Přejít na výpis diskuzí
PC verze Grand Theft Auto V vyjde později kvůli dodatečným úpravám
16.9.2014 | Aleš Smutný
127 příspěvků
-
Jestli to i pak vyjde zmršený jak GTA IV tak už si od nich nikdy nic nekoupim, už teď se mi vůbec nechce ale dám jim šanci a doufám, že to nepodělaj.
-
-
Hmm => priste jim das jeste jednu sanci, ale jestli pak ... no dobre, tak jeste jednou ... sak oni se prece tak snazej ...
-
-
Ani ne, naposled sem si od nich koupil levný GTA IV když bylo asi 3 roky starý už a Max Payne 3 sem vůbec nehrál, takže jim snad můžu dát šanci an tohle ne? A nebo to mam rovnou upirátit? *4* aby tady týpci na games nadávali jakej sem zlej a jakej sem odpad společnosti a jak je to strašně moc zlá věc a že bych z toho měl mít výčitky svědomí.
-
-
Dokud jsem se "veřejně" nepřiznal tak dotyčný zde věděli leda Houno. Fakt mistři dedeukce... ted už mně bohužel znaj jak své boty. To já jsem ten zkažený. *15* Pak vítej v klubu pirátů tedy.
-
-
Aby to nedopadlo jak BF že? Nojo vždyt oni maj hráče rádi, daj jím novou protičíterskou ochranu a Dlccčka za hubičku... ne to už by bylo fakt moc aby R* šel na pc touhle cestou lol.
-
-
Ale ja bych ti to udelal zcela realne ... prijdes na letiste, chces pucit vrtulnik ... OK, tuhle nam dejte cislo kreditky (realny) ... jeste potrebujete natankovat ... nj, to mame za $10 ... no a jeste k tomu musime prihodit VAT. ... ale pane ridici, vy ste jel po meste 250 ... to mame za $100.
-
-
-
-
Však ať to pořádně vyladí a pak vydají. A nebyl bych zase tak moc skeptický, protože RockStaři narozdíl od čtyřky nepřecházejí na zbrusu nový engine, ale už s tím mají nějaké zkušenosti, takže o špatnou optimalizaci už ani strach nemám. Navíc mají velké jméno a pochybuji, že si ho budou chtít poškodit a PC verzi nějakou znova odbudou.
A co se týče těch naštvaných řečí, že už to zase odkládají a jak jsou vývojáři zlí. Jo, já sice momentálně nemám zrovna nejlepší počítač a navíc jdu na nějaký čas pryč, takže na hraní ani nemám čas. Ale děláte, jako byste všeci měli rakovinu a zbývalo vám pár měsíců. No tak si to zahrajete o něco později no. A vymlouvat se kvůli toho, že jste si to chtěli koupit, ale takhle si to jen stáhnete warez z netu, to je směšné.
Pokud se na nějakou hru těším, tak si počkám a nebudu se vývojářům mstít za to, že ji chtěli jenom doladit a vylepšit. -
-
Kdybych ja pracoval jako vyvojari her, tak si nevydelam na suchej chleba ... zakaznici by jiste meli pochopeni, ze sice potrebujou dat lidem vejplaty, ale holt to jeste 1/4 roku budou muset odlozit... ale pak, pak se jim ty vejplaty spocitaj tak uzasne, ze to jeste nikde nevideli ..
-
-
Me osobne to stve neskutecne, jeste vic me stve ze PCGAMER hodil odklad mezi "highlight of the week" protoze je prece super ze se na tom pracuje.
Podle me je to reklamni tah, neverim tomu ani slovo. Hlavne vzhledem k tomu ze spousta mensich a mene zkusenych spolecnosti dokaze vydat AAA hry day one jako multiplatform.
OPRAVDU bych se divil ze to rockstaru, ktery ma v podstate monopol na mestske sandbox akce, trvalo rok a pul. Kor kdyz se vezme v potaz je PC verze nebude mit absolutne zadny content navic pokud clovek nepocita editor z GTA4 -
v zalive to snad bude o par dni skor :)
-
Vlastně by jste měli být R* za ten odklad vděční a né jim nadávat.
-
-
My vsichni moc jsme, Rockstar vypada fact "excited" ohledne releasu na PC a vsadim se ze to bude minimalne tak "amazing and polished" jako GTA4.
Prevazne se tesim na to jak budu zase instalovat games for windows a rockstar social club a kazdou hodinu sosat novy hotfix.
(http://media-cache-ak0.pinimg.com/736x/94/f0/cb/94f0cb21bd56b93e42b4e712200eced6.jpg) -
-
Games for windows už před nedávnem skončily to si nevěděl? Rockstar social club je "nutné" zlo.
-
-
nevedel :D ja crackuju i hry co koupim
-
-
A proto si pak stěžuješ na služby, o kterých díky crackům vlastně ani nic moc nevíš? *1* Jinak GfWL mi opravdu pilo krev a ze startu jsem ani nevěděl, že jsou savy vázané k účtu, takže pak jsem taky své originální GTA IV musel crackovat.
-
-
Ad steam, trebas zcela konkterni vec, mam na stroji dve sitovky a jednu sem deaktivoval (protoze posrati vyvojari neumej udelat hru, ktera by fungovala, kdyz mas dve, tak musis mit jen jednu, jinak si velmi spolehlive vyberou tu, po ktery se na net nedostanou) ... a steam mi prestal fungovat, lol. Asi hodinu sem hledal v cem je problem, a ze prej asi sem zmenil HW ...
-
Jo, chápu tě, že nerad instaluješ podobné capiny, abych sis mohl zahrát. U mě je to to samé, ale třeba ten Steam mi zase tolik nevadí. I když i tam jsem narazil na jeden problém, kdy si musím z nějakého důvodu stáhnout celou hru z netu, i když mám DVD, které mi to ale odmítá nainstalovat, že prý nějaká chyba s uploadem. Poškozené to DVD určitě není, protože to jinak hru normálně nainstaluje, ale pak záhadně smaže a jede odznova.
-
Jenze to neni jen tohle, podivej, ja mam kuprikladu ze steamu (coz je taky peknej sajrajt) nainstalenej rift, a ten si pekne bez ptani s nakym patchem doinstalil nejakou dalsi podobnou srajdu. Chces neco od ubi? OK, potrebujes podelanej uplay. Chces D3/wow? Battlenet ...
Do <>ce proc bych mel instalovat podobny sragory, kdyz si chci jen zahrat nejakou hru? A velmi casto je to howno platny i to, ze sis koupil krabici s plackou. No a tresnicka na dortu, pak se nekdo tozhodne to zrusit a ty si svoji zaplacenou gamesku muzes leda nalozit ...
-
-
-
-
-
-
Klidně i více měsíců at to pořádně odladí, ono poslouchat (číst) zase ty vybrečené komentáře a pak nedejbože si tenhle šmejd koupit (§!!) to bych se asi vážně už... *16* takže je dobře že opravy/upravy hlavně opravy a vyladění.
-
-
Ona je otazka jestli na tech opravach, upravach a vyladenich opravdu pracuji. Dost lidi vcetne me tomu moc neveri
-
-
No pořád bych jim věřil víc jak Ubisoftu, který ten jejich Watch Dogs odložil o 6 měsíců a stejně finální verze byla nehorázně zabugovaná. Ubisoftu nejde věřit už ani nos mezi očima, i když pravděpodobně to není jediný vydavatel s tak pochybnou pověstí.
-
To by nebyl R* aby to zas nějak pěkně nesprasil co? uvidíme necháme se překvapit DLCcčka už ted budou asi jistá ne. (tedy až budou vůbec kdy na konzole).
-
-
Zatim rekli jen to ze ps4 a xbone verze bude obsahovat vsechny dlc co zatim vysly na next-gen.
Takze pocitam ze to same bude PC verze, pac tezce pochybuju ze by mela nejaky jiny nebo pridany content. Editor nepocitam, ten je ze 4 -
-
Né tak víš co já měl spíš na mysli že by ty DLccčka jako u IVky byly pěkně zpoplatněný at si pccčkáři zaplatěj stejně jako konzolisti. *5*
-
-
-
-
-
To snad ani neni možný, co všechno jste si schopný vymyslet a vytáhnout, jen abyste měli důvod napsat, jak je Rockstar (nebo i jiný vývojář u iných her) zlej a dělá to jen pro peníze reklamu a přitom tydle věci vám můžou bejt úplně jedno. Klidně bych se teď s váma všema vsadil o 50,- že to bude dobrá hra a dobře optimalizovaná i na PC. Mě přijde že se vždycky snažíte jakoby nadřadit nad vývojáře, a přijdete si hrozně chytrý, a ostatní vám dávají +, protože jsou stejně blbý jako ten co to napsal.
Jinak možná je to tím, že do moc diskuzí nechodím, ale tady je to nehorší forum vůbec, je tu největší odpad, jste tu hrozný prasata. Někdy je až neuvěřitelný, co si vymyslíte za důvody, aby jste druhýho vyprovokovali. A je nepochopitelný, že to fakt toho druhýho naštve. Já bych vám dal ban úplně všem, zakázal anonymy a začal s čistým štítem, s novýma lidma. Tohle je strašný. -
-
Vsad vyplatu a pak se muzem bavit, za pade si nekoupis ani ciga.
-
Není možné zavést permanentní ban, možná tak na 99dní a co proxy, hochu máš nick homeless a i ten houmles má víc rozumu jak ty. *7*
-
A v čem jsi lepší? Měl bys dostat ban už jen za to, že tady všem nadáváš do prasat. Nic jsi nepředvedl, vystupuješ zde jako anonym, ale hlavně že máš plnou tlamu banů.
-
Tak promin :(
-
-
at uz je to kvuli cemukoliv, tech par mesicu navic nikoho nezabije *5*
-
-
To možná ne, ale na Vánoce jsme už mohli hrát, na jaro pak žádné tak velké volno nebude.
-
-
to mi povidej, zaklinac 3 (sberatelka >:D) + skola se nebudou mit radi
-
-
-
mne by zajimalo jak je to dnes s MP hrajeto na odlgenech jeste nekdo?
-
-
PS3 verze se hraje docela dost :)
-
-
prece nemuzou rict na plnou hubu,ze dostali zalaceno od sony,aby tu pc verzi alespon trochu zpozdili...
-
-
protože to nedává smysl. proč by mělo platit něco sony a ne microsoft. ty 2 měsíce rozdíl je nic. klidně to může být způsobeno delší dobou strávenou testováním. je rozdíl něco odladit na jeden hw a na pc. navíc stejně jim prodeje na nových konzolích vygenerují mnohem více zisku než na pc, tak proč nenechat konzolím náskok...
-
-
hod si do google "ps2 sales, gta3 sony" pak se sem vrat
-
Nj, hlavne pak zas budou brecet jak se to neprodava, ze za to muzou ty zly pirati ...
Mimochodem, pokud si dobre pamatuju, pri tom minulem pokusu to vyslo po nekolika odkladech ve stavu, ze to neslo ani spustit ...
-
-