola? Podľa tvojho vzorca teda CD projekt na zaklínačovi prerába.
  • sirWallace
    Tak pulka Tveho clanku vyjmenovava same klady, (co se tyce klavesnice a mysi) ve stredu mas totalni nesmysl... Mas to vyzkouseno ?? To s tim monitorem?? Rikam Ti, ze kdyz to mam na TV vazne neresim, ze se hraci na monitor divaji zblizka... No a ten konec... dovol abych Ti vysvetlil, ze PC neni nahrada za konzole, ale je to presne naopak :D a stul ?? No, tak to uz snad nebudu ani komentovat :D Ale dekuji za reakci.. dozvedel jsem se z toho, kolik mas pro sve tvrzeni padnych argumentu :)
  • Problem napr. je ze PC nejde ovladat bez klavesnice a mysi. Take radu her si bez klavesnice a mysi nezahrajes. Pritom klavesnice s mysi potrebuji podlozku, idealne pracovni stul, ktery se do obyvaku s televizorem fakt nehodi. Dalsi problem je, ze pc hry jsou optimalizovane na monitor, na ktery se hrac diva z blizka, nikoli na televizor, na ktery se hrac diva z dalky. A tak dale. PC pripojene k televizoru neni plnohodnotna nahrada konzole.
  • sirWallace
    Ok.. Diky za odpoved, uz chapu :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit