Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tuhle se přemýšleš že bych si koupil 2 a předobjednal 3 abych doplnil kolekci.. Ale pokud je tahle informace pravdivá... Tak se jim na to z vysoka vyprdnu...
  • Xbox360 gamepad to jistí. Snad aspoň framerate bude lepší než u PC verze Most Wanted, ale jestli jedou na to samém enginu, tak by to neměl být problém.

I přes to všechno se těším, doufám že Isaca nějak rozumně uzavřou a nebude z toho AC plichta.
  • dilinja
    zacinam se modlit at Mirrors Edge uz nikdy nevyjde. *16*
  • Vsetci tu nadavate na stare konzoli,ale tie tiahnu herny biznis by ma zaujimalo ci kazdy z vas ma doma origo Windows za 150 eur,tak isto MSoffice za 100 a antivirak za 60 a to nehovorim o ostatny programoch a hrach a v dnesnej dobe si vsetci rozmyslia ci pocka pol hodinu stiahne a ma to zadara alebo vysoli za to prachy plus nehovorim o uprgade hardweru na pc a ci az tak ako pisete mate doma naj grafu za min 300 eciek.Ja mam doma konzolu a aj vykonne pc a PC je na pracu a konzola na hranie ja som od tv 2metre tak ten rozdiel ani nerozonam a pohodlne sedim nemusim mat hlavu nalepenu na tak malom 22palcovom monitore a nicit si oci a neni nic lepsie ako gamesit na velkej telke a pohodlne.Jedine strategie tie mi chybaju
    • Veskoslav
      Já psát jako retard, já neumět dělat mezera a obsah já taky nekotrolovat.

A zklamu Tě chlupáčku. Win 8 Pro 64 bitovou verzi mám za 749 Kč, Microsoft office 2010 Student za 315 Kč, Antivir mám zcela legálně zdarma (Avast). 90% her v pc mám zakoupené. To, že u Vás v rodině se krade neznamená, že je to tak všude;) Navíc pc i můžu připojit k tv a narozdíl od té tvé konzole (jsem vlastník i Xboxu kvůli exkluzivkám na konzole) si tam zahraji při více než HD rozlišení a 30 fps;) Navíc jestli se na 22 monitor díváš jako na malý, nech se vyšetřit. A to, že si ičíš oči bude tím, že buďto se na něj díváš zblízka a jsi iddiot nebo máš nekvalitní monitor. Navíc existují i větší monitory, v práci mám 28;)
      • NAVIC NAVIC NAVIC *1* *1* *1* Hloupy Veskotrotl ze sebe tady dela pana dokonaleho v cestine a vysledek vidite sami *15* Total luuuuuuzr
      • eeeee
        Zatim je potvrzeno, ze se krade u vas v rodine.

PC k televizi pripojit muzes, ale tim to jen zacina a nasleduje rada problemu, ktere na konzoli nejsou, protoze jsou skutecne urceny pro pripojeni k televizoru, na rozdil od pc.

Ve srovnani s 60" plazmou je 22" monitor maly, ale je to kompenzovano tim, ze na nej cumis z blizka, ze tri metru bys toho moc nevidel.

Windows 8 mas za tu cenu jen jako upgrade a navic je to casove omezena akce. Docela te lituji, ze jsi na ten trik se slevou skocil jako nejaky duchodce a honem to bezel koupit :-).
        • sirWallace
          Smim znat alespon jeden z teto rady problemu ?? Ja totiz mam PC k TV pripojeny uz asi rok a pul a zatim nic... Tak jen abych vedel, co me ceka :D
          • Problem napr. je ze PC nejde ovladat bez klavesnice a mysi. Take radu her si bez klavesnice a mysi nezahrajes. Pritom klavesnice s mysi potrebuji podlozku, idealne pracovni stul, ktery se do obyvaku s televizorem fakt nehodi. Dalsi problem je, ze pc hry jsou optimalizovane na monitor, na ktery se hrac diva z blizka, nikoli na televizor, na ktery se hrac diva z dalky. A tak dale. PC pripojene k televizoru neni plnohodnotna nahrada konzole.
            • eeeee
              veskoslav: muzes, stejne jako muzes chodit po rukach a zhruba stejne je to pouzitelne a prakticke :-). Pomiijim ze Win8 si dobrovolne na pc poridi jen blazen a pripominam, ze ti stale visiproblem, co s hrami, ktere nejde ovladat gamepadem. A nadavkem pridavam spatnou podporu gamepadu ve windows, pokud nemas ten spravny od ms, ktery stoji za houby.

K piratstvi ses tady ty sam uz nekolikrat prihlasil. A pak mas jeste tudrzost z toho obvinovat nekoho jineho, kde je to daleko mene pravdepodobne, protoze ma konzoli.
            • Veskoslav
              Jejdásku. Nedělej ze sebe většího idiota než už jsi. Win 8 můžu ovládat naprosto bez myši a klávesnice, pouze s X Box ovladačem, ale spi dál;) A je vidět, že jsi pc k televizi v životě neměl.....

P.S: A jak jsi přišel na to, že se u nás krade? Že jsem napsal 90% her? Ale kdežehlupáku, F2P hry jsem do toho nezahrnul, takže 100% her je u nás legálnh, Tudíž jsi spokojen?
            • Klavesnice s mysi neni klad, do obyvaku se nehodi. Tobe to treba nevadi, ale desitkam milionu lidi to nevyhovuje. Takze jestli chces nabidnou pc jako kvalitni nahradu za konzoli, musis se s timhle umet poprat. Snazi se o to treba Valve.
              Az neuvidis treba na titulky, protoze se divas na 40" tv ze tri metru, tak pochopis, ze na TV potrebujes vsechno vetsi. Opet, treba to neni tvuj pripad, ale milionu jinych lidi ano.
              Fakt chces tvrdit, ze konzole je nahrada za PC? Tohle tedy zkus argumentacne obhajit. Herni konzole je specializovane herni zarizeni s dlouhou tradici (prinejmensim od Atari 2700) a je urceno pro hrani her na TV v obyvacich pokojich. PC je univerzalni zarizeni urcene k pracovnimu stolu, ktere krome jineho muze umoznovat hrat hry a mohlo by teoreticky nahradit specializovanou herni konzoli v obyvaku. Ale zatim se mu nepodarilo se v tomto smeru z rady duvodu a problemu s tim spojenych prosadit. Proto konzole dnes hernimu prumyslu dominuji, proto se na nich dnes multiplatformni tituly nejlepe prodavaji.
              A ten stul, ten prosim okomentuj. Za modelovy pripad si vem me, ja mam 60" plazmu cca 50cm nad zemi, pak zhruba 2m prazdneho prostoru a pak kreslo v kterem sedim a hraji. Jak mam podle tebe pouzivat klavesnici a mys, kdybych chtel hrat na PC pripojenem k teto TV? To je realny prakticky problem, vyres ho.
            • sirWallace
              Tak pulka Tveho clanku vyjmenovava same klady, (co se tyce klavesnice a mysi) ve stredu mas totalni nesmysl... Mas to vyzkouseno ?? To s tim monitorem?? Rikam Ti, ze kdyz to mam na TV vazne neresim, ze se hraci na monitor divaji zblizka... No a ten konec... dovol abych Ti vysvetlil, ze PC neni nahrada za konzole, ale je to presne naopak :D a stul ?? No, tak to uz snad nebudu ani komentovat :D Ale dekuji za reakci.. dozvedel jsem se z toho, kolik mas pro sve tvrzeni padnych argumentu :)
      • Uvědomuješ si, že ve tvém příspěvku začínají 3 věty slovem "Navíc"? *1*
        • Veskoslav
          Až teď:)
    • Jasne, piratenie na PC je zle zle zle, ale bazar s konzolovymi hrami prekvita jedna radost.
      Ja mam napriklad doma 2 ntb (z toho jeden herny) a oba maju vsetko legalne. Od Windowsov, cez Office az po custom programy.
      + mam na Steame 122 hier a dalsie desiatky kupene cez ine weby + DVDcka.
      Mam aj PS3 a poviem ti, ze tu zivu komunitu s bazarovymi hrami len tak lahko inde nenajdes :-)

Nesud inych podla seba a ak mas takyto dojem zo svojho okolia, tak ti uprimne poradim, aby si vymenil kamosov/znamych.

BTW, ak chces, poslem ti navod ako pripojit TV k PC pomocou jedneho jedineho kabla :-P
    • sirWallace
      Kvuli saskum jako jsi Ty, bych zavedl povinne psychotesty pred pripojenim k internetu !
    • Mozek ti chybí také :)
      Nepotřebuju origo Winy za 150e když je můžu mít za 100e.Nepotřebuju MSoffice když můžu mít openoffice a antivirák.No kvalitní seženu za 30e.
      Ony jsou dokonce i větší monitory než 22` :)
      • co blbnes, vzdyt to je troll ;]
    • Tak to doporučuju urychleně zajít na oční, pokud to nepoznáš *1* .
      Ale teď vážně. Jasně, na PC se pirátí, ale na konzole taky, pokud se podiváš a jakoukoliv torrent stránku, tak je tm konzolová verze často i o týden nebo víc dřív. A to hraní v pohodlí na gauči? No jasně, že je konzole lepší, PC totiž nejde jednoduše pripojit k televizi ani na něm nejde použít gamepad z xboxu nebo ps3. Oh wait...
      • souhlas, az na jednu vec...pc mam propojene s 145 cm velkou hd tv uz dva tri roky a hraju na tom vsechno...nema tochybu, fullhd rozliseni a efekty naprosta basen...kam se na to hrabou jakekoliv konsole...a gamepad? ten bych nepouzil...neni nad mys + klavesnice...
        Navic na tom prohlizim net, prekladam hry a vse bez problemu...
        • a ze to nejde jednoduse propojit? ze ktere jsi doby? :D 1 hdmi kabel ...strasna prace...
  • Radioaktivni_surikata
    Dead Space 1 je taky přímej konzolovej port, a jak si někteří šmakovali. Mizerný textury, některý fakt na zeblití, špatný ovládání... Mě to nějak nechytlo, dvojku jsem už nekupoval.
  • Jo, takhle to dává smysl - nicméně to právě řeší úkroky na klávesnici - myší se díváš kam potřebuješ a klávesami směruješ postavu. Každopádně mne baví argumenty některých známých, kterým tohle "odtrhnutí" pohybu od pohledu příjde strašně nepohodlné na ovládání - přesně jak jsi uvedl v předchozím příspěvku - tyhle hry jinak hrát nejde.
    • Byla to reakce na tento příspěvek (tohle forum potřebuje předělat):
      "KO23L (anonym)

Reakce na JJ:

V tomhle případě je problém myši a klávesnice v tom, že máš nutně svázané směřování chůze postavy myší s rozhlížením kamerou (pokud chceš směřovat chůzi postavy myší) ... obzvlášť třeba u toho Dark Soula často potřebuješ mít postavu nasměrovanou někam .. na stranu z které čekáš útok a kryješ se tam štítem a zároveň se potřebuješ rozhlížet kolem, za sebe třebas, aby ses podíval jestli ti nehrozí útok zezadu, v tom případě je svázání směřování postavy s rozhlížením dost naprd a proto u takových her je gamepad jednoznačně vhodnější ovládací zařízení."

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit