Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dead Space 3 má být port z konzolí bez větších úprav
23.1.2013 | Petr Poláček
129 příspěvků
-
Jen by me zajimalo, jestli se taky pripravuje nejakej filmecek s pribehem mezi 2-3. Jako to bylo 2x predtim.
-
Dead Space 1 je taky přímej konzolovej port, a jak si někteří šmakovali. Mizerný textury, některý fakt na zeblití, špatný ovládání... Mě to nějak nechytlo, dvojku jsem už nekupoval.
-
Akcelerace myši a neustále laggy
-
Bohužel tato série jde úplně mimo mě horrorové akce sice rád mám , ale před rokem jsem si koupil na steamu jedničku ve slevě a zahrál jsem si to asi jenom něco přes půl hodinky , protože jsem se zaboha nemohl přenést přes stupidní ovládání(zkoušel jsem i na gamepadu).
-
Vyzkoušeno PS3 demo, težko dělat závěry ohledně děje a atmosféry, ale prvotní dojem je dobrý, řezanice jsou jak venku tak i vevnitř, trochu mi nesedl "crafting" zbraní a upgradů, přijde mi to nepřehledné, zato úprava obleku je v pohodě jednoduchá a přehledná. Co-op perfektní.
-
Bohuzel, dokud se nekvalita jejich her neprojevi v utrzenych penezich, coz se diky masivnim hypum tezko podari, nemaji potrebu se hecovat a delat kvalitnejsi hry.
Je to smutne, ale je to tak. -
No už pěkně dlouho ty značky serrou a mě serrou trochu také. Ale Dead Space 3 si rád zahraji, protože je to má z mých oblíbených značek... EA byla kdysi firma co dělala opravdu kvalitní hry viz. Medal of Honor, NFS, Dead Space 1,2. Bohužel poslední díl MoH pod titulem Warfighter byl velice pod pás ale dal se dohrát... Bohužel - žádné firmě se nebude dařit navždy a nevydrží věčně. Jediné hry které drží EA nad vodou je BATTLEFILED, Crysis a možná se ještě něco najde. EA je mi líto, ale je to tak. Nechci aby krachly, ale mohli by se trochu hecnout na kvalitnější hry *9* ...
-
Ne uplne.. Jak jsem rikal, DS komix sice vysel v breznu, ale na hre se delalo uz v 07 (wiki, abych nekecal).. Komix delal stejnej typek, co psal scenar pro hru (nebo neco takovyho), takze hra nevychazi z komixu. To je blbost.
Co se tyce vetrelcu apod., tak to je jasny no.. Tohle jsem cetl, jestli to mas na mysli :D.. Kazdej se koukal na hororovy filmy, aby vykoukali nejakou inspiraci, kazdopadne Event Horizon je nejvetsi inspiraci a na DS 1 to jde znat.. Hodne. -
Ale to jde nastavit i v ME 3 a to je přímý konzolový port jak vyšitý. Takže bych možná počkal těch pár týdnů do vydání.
-
Škoda Isaacu, hodně jsme toho spolu zažili, ale třetí díl musíš zvládnout beze mě. Po dva díly nás nedokázaly pohřbít hordy nekromorfů. EA pohřbí všechno a všechny *13*. Good luck man...
-
Na steamu se toho muselo prodat mraky. Z mých steamových přátel má jedničku asi 80% lidí.
Vypovídající hodnotu to nemá, ale já věřím, že toho budou prodané mraky, když už si to koupili i hráči naší kategorie. -
Právě jsem hrál na PS3 DEMO a nejsem zklamaný. Spíše překvapěný :) . O grafiku se nebojím, protože se mi na PS3 líbila . Vyhlazení není nejlepší ale taky je super. Dead Space 3 už nemá takovou atmosféru, ale na druhou stranu přináší strhující akci ( a to velkou ). Mě DEMO překvapilo a už se těším na plnou hru *3* .
-
To by jsi chtěl po Jejdásovi až moc věcí najednou *1*
-
Předpokládám, že to je údaj z vgchartz, a tam jak jistě nevíš nejsou digitální prodeje, takže tvé čísla nemají žádnou vypovídající hodnotu :)
-
tak si prostě hloupý, tupý, nešikovný, líný blb xD
-
Nemá cenu. To je jedalovista konzolista. Kluk, co si neustále vymýšlí. Nereagovat:)
-
naopak na PC kvete indie scéna, tak co je potom špatně?
-
No zatím nevím jak dopadne poslední Generals:) Uvidíme pak.
-
To není pravda:) Dead Space komiks vyšel už v březnu a hra je kombinací toho komiksu, Event Horizont, pak je tam od Vetřelce trocha. Zkusím ti dohledat ten rozhovor s tvůrci. Docela zajímavé čtení.
-
Tak za 5-10 Euro si to koupí spousta lidí a nikdo jim to ani nemůže mít za zlé. A náhodou první GoW na pc šel vyladit a vypadal pěkně:)