Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dead Space se na konzolich prodal 3M na pc 0,5M.
    Dead Space 2 se na konzolich prodal 2,5M na pc 0,25M.

Nedivim se, ze jdou do levneho portu. Drahy port je prilis velke riziko, s nejvetsi pravdepodobnosti by se nezaplatil. Jak vidis, kauzalita je opacna, nejprve predchazi nizke prodeje, teprve potom setreni.
  • sirWallace
    Smim znat alespon jeden z teto rady problemu ?? Ja totiz mam PC k TV pripojeny uz asi rok a pul a zatim nic... Tak jen abych vedel, co me ceka :D
  • Jojo, CoD je spatnej, protoze se nevyviji a je porad stejny a DS je spatne, protoze se vyviji a uz se treba neodehrava na kosmicke lodi. To ze Dead Space je znacka a proto se to tak jmenuje je pro tebe asi prilis slozite na pochopeni.
  • life28
    keby som ju nedostal na recenzovanie, plnú cenu by som za to nedal ani náhodou, ale napr za 10-5 euro by som ju do zbierky kúpil ;) Ale už som na jednom fóre nadával, že sú to pekné svine, keď dostaneme hnusné textúry, bez nastavení a stane sa z toho gears of war. Preto dúfam, že značka skončí.

opak platí napr. pri Zaklínačovi. Ten si kúpim za plnú cenu, aj bez dema, alebo vyskúšania vopred, lebo tomu verím
  • Super! Hned je to rozhodování snažší.
    Vlastně kecám, po pár gameplay videí by tohle u mně mělo problém uspět i zadarmo, a to bez pdele.
    Jediný co s touhle hrou budu mít společného je tento příspěvek. *4*
  • sirWallace
    A Ty mi rekni, ze si hry nestahujes :D Kdyz jsi schopen napsat, ze za to zaplatis a je Ti jedno, jaka hra to bude :D To jsi se trochu podrekl :D
  • life28
    EA je ukážkový príklad perfektného podnikania v hernom priemysle...a povedzme si, herný priemysel je momentálne o podnikaní. Dead Space doslúžil, trojku si zahrám, nech je akákoľvek a dúfam, že značka je už pochovaná a nebude z toho ďalších x dielov.
  • si sa zabil
  • sirWallace
    No vidis, tak stejne keca, protoze ma mysl je silna a neotresitelna :D ( Dekuji za informovani, ale je to jen mezi nama, aby se ten vocas nedozvedel, ze to mel spravne :D )
  • eeeee
    Zatim je potvrzeno, ze se krade u vas v rodine.

PC k televizi pripojit muzes, ale tim to jen zacina a nasleduje rada problemu, ktere na konzoli nejsou, protoze jsou skutecne urceny pro pripojeni k televizoru, na rozdil od pc.

Ve srovnani s 60" plazmou je 22" monitor maly, ale je to kompenzovano tim, ze na nej cumis z blizka, ze tri metru bys toho moc nevidel.

Windows 8 mas za tu cenu jen jako upgrade a navic je to casove omezena akce. Docela te lituji, ze jsi na ten trik se slevou skocil jako nejaky duchodce a honem to bezel koupit :-).
  • eeeee
    Tenhle pristup pc hracu vede k upadku pc platformy a je pricinou toho, ze pro radu vydavatelu je to nezajimava nebo slabe zajimava platforma, to jest neportuji na pc vubec a nebo na portvydaji jen minimalni prostredky. Kvuli tomuto pristupu pc hracu je dnes lepsi hrat na konzolich, coz jsem po 20 letech hrani na pc ucinil.
  • Nikdy nepochopim, kde nekteri jedinci kupuji hry, ze pisou o cenach 1200-1500 Kc. Temer vzdy se da najit cena pod 1000 Kc, v digitalni distribuci na 99,99%
  • a ze to nejde jednoduse propojit? ze ktere jsi doby? :D 1 hdmi kabel ...strasna prace...
  • souhlas, az na jednu vec...pc mam propojene s 145 cm velkou hd tv uz dva tri roky a hraju na tom vsechno...nema tochybu, fullhd rozliseni a efekty naprosta basen...kam se na to hrabou jakekoliv konsole...a gamepad? ten bych nepouzil...neni nad mys + klavesnice...
    Navic na tom prohlizim net, prekladam hry a vse bez problemu...
  • eeeee
    Neni to porucha stitne zlazy, to muze byt pouze jedna z pricin, ktera ho zpusobuje. Kretenismus znamena slabomyslnost a pojem kr@ten se mimo jine uziva jako nadavka, ktera ma poukazat na nizkou inteligenci urazeneho.
  • No tak v prvni rade vsichni zapominate ze se jedna o hru na motivy komiksu...sledujte komiks a pochopite...
  • eeeee
    Na cerno za 300 Kc?
  • Uvědomuješ si, že ve tvém příspěvku začínají 3 věty slovem "Navíc"? *1*
  • JohnyTheZik
    Sorry vesko, ale tohle je jen snuska kecu.. Nic vic.

Nebude to na lodi, ani by to nedavalo zadnej smysl - jednicka byla znacne inspirovana horizontem udalosti, ale to je asi tak vsechno. Serie DS se naopak snazi trochu vyvijet. 3x to samy by bylo mnohem horsi nez to, ze to nebude na lodi.
    Nevidim duvod, proc by tam nemohly bejt podobny lokace. Skolka byla fajn, ale jestli si z toho mel nocni mury, tak to strach o to, ze by trojka byla zcela nestrasidelna, mit vubec nemusis.
    Mikrotransakce jsou hnus, to je pravda, ale holt je to dnesni uspesnej obchodni model. Navic to je jen klasicky urychlovani veci (mysleno upgrady atp), takze nic, co bys potreboval.
    Co-op, coz do zajista vis, tam sice je, ale kdyz budes hrat sam, tak tam nikdo druhej nebude, takze to je taky argument jak noha.
    Akcni rezba je, ac te asi zklamu, v DS uz od jednicky a podle gameplay videi 3 vypada dost podobne jak dvojka (co se tyce akcnosti/lekacich casti), takze slusna atmosfericka strilecka. DS nikdy nebyl zadnej velehoror..
    A nazev Dead Space neznamena jen, ze ta hra je ve vesmiru a nekdo tam umrel.. Chapu, ze to je s nadsazkou, ale je to velka hovadina, to ani nebudu rozebirat.

A zbytek uz je dost subjektivni.. Ale pardon, cekal bych od tebe trochu rozumnejsi komentare...
  • Xbox360 gamepad to jistí. Snad aspoň framerate bude lepší než u PC verze Most Wanted, ale jestli jedou na to samém enginu, tak by to neměl být problém.

I přes to všechno se těším, doufám že Isaca nějak rozumně uzavřou a nebude z toho AC plichta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit