Přejít na výpis diskuzí
PC verze L.A. Noire vyjde v listopadu se všemi DLC
28.9.2011 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Za PC verzi Red Dead Redemption bych byl možná radši...
-
-
já též
-
-
no jak to tak vypadá ja 11.11. jsi du koupit dvě hry a ne jednu jak jsem do dneška plánoval:) Doufám že bude v listopadu hodně pršet:)
-
Ty doporučený nároky jsou přehnaný, ale o čekat od studie, který dělalo konverzi GTA IV *12*
-
Jestli to nepofrčí nad 30 FPS na medium tak asi pošlu predator missile na Rockstar ...
-
super hra hral som to na xbox a paradne prípady len bez CZ je dosť náročná ,lebo pripad sa rieši na vypočuvaní a a mne zaleži čo obžalovať človeka ano a nie streba davať rozne otázky a nesmieš ani uraziť človeka lebo sa sprava inak podľa mňa CZ je dôležita vec
-
-
Cz je na prd. v originale se to vzdy uzije nejlip. Navic naucit se dneska anglicky neni problem do par mesicu...
-
-
Jo, někteří lidé (jako já) zase nemají problémy s trigonometrií, komplexními čísly a podobnými věcmi - ale tvrdit, že s tím nemůže mít nikdo problém a každý se to může naučit za pár měsíců vyžaduje značnou dávku pitomosti. S jazyky je to podobné.
-
Jenže naučit se anglicky tak aby se člověk domluvil je jedna věc, ale naučit se anglicky tak aby člověk pochopil o čem mluví ve hře která je hodně zaměřená na příběh je věc jiná. To pak sice rozumím o čem mluví ale sem tam mi slovíčko unikne což zabraňuje tomu aby si člověk užil příběh naplno. Takže podle mě český dabing u her zakázat protože je ve většině případů hroznej ale českým titulkům se rozhodně nebráním zvlášť když člověk za hru vysolí přes tisícovku.
-
Moje řeč. Něco jako s filmem, dabing je taky vždy na nic, lepší je originál.
-
-
Mluv za sebe.
-
-
-
-
paráda nej info za poslední dobu
-
Tak pani se konecne uracili to vydat i na PC, gratulace.
-
-
PC verze je oznámená už dávno hňupe.Asi jsi trochu zaspal.
-
-
Myslim ze jsi zaspal hodinu komunikace s lidi."hnupe"
-
-
-
e
-
trosku prehnane naroky nie? zas bude treba 3 patche aby to slo normlane, jak pri gta4?
-
-
pokial si si nevsimol,su tam od-do. *7*
alebo je aj c2d a 8600gt prehnane.....? *8* -
Přehnaný jo ?
-
-
8GB RAM a GTX580 ti příjde jako standart ?? Mě teda rozhodně ne !
-
-
Ano, doporučené což znamená medium až high detaily, na rovinu zrovna tahle hra nevypadá nějak převratně pěkně.
-
To jsou doporučený, dívej se očima, ne ušima.
-
-
-
-
K Češtině...
Češtinu někdo udělá cca do 14 dnů od vydání hry(min. beta)...
Tak klid dámy a pánové! -
-
Náš tým ji dělat nebude. Ale někdo jiný nás snad již brzy překvapí...
-
14 asi ne, ale do dvou tri mesicu nepochybuju.
-
-
Strohý překlad by mohli stihnout tak do 14 dnů...může se udělat část a pak updady.
-
-