Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ale ve hře používají spisovnou a krásně srozumitelnou angličtinu
  • Nikdo tě nenutí aby sis to bez zájmu koupil...
  • nie je to take strasne, da sa to hrat pokojne aj bez titulkov a da sa tomu bez problemov rozumiet... kazdopadne, slabsi anglictinari maju vzdy moznost pozriet si log, ktory je aspon na ps3 verzii pristupny pri dialogoch na jedno tlacitko alebo kedykolvek cez menu.
    ale uznavam, ze ked nedokazes anglicky ani ceknut, tak to je vacsi problem a asi otrava hrat to so slovnikom... i ked zase, ja som sa zacal ucit anglicky pri citani qbasic manualu :)
  • Mluv za sebe.
  • Co když maká od nevidim do nevidima ve volnym čase nemá energii ani náladu nato aby se učil anglicky?:)
  • Minimalne JEDEn to bere oboji *5*
  • Za PC verzi Red Dead Redemption bych byl možná radši...
  • PC verze je oznámená už dávno hňupe.Asi jsi trochu zaspal.
  • Mayuri12
    Jenže naučit se anglicky tak aby se člověk domluvil je jedna věc, ale naučit se anglicky tak aby člověk pochopil o čem mluví ve hře která je hodně zaměřená na příběh je věc jiná. To pak sice rozumím o čem mluví ale sem tam mi slovíčko unikne což zabraňuje tomu aby si člověk užil příběh naplno. Takže podle mě český dabing u her zakázat protože je ve většině případů hroznej ale českým titulkům se rozhodně nebráním zvlášť když člověk za hru vysolí přes tisícovku.
  • A ne fotka CD klíče z turecké krabičky? Ta taky vyjde dost levně...
  • Moje řeč. Něco jako s filmem, dabing je taky vždy na nic, lepší je originál.
  • Umíš číst? Jen mu vysvětluju že neni důvod tu takhle vyvádět.
  • Cz je na prd. v originale se to vzdy uzije nejlip. Navic naucit se dneska anglicky neni problem do par mesicu...
  • super hra hral som to na xbox a paradne prípady len bez CZ je dosť náročná ,lebo pripad sa rieši na vypočuvaní a a mne zaleži čo obžalovať človeka ano a nie streba davať rozne otázky a nesmieš ani uraziť človeka lebo sa sprava inak podľa mňa CZ je dôležita vec
  • morik
    Doufám že tvůj příspěvek je faktický, protože v tom případě jsem pefrektní angličtinář.
  • A tim se jako chlubis???
  • K nárokům se radši vyjadřovat nebudu,tak přejdu k věci.
    Příde mi trošku nešťastné to,že zvolili datum 11.11.V tu dobu vychází Skyrim,který už to má ohlášené dlouho,takže si to většina fanoušků pamatuje.Teď ale ohlásí,že bude LA Noire taky 11.11.A schválně,kolik lidí si koupí 2 novinky ve stejný den?Větší fanoušskovskou základnu má jistě Skyrim,takže si lidi víc koupí Skyrim,a teprve poté až ho dohrají si koupí LA N(což může být několik desítek hodin hraní).Za tu dobu cena hry klesne=menší zisk pro vývojáře.
    Měli to dát radši kolem 27.11,popř až na začátku prosince
  • Doufam, ze je taky napadne konecne udelat Red Dead Redemption. Kdyz uz nam sem cpou akcni adventuru.... :)
  • Jestli to nepofrčí nad 30 FPS na medium tak asi pošlu predator missile na Rockstar ...
  • Dostavas bludistaka za spravnou odpoved! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit