Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dead Space 3 má být port z konzolí bez větších úprav
23.1.2013 | Petr Poláček
129 příspěvků
-
Zapomněl si zmínit ještě Command and Conquer.
-
Popravde zrovna serie Crysis a Dead Space nijak zvlast kratky nejsou.. Je fakt, ze jsem si v prvnim DS dal v 7. kapitole asi mesicni pauzu, takze to mi ten pocit z toho trochu zmenilo, ale i tak bych si netroufnul rict, ze to jsou hry na jedno odpoledne.. To rozhodne ne..
-
A ti pc piráti, ti zase budou zodpovědní za malé prodeje. Tfuj vy jedni zlobiví!
-
EA je studio, kterému bych krach i přál, dělaj totální sra*ky a ještě na tom ždímou nehorázný prachy !! Ještě vzpomínám na časy, kdy v jejich reklamních intrech byl slogan: "Challenge everything"... ach jo
-
Typický *6*
-
Já psát jako retard, já neumět dělat mezera a obsah já taky nekotrolovat.
A zklamu Tě chlupáčku. Win 8 Pro 64 bitovou verzi mám za 749 Kč, Microsoft office 2010 Student za 315 Kč, Antivir mám zcela legálně zdarma (Avast). 90% her v pc mám zakoupené. To, že u Vás v rodině se krade neznamená, že je to tak všude;) Navíc pc i můžu připojit k tv a narozdíl od té tvé konzole (jsem vlastník i Xboxu kvůli exkluzivkám na konzole) si tam zahraji při více než HD rozlišení a 30 fps;) Navíc jestli se na 22 monitor díváš jako na malý, nech se vyšetřit. A to, že si ičíš oči bude tím, že buďto se na něj díváš zblízka a jsi iddiot nebo máš nekvalitní monitor. Navíc existují i větší monitory, v práci mám 28;) -
na to samé sem se ptal nedávno u simcity a dostal sem samé mínusky :D
-
Musím se zastat Crysis. Mám celou edici za 13.99 a lepší kauf jsem poslední dobou neudělal:) A Crysis 3 na pc jde sehnat zcela legálně za 899 Kč za klasickou krabicovku, což mi přijde slušná cena.
-
Shrneme si to raději ještě jednou. Už to nebude na lodi, povětšinou klaustrofóbní prostředí, noční můry už budu mít taky těžko (školka a škola z DS II mě málem zabila, když jsem to hrál se sluchátky o půlnoci ve tmě), pro chudáky dětičky, co jsou šílené lamy a střílí ala Cod po všem co se hýbe přibyli mikrotransakce, pro malé posery přibyl kamarád do party i když nechápu proč, horor pomalu vystřídává koridorní akční řezba (gameplay videa+prewiev). Proč se to ksakru jmenuje Dead Space, když se to nebude odehrávat ani ve vesmíru? Jo kurrvit značky umí EA dokonale. Sice se těším na Crysis 3, protože co jsem četl, tak je to taková jednička v novém kabátě a lepší hratelností, ale zabili Dragon Age, zabijí Dead Space, zabili NFS. Co zabijí příště? Obávám se, že to nejspíš bude Sim City.
Doufám, že i letos vyhrají titul nejhorší firma v rámci her. -
Jasne, piratenie na PC je zle zle zle, ale bazar s konzolovymi hrami prekvita jedna radost.
Ja mam napriklad doma 2 ntb (z toho jeden herny) a oba maju vsetko legalne. Od Windowsov, cez Office az po custom programy.
+ mam na Steame 122 hier a dalsie desiatky kupene cez ine weby + DVDcka.
Mam aj PS3 a poviem ti, ze tu zivu komunitu s bazarovymi hrami len tak lahko inde nenajdes :-)
Nesud inych podla seba a ak mas takyto dojem zo svojho okolia, tak ti uprimne poradim, aby si vymenil kamosov/znamych.
BTW, ak chces, poslem ti navod ako pripojit TV k PC pomocou jedneho jedineho kabla :-P -
Laskave si me neber do huby .) Vis prosim Te, co znamena to slovo, kterym jsi me nazval ?? Kretenismus je porucha stitne zlazy!! Ja ji mam v poradku Ty chrochtobuzno :)
-
Diky za tip.. Az nekdy me ego nebude tolik ublizene, snad to i zkusim... i kdyz jsem tu ted mlel, ze uz nikdy :D At si teda ale vypocitaji, kolik casu tomu bude muset clovek jeste venovat na dodelani jejich prace a o to to zlevni :D
-
"pohodlný pohyb"? Já teda nevim, ale mě se všechny tyhle hry lépe ovládají s myší, kde máš rozhodně pohodlnější směrování, než řešit jednou páčkou pohyb a druhou pohled jak u blbejch. Na druhou stranu nechápu, na co si všichni u PC verzí Dark Souls i Darksiders 2 stěžovali - já je na klávesnici s myší ovládám bez potíží (Dark Souls tedy spolus SDfixem - kvůli rozlišení).
-
Dark Souls je super i na PCčku jen tam musíš dát správný mody :-D vanilla je nanic
-
seš kretéén. Stahni si 2 fixy od hráčů a vše pojede jak pomásle. Hra je to neskutečně výborná. Za 10 let asi jedna z nejlepších
-
Dej šanci. Já sice musel nahrát pár fixů a kdo ví čeho, ale pak to jde:)
-
špatně. Za 1200 kč si ji nekoupim. Za 300 kč si ji koupim. vše je otázka adekvátnosti.
-
Tva cestinarka ano :D
-
Beres mi to z huby !! Kvuli tem kecum co jsem se tu docetl a co jsem poslouchal a stale posloucham v podcastech, jak je Dark souls uzasna hra jsem si ji koupil... Nainstaloval, spustil, po chvili jsem vzteky trisknul s mysi, ktera se rozpadla, hru odinstaloval a uz se k ni nikdy nevratim, to jsem si jist... Jo.. a taky prestanu davat na kecy redakce o tom, co je dobra hra a co ne :) Nalakalo me to HARDCORE... a oni ani nelzou.. Jen jsem netusil, ze to je kvuli nemoznosti ovladani *16* Ja vim, ja vim, asi jsem mel lepe poslouchat... Nebo spis oni maji pokazdy kdyz o tom melou pripomenout, ze se bavi o konzolove verzi... Takhle me to stalo prachy a taky dost nervu :)
-
Aaaaa, parada.
Jestli tomu tak bude, tak se hosi z EA opravdu nebudou moct divit, kdyz si to nikdo nekoupi. Ale chapu, ze za nizke prodeje muzou pirati a ne studia, ktera vydavaji smesne kratke (a drahe) hry, ktere jsou vetisnou jeste nehratelne (krasny priklad bylo Crysis ... 1500Kc za jedno sobotni odpoledne? seriozne cekaji, ze jim to dam? jako technologicke demo enginu pekne).