Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proc tu jejich reklamstinu pretiskujete???
    • http://www.grandtheftautov.cz/pc-gtav.htm
    • ^ this
  • Mato1987
    V "diskusii" bude opäť riadne nagrcané, aspoň ja to tak vidím, tak pred tým ako sa tu strhne vlna trollovacích, flamovacích a iných spamových príspevkov o lajne, tak si dovolím povedať svoj názor.
    Podľa mňa je len a len dobre, že hra výjde so zhruba 2 mesačným oneskorením na PC. Rockstar games sú si plne vedomí, že GTA IV PC verziu odflákli ako sa len dalo a s tými následnymi patchmi a updatami to teda vôbec nevylepšili, práve naopak. Preto pevne verím, že Rockstar tentokrát na optimalizácií popracuje a vydá hru v hrateľnom stave a bez akýchkoľvek väčších problémov.
    Po Max Payne 3 rockstar dôverujem, aj keď treba podotknúť , že MP3 bola lineárna strielačka z pohľadu tretej osoby a GTA V je obrovská open world hra. Sám som nesmierne zvedavý ako sa s tým PC portom vysporiadajú a už teraz sa neviem dočkať 27 januára. Jedna pozoruhodnosť je, že ak by hra vyšla 27 februára 2015 tak by to bolo presne 3 roky od toho ako som si hru v jednom nemenovanom kamennom obchode s hrami predobjednal :D Ale ten čas letí
  • Dogkiller
    A přitom by to mělo být přesně naopak. Hra měla vyjít primárně na PC, konzole měly čekat. Počítač má doma každý.
    • Až PCčkáři přestanou hrát na warezenou, tak vám to možná zároveň vydají...

A ne, prosím, neargumentuj mě tady, že na starých konzolích warez jede taky...není to takové procento, jako na PC.
    • haha, to jo, ale takovej na kterym to spustis to asi nebude, na PC ma kazdej jinou grafiku, hlavne jinak starou a mrtě ovladačů, a kazdej chce hrat, takze vydavatel optimalizuje jak mourovatej a k cemu? problem ale je spis ve vyrobcich grafik, ze toho chrli tak moc a tak casto, takze pak vsichni delaj hry s detailama na nejdrazsi karty nebo aspon vyssi stredni tridu a tu kazdej nema, jenze vubec jakekoliv nastavovani detailu je vlastne u hry blbost a bohuzel takto to umi jen konzole, nejsem primo proti nastavovani detailu, je dobre umoznit hrat i lidem s mene penezi ale proste je to na druhou stranu mor pro vydavatele, ze musi vypinat efekty a pak ta hra vypada vlastne uplne jinak nez zamyslel a dopadnete jako ve Watch dogs, ktera je strasne zmrsena a neda se hrat temer na nicem krom PS4 a Xbox one
    • ucho
      počítač má možná každý, ale moc lidí si na něj GTA 5 nekoupí, tak proč to dělat prioritně.
      • Ono jde hlavně o prodej konzolí a ne o prodej hry na PC.
      • Osobne si myslim,ze ti zlodeji na PC su vlastne hraci konzoli, co si na ne kupuju len exkluzivity a vsetko ostatne si stiahnu nelegalne na PC a potom budu dristat, ako PC komunita vsetko kradne a nic si nezasluzi, pritom hraci, ktori nemaju ziadnu konzolu a hraju len na PC si hry uz davno kupuju cez Steam, GOG, Origin a podobne...toto je moj nazor na temu kradnutia na PC *3*
    • Bohuzel ne kazdy na nem hraje hry a jeste mensi je skupina tech, kteri jsou ochotni za ne platit (zvlast plnou cenu). S tim na konzolich problem neni a prachy jsou, jak vime, vzdy na prvnim miste
      • Neznam konzolistu, kterej by kupoval hry, natoz za plnou cenu, drtiva vetsina ma par games ktery dostali s konzoli, a sem tam neco koupej ve frcu.
        • Já zase na střední před rokem neznal někoho, kdo si ty hry kupoval na PC. A ještě měli ty ko*oti kecy na to, jakej jsem vůůl že to kupuju a oni to mají zadáče...
          • Kdyz jsem byl na stredni, tak jsem si taky zadny hry nekupoval, u studentu se to da tak nejak pochopit. Dneska uz mam drtivou vetsinu her originalnich. Smutny je, kdyz krade i pracujici clovek, co by na to ty prachy mel a to jen z duvodu, ze muze.
        • Obavam se, ze ty lidi co znas, nejsou zrovna reprezentativni vzorek.
  • seprah
    no co, hlavně, že vyjde
  • MARTASLJ19
    No a autor článku tu už onanuje nad tým, že je dobre, že si R* dáva záležať a chce to čas, aby to nedopadlo ako u GTA 4. Heh tento klasický PR kec povedali aj pri PC verzií GTA 4, takže asi tak *1* Sú to buzeranti, že PC verzia nevyjde rovno s konzolovými. Predaje next-gen verzií by PC verzia nijako neovplyvnila. Na PS 4 a XO nie je stále extra výber a hra typu GTA tam chýba tak konzolisti potom siahnu ako po teplých rožkoch a nájdu sa aj takí, ktorí dostanú na Vianoce dáku konzolu aj s GTA 5 a v januári príde domrvená PC verzia, ktorá dúfam do júna 2015 bude opravená.
    • Mato1987
      Zaujímavý "postreh" , dúfam, že sa tvoja predpoveď nenaplní a hra výjde v januári na PC bez akýchkoľvek problémov.
      • MARTASLJ19
        Ďakujem, lebo málokedy bývajú moje agresívne príspevky ocenené. No ja osobne v to takisto dúfam, ale moc tomu neverím a záčina mi to byť aj dosť ukradnuté po týchto praktikách R*.
    • Tos řekl hezky. :)
  • Keyz
    Klasický PR Kec.
  • Aby byla co nejdokonalejší? Co je to vůbec ta dokonalost? Řekl bych, že je to jen marketingový tah, jak jednu hru prodat 3x za stejnou cenu. Ještě před týdnem nás RS ujišťovalo, že hra vyjde tento rok na všechny platformy a pak najednou tyto zprávy.
    • Mato1987
      Nechceš platiť 3 krát plnú cenu za v podstate rovnakú hru? Riešenie je predsa veľmi prosté, hru jednoducho nekupuj, počkaj si až výjdu všetky verzie a potom uváž, ktorá verzia ti príde najvhodnejšia.
    • Keyz
      Barvičky budou zářivější, kola u aut kulatější atd *15*
      • Tak, zrovna ty jsi na podobný "serepetičky" vcelku ujetej, takže budeš mít určitě radost.
  • ucho
    Další článek o GTA 5, ale proč neobsahuje oproti tomu předpředchozímu naprosto nic nového? je to v podstatě štíhlejší verze tohoto: http://games.tiscali.cz/preview/nova-verze-gta-v-vyjde-na-konzole-v-listopadu-pc-se-docka-az-pristi-rok-242844
    • MrSanta
      Kdybych holdoval konspiračním teoriím a podíval bych se na počet příspěvků pod posledním GTAV zprávou, tak bych mohl špatně usoudit že to tady je aby se zase čtenáři řádně pomlátili v diskuzi *1*
      • kdepak to je JEN PROTO aby se ctenarum vickrat zobrazil text "Neblokujte reklamu mi z ni zijem" *3*
        • MrSanta
          Nemá někdo screenshot? Já ad-block nepoužívám a tohle bych rád viděl. Nechce se mi jenom kvůli tomu ad-block instalovat *15*
          • ucho
            já adblock mám, ale vyfiltroval jsem si i tu lištu. prostě žlutej pruh dole s textem vysokej asi jako ty nadpisy vpravo
            • takhle to vypada: http://i.imgur.com/6O2mUnd.png

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit