Přejít na výpis diskuzí
PC verze L.A. Noire vyjde v listopadu se všemi DLC
28.9.2011 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
ty HW nároky... Ta GTX580 je tam podle mě kvůli 3D Vision. Jinak RAMky bych spiš uvedl 2-3GB. Nenažraný hry sežerou max. 3GB a ty spočítáte na jedné ruce. Procesor tam je to klasika. Prostě port z konzole.
-
-
Přesně tak, PC jsou dnes 10x výkonější než konzole, tak se nebojím, že by tahle primárně pro konzole dělaná hra nešla na průměrným herním PC, klidně i 3 - 4 roky starém. Jinak na hru se těším, po dlouhé době něco originálního, jen se divím, že při másové oblibě krimi seriálů nevychází takových her víc..potenciál tam je.
-
-
Až na to, že lidé, kteří sledují kriminálky a ti, co hrají hry, jsou poněkud odlišné tržní segmenty :-) Čtyřicetiletá matka od rodiny co sleduje Kriminálku Miami si L.A.Noire asi nezahraje.
-
-
Tak krimi sleduje většina populace od děcek po důchodce, rozhodně ne jen 40 leté matky, pravidelně jsou mezi nejsledovanějšími pořady a proto taky chrlí televize jeden seriál za druhým, proto mě zaráží, že ve hrách je to hodně nevyužité téma. Rockstar mě sice sere se svou orientací na konzole, ale na druhou stranu je to jedna z mála firerm, co se nebojí dělat hry z netradičních žánrů: western, krimi a navíc super kvalitně, víc takových..Osobně mám všech těch alienů, mutantů, zombíků už celkem dost, uvítal bych trochu dospělejší témata..
-
-
-
-
nie je to take strasne, da sa to hrat pokojne aj bez titulkov a da sa tomu bez problemov rozumiet... kazdopadne, slabsi anglictinari maju vzdy moznost pozriet si log, ktory je aspon na ps3 verzii pristupny pri dialogoch na jedno tlacitko alebo kedykolvek cez menu.
ale uznavam, ze ked nedokazes anglicky ani ceknut, tak to je vacsi problem a asi otrava hrat to so slovnikom... i ked zase, ja som sa zacal ucit anglicky pri citani qbasic manualu :)