Přejít na výpis diskuzí
PC verze Dead Space 3 má být port z konzolí bez větších úprav
23.1.2013 | Petr Poláček
129 příspěvků
-
Takže bez gamepadu ani ránu. Tohle teda fakt pokákli chlapci vývojáři...
-
Diky
-
Jelikož nemám informace a někdo tady určitě ano, tak by mě zajímalo: jak byly pro PC optimalizovány předchozí díly? Zkoušel jsem DS 1 a až na rozlišení a detaily se tam toho moc nastavovat nedalo.
-
-
DS II naprosto v pohodě:)Tedy můžeš si nastavit vše, co by si normální pc hráč chtěl nastavit:)Od rozlišení až po vyhlazování.
-
-
Ale to jde nastavit i v ME 3 a to je přímý konzolový port jak vyšitý. Takže bych možná počkal těch pár týdnů do vydání.
-
-
-
Stejne jako v pripade dvojky budu cekat na amaterskou cestinu a do te doby hra zlevni a pokud to bude vylozene pr.ser tak do ni ani pote nepujdu. *6*
-
Jen by me zajimalo, jestli se taky pripravuje nejakej filmecek s pribehem mezi 2-3. Jako to bylo 2x predtim.
-
-
Vsak ted nedavno vypustili komplet recap i s tou vyplni.. A ze to je video paradni!
-
-
Právě jsem hrál na PS3 DEMO a nejsem zklamaný. Spíše překvapěný :) . O grafiku se nebojím, protože se mi na PS3 líbila . Vyhlazení není nejlepší ale taky je super. Dead Space 3 už nemá takovou atmosféru, ale na druhou stranu přináší strhující akci ( a to velkou ). Mě DEMO překvapilo a už se těším na plnou hru *3* .
-
Keby ma DS3 zaujimal, tak by ma v tomto pripade piratska kopia VOBEC nemrzela a stahoval by som bez najmensich vycitiek.
Mat v garazi Lambo a jazdit s nim 50 km/h by ma tiez nebavilo...
Vyvojarom/vydavatelovi je PC verzia zrejme uplne u ******, tak na hrube vreco hruba zaplata. :-) -
Vyzkoušeno PS3 demo, težko dělat závěry ohledně děje a atmosféry, ale prvotní dojem je dobrý, řezanice jsou jak venku tak i vevnitř, trochu mi nesedl "crafting" zbraní a upgradů, přijde mi to nepřehledné, zato úprava obleku je v pohodě jednoduchá a přehledná. Co-op perfektní.
-
Bohužel tato série jde úplně mimo mě horrorové akce sice rád mám , ale před rokem jsem si koupil na steamu jedničku ve slevě a zahrál jsem si to asi jenom něco přes půl hodinky , protože jsem se zaboha nemohl přenést přes stupidní ovládání(zkoušel jsem i na gamepadu).
-
-
presne kamos z teto hry uplne nadseny me presvedcoval at si to taky zahraju zkousel jsem, ale vzdal jsem to to ovladani je strasny neprirozeny takovy divny asi se na to da po case zvyknout ale ja v te dobe zrovna hral FEAR a to ma ovladani naprosto perfektni takze z FEAR zvyklou rukou jsem chytil mys a zacal hrat Dead Space a to prkene ovladani jsem nevydejchal HUMUS
-
-
Dík za info. Málem jsem si to předobjednal, takhle si počkám až na recenzi a příp. počkám až to bude v akci ;)