Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Typický *6*
  • Vzhledem k tomu, jak dopadl pc port Dark souls, bych se začal docela děsit...
    • sirWallace
      Beres mi to z huby !! Kvuli tem kecum co jsem se tu docetl a co jsem poslouchal a stale posloucham v podcastech, jak je Dark souls uzasna hra jsem si ji koupil... Nainstaloval, spustil, po chvili jsem vzteky trisknul s mysi, ktera se rozpadla, hru odinstaloval a uz se k ni nikdy nevratim, to jsem si jist... Jo.. a taky prestanu davat na kecy redakce o tom, co je dobra hra a co ne :) Nalakalo me to HARDCORE... a oni ani nelzou.. Jen jsem netusil, ze to je kvuli nemoznosti ovladani *16* Ja vim, ja vim, asi jsem mel lepe poslouchat... Nebo spis oni maji pokazdy kdyz o tom melou pripomenout, ze se bavi o konzolove verzi... Takhle me to stalo prachy a taky dost nervu :)
      • prudislav
        Dark Souls je super i na PCčku jen tam musíš dát správný mody :-D vanilla je nanic
        • Stačí jeden mod na rozlišení a hrát to s Gamepadem. Ta hra je prostě na gamepad dělaná, takže i s komplet přenastavením a modama na myš a klavesnici a komplet přenastavením ovládání to prostě není tak pohodlné
      • seš kretéén. Stahni si 2 fixy od hráčů a vše pojede jak pomásle. Hra je to neskutečně výborná. Za 10 let asi jedna z nejlepších
        • sirWallace
          Laskave si me neber do huby .) Vis prosim Te, co znamena to slovo, kterym jsi me nazval ?? Kretenismus je porucha stitne zlazy!! Ja ji mam v poradku Ty chrochtobuzno :)
          • tak si prostě hloupý, tupý, nešikovný, líný blb xD
          • eeeee
            Neni to porucha stitne zlazy, to muze byt pouze jedna z pricin, ktera ho zpusobuje. Kretenismus znamena slabomyslnost a pojem kr@ten se mimo jine uziva jako nadavka, ktera ma poukazat na nizkou inteligenci urazeneho.
            • sirWallace
              No vidis, tak stejne keca, protoze ma mysl je silna a neotresitelna :D ( Dekuji za informovani, ale je to jen mezi nama, aby se ten vocas nedozvedel, ze to mel spravne :D )
      • Veskoslav
        Dej šanci. Já sice musel nahrát pár fixů a kdo ví čeho, ale pak to jde:)
        • sirWallace
          Diky za tip.. Az nekdy me ego nebude tolik ublizene, snad to i zkusim... i kdyz jsem tu ted mlel, ze uz nikdy :D At si teda ale vypocitaji, kolik casu tomu bude muset clovek jeste venovat na dodelani jejich prace a o to to zlevni :D
  • Tak oni obecně už nějak na PC začínaj srát, ne? Dělaj zároveň na třetím Army of Two (PS3 a Xšrot only), teď akorát vydali DS3 demo (PS3 a Xšrot only) a teď ještě k tomu serou na PC verzi a jen to jednoduše portnou z konzolí. Ne že bych se z toho natřikrát zesral, ale jestli si zjistili, že se obě DS hry víc pirátily než kupovaly, tak se jim nedivim.
    • Tak "demo" mas na Pirate Bay, až to vyjde. *1*
      • eeeee
        Tenhle pristup pc hracu vede k upadku pc platformy a je pricinou toho, ze pro radu vydavatelu je to nezajimava nebo slabe zajimava platforma, to jest neportuji na pc vubec a nebo na portvydaji jen minimalni prostredky. Kvuli tomuto pristupu pc hracu je dnes lepsi hrat na konzolich, coz jsem po 20 letech hrani na pc ucinil.
        • ringmancz
          naopak na PC kvete indie scéna, tak co je potom špatně?
          • eeeee
            Indie scena je fajn, tam hraje pc prim. Spatne je to, ze spousta pc hracu chce hrat i AAA hry, konzole odmita a snazi se na pc hrat spatne porty dobrych konzolovych her na pc a pak nadava na konzole, ze kazi pc (!) hry misto aby si poridili konzoli a hrali konzolove hry v pohode na konzoli.
          • Veskoslav
            Nemá cenu. To je jedalovista konzolista. Kluk, co si neustále vymýšlí. Nereagovat:)
  • to je hnus
  • Jen důvod proč hru nekupovat, ale spíše někde sehnat načerno
    • kdyz se ti hra nelibi, tak se ti snad nelibi ani zadarmo ne?
      • davidBray
        na to samé sem se ptal nedávno u simcity a dostal sem samé mínusky :D
      • špatně. Za 1200 kč si ji nekoupim. Za 300 kč si ji koupim. vše je otázka adekvátnosti.
        • eeeee
          Na cerno za 300 Kc?
          • Ne jde o to že nějaká hra prostě neni hodna ceny. Skyrim sem si koupil limitku protože za těch cca 200 hodin mi to stálo. například hru za 1000kč co mam tak na 6 hodin.. tak to opravdu neni adekvátní. Kdyby stála 300 tak proč ne.
  • Veskoslav
    No třeba chtějí překonat Dragon Age II v tom, že vytvoří ještě větší hrůzu:)
  • Aaaaa, parada.

Jestli tomu tak bude, tak se hosi z EA opravdu nebudou moct divit, kdyz si to nikdo nekoupi. Ale chapu, ze za nizke prodeje muzou pirati a ne studia, ktera vydavaji smesne kratke (a drahe) hry, ktere jsou vetisnou jeste nehratelne (krasny priklad bylo Crysis ... 1500Kc za jedno sobotni odpoledne? seriozne cekaji, ze jim to dam? jako technologicke demo enginu pekne).
    • Nikdy nepochopim, kde nekteri jedinci kupuji hry, ze pisou o cenach 1200-1500 Kc. Temer vzdy se da najit cena pod 1000 Kc, v digitalni distribuci na 99,99%
    • JohnyTheZik
      Popravde zrovna serie Crysis a Dead Space nijak zvlast kratky nejsou.. Je fakt, ze jsem si v prvnim DS dal v 7. kapitole asi mesicni pauzu, takze to mi ten pocit z toho trochu zmenilo, ale i tak bych si netroufnul rict, ze to jsou hry na jedno odpoledne.. To rozhodne ne..
    • Veskoslav
      Musím se zastat Crysis. Mám celou edici za 13.99 a lepší kauf jsem poslední dobou neudělal:) A Crysis 3 na pc jde sehnat zcela legálně za 899 Kč za klasickou krabicovku, což mi přijde slušná cena.
  • Erendiel
    Jéé moje profilovka *14*
    K tématu: To je tedy zklamání,už další v řadě po demu. Snad nám dovolí aspoň nastavit vyhlazování.
  • Mr.Lolendo
    Omg to má skončit jako DarkSiders 2 ? To snad ne!!!
    • Darksiders 2 byl přímý port?
      • Tak to nevím, ale PC verze byla příšerná...
        • v cem? grafika a optimalizace byly vyborne..ze se takove hry nedaji hrat na klavesnici je snad jasne kazdemu :)
          • Mr.Lolendo
            Akcelerace myši a neustále laggy
            • No mě se teda hra nelagovala, stačilo jen vynutit vertikální synchronizaci a pak už problém s trháním při pohybu nebyl
          • je zábavné, že si u těhle typů her (co do ovládání je to stejné jako Dark Soul, Devil May Cry atp), kde pro pohodlný pohyb s postavou v prostředí prostě nestačí 4 směrové šipky, ale je potřeba "všesměrové" ovládání, které umožňuje třebas analog na gamepadu vždycky lidé stěžují nato, že je to způsobenou tím, že je hra portována z konzole :D
            • Reakce na JJ:

V tomhle případě je problém myši a klávesnice v tom, že máš nutně svázané směřování chůze postavy myší s rozhlížením kamerou (pokud chceš směřovat chůzi postavy myší) ... obzvlášť třeba u toho Dark Soula často potřebuješ mít postavu nasměrovanou někam .. na stranu z které čekáš útok a kryješ se tam štítem a zároveň se potřebuješ rozhlížet kolem, za sebe třebas, aby ses podíval jestli ti nehrozí útok zezadu, v tom případě je svázání směřování postavy s rozhlížením dost naprd a proto u takových her je gamepad jednoznačně vhodnější ovládací zařízení.
            • "pohodlný pohyb"? Já teda nevim, ale mě se všechny tyhle hry lépe ovládají s myší, kde máš rozhodně pohodlnější směrování, než řešit jednou páčkou pohyb a druhou pohled jak u blbejch. Na druhou stranu nechápu, na co si všichni u PC verzí Dark Souls i Darksiders 2 stěžovali - já je na klávesnici s myší ovládám bez potíží (Dark Souls tedy spolus SDfixem - kvůli rozlišení).
  • Škoda Isaacu, hodně jsme toho spolu zažili, ale třetí díl musíš zvládnout beze mě. Po dva díly nás nedokázaly pohřbít hordy nekromorfů. EA pohřbí všechno a všechny *13*. Good luck man...
    • eeeee
      Proc vadi primy port u 3. dilu, kdyz nevadil u 1. dilu?
      • třeba nemá problém s tím že to bude port, ale s hrou samotnou ... mne už DS také neláká, od dvojky, kvůli přílišnému důrazu na akci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit