Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jaj ne ze bych se tesil, ale tesim a moc. Co se ceny tyka, u me to jisti Steam verze za pet stovek, avsak z trosku jineho regionu nez patrime my. *2*
    • Mato1987
      nuže buď tak chrabrý a prezraď z akého že to regiónu kupuješ cez steam ty náš bohatier.
      • Jazz
        Rusko
        • A ne fotka CD klíče z turecké krabičky? Ta taky vyjde dost levně...
        • Dostavas bludistaka za spravnou odpoved! *15*
        • mmobooster.cz predpokladam ... tiez odtial kupujem hry.
          • Já si všiml, že na Aukru jsou taky prodejci, kteří nabízí podobné zboží:

http://aukro.cz/listing.php/user?us_id=18244000

Ale vždy je tam riziko, že je někdo odstřihne od distribuční sítě a ty nedostaneš nic.
  • textury budu dufam vacsom rozlisku ako pri konzolovej inak to tak ci tak mastenica :D
  • smejki
    děkuju, R*...
  • Doufam, ze je taky napadne konecne udelat Red Dead Redemption. Kdyz uz nam sem cpou akcni adventuru.... :)
  • K nárokům se radši vyjadřovat nebudu,tak přejdu k věci.
    Příde mi trošku nešťastné to,že zvolili datum 11.11.V tu dobu vychází Skyrim,který už to má ohlášené dlouho,takže si to většina fanoušků pamatuje.Teď ale ohlásí,že bude LA Noire taky 11.11.A schválně,kolik lidí si koupí 2 novinky ve stejný den?Větší fanoušskovskou základnu má jistě Skyrim,takže si lidi víc koupí Skyrim,a teprve poté až ho dohrají si koupí LA N(což může být několik desítek hodin hraní).Za tu dobu cena hry klesne=menší zisk pro vývojáře.
    Měli to dát radši kolem 27.11,popř až na začátku prosince
    • Tak nechapu v cem je problem koupit 2 hry a pak je hrat postupne podle chuti. Nemluve o tom, ze to vychazi pouze na PC, drtiva vetsina lidi uz to ma davno dohrane na PS3 nebo XBOXu.
      • Irisis
        Problém je v tom, že si na sebe šijou bič, když vlivným marketingovým ukazatelem je počet prodaných kusů během týdne, měsíce roku... Určitě je spousta lidí co si koupí najednou dvě hry, ale spíš bude většina těch, který si předobjednali Skyrim, ten budou třeba měsíc hrát a na LA potom zapomenou, protože hry nemají v diáři jako schůzky, ale pořizují si je podle toho co je v módě/akci nebo v časopise.
    • Jak do mě je například celá série The Elder Scrolls totálně u zádele zatímco na L.A:Noire si vyloženě těším i když škoda že není čeština
    • Minimalne JEDEn to bere oboji *5*
  • Joha
    Akoze pardon... Zaklinac 2 vyzera lepsie a ma mensie naroky... to uz co je... aj ked GTA IV bolo hratelne po 3-4 patchi tak snad to dovtedy optimalizuju :D
    • XXDarthVaderXX
      Kuriózně mi ten poslední patch připadá horší než ten co byl předtím *9*
      • Joha
        Ani nie... mna najviac co stvalo na GTA IV ze si mohol mat aj najlepsiu zostavu... a aj tak to neslo. Tak snad sa chlapci poucili a tenktrat sa im port podari. :) Bola by to skoda keby sa nepodaril... a teraz sup sup spravit Red Dead Redemption na PC :D
  • tak to je fantasticke : ) s frajerkou otvarama šampus...
  • hw naroky su podla mna trocha zmenšene, na generacii GeForce 8800 a podobne bude chybat ramka na karte a preto budu vo vyhode ATI ale len ked sa nebudu porovnavat s radou 560, hail do nVidia
  • Stejně nebude čeština. *16* A to je hlavně příběhová hra bez češtiny to nechci. Jak chceš řešit případy když tomu budeš skoro hovvno rozumět? sice něco z eng umím, ale slyšel sem že i dobří angličtináři se tam párkrat v těch dialozích ztratí.
    • morik
      Vzhledem k tomu jak je ta hra úspěšná, tak někdo udělá minimálně amatérský překlad.
    • Kliiid stale tu jsou amatersky prekladatele a jejich leader Mrazík..pokud pujdou vytahnout texty treba na to Mrkne...Bylo by to Super..
    • Jistě, i dobrý angličtinář se ztratí v nějakém slangu a není to žádná ostuda.
      • Ale ve hře používají spisovnou a krásně srozumitelnou angličtinu
        • Nehrál jsem ještě, mluvím obecně.
    • Je to jak říkáš-bez perfektní znalosti angličtiny je to fakt problém,!!!
      • morik
        Doufám že tvůj příspěvek je faktický, protože v tom případě jsem pefrektní angličtinář.
      • Mahcake
        Opravdu nevím co v té škole děláte, ale hru jsem dohrál se vším co nabízela. 1600/1600 achievementů včetně DLC se základní angličtinou + co jsem pochytil z her.
        • Jazz
          +1
    • když jsi blbej
      • Smazáno, ignorace.
        • Jazz
          Nic ti nebrání v tom se učit teď *3*
          • Co když maká od nevidim do nevidima ve volnym čase nemá energii ani náladu nato aby se učil anglicky?:)
            • Anal.S
              Ale má čas na komentování hovadin na Tiscali co? :D
              Stačí se koukat na filmy v angličtině a nebát se číst si anglický weby.
              Ideální jsou všechny ty Youtube "superstárs"... na to se dá hodně pochytit i to člověka pobaví.
        • Uklidni se. Já neumim anglicky vůbec ale vim že si stačí chvilku počkat a čeština bude. Tak nevim co tu řešíš.
          • A tim se jako chlubis???
            • Umíš číst? Jen mu vysvětluju že neni důvod tu takhle vyvádět.
  • Nevím jak Vy, ale já nesnáším ty exkluzivní tituly. Když už se to konečně vydá i na PC tak nějak po těch měsících odkladu přestávám mít zájem.
    • Nikdo tě nenutí aby sis to bez zájmu koupil...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit