Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ano, doporučené což znamená medium až high detaily, na rovinu zrovna tahle hra nevypadá nějak převratně pěkně.
  • Jazz
    +1
  • Jazz
    Nic ti nebrání v tom se učit teď *3*
  • Jazz
    To jsou doporučený, dívej se očima, ne ušima.
  • 8GB RAM a GTX580 ti příjde jako standart ?? Mě teda rozhodně ne !
  • pokial si si nevsimol,su tam od-do. *7*

alebo je aj c2d a 8600gt prehnane.....? *8*
  • Mahcake
    Opravdu nevím co v té škole děláte, ale hru jsem dohrál se vším co nabízela. 1600/1600 achievementů včetně DLC se základní angličtinou + co jsem pochytil z her.
  • Ty doporučený nároky jsou přehnaný, ale o čekat od studie, který dělalo konverzi GTA IV *12*
  • Uklidni se. Já neumim anglicky vůbec ale vim že si stačí chvilku počkat a čeština bude. Tak nevim co tu řešíš.
  • Smazáno, ignorace.
  • Jazz
    Přehnaný jo ?
  • trosku prehnane naroky nie? zas bude treba 3 patche aby to slo normlane, jak pri gta4?
  • morik
    Vzhledem k tomu jak je ta hra úspěšná, tak někdo udělá minimálně amatérský překlad.
  • Kliiid stale tu jsou amatersky prekladatele a jejich leader Mrazík..pokud pujdou vytahnout texty treba na to Mrkne...Bylo by to Super..
  • Nevím jak Vy, ale já nesnáším ty exkluzivní tituly. Když už se to konečně vydá i na PC tak nějak po těch měsících odkladu přestávám mít zájem.
  • Jistě, i dobrý angličtinář se ztratí v nějakém slangu a není to žádná ostuda.
  • Já si všiml, že na Aukru jsou taky prodejci, kteří nabízí podobné zboží:

http://aukro.cz/listing.php/user?us_id=18244000

Ale vždy je tam riziko, že je někdo odstřihne od distribuční sítě a ty nedostaneš nic.
  • Je to jak říkáš-bez perfektní znalosti angličtiny je to fakt problém,!!!
  • když jsi blbej
  • no jak to tak vypadá ja 11.11. jsi du koupit dvě hry a ne jednu jak jsem do dneška plánoval:) Doufám že bude v listopadu hodně pršet:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit