Přejít na výpis diskuzí
PC verze L.A. Noire vyjde v listopadu se všemi DLC
28.9.2011 | Petr Poláček
71 příspěvků
-
Ano, doporučené což znamená medium až high detaily, na rovinu zrovna tahle hra nevypadá nějak převratně pěkně.
-
+1
-
Nic ti nebrání v tom se učit teď *3*
-
To jsou doporučený, dívej se očima, ne ušima.
-
8GB RAM a GTX580 ti příjde jako standart ?? Mě teda rozhodně ne !
-
pokial si si nevsimol,su tam od-do. *7*
alebo je aj c2d a 8600gt prehnane.....? *8* -
Opravdu nevím co v té škole děláte, ale hru jsem dohrál se vším co nabízela. 1600/1600 achievementů včetně DLC se základní angličtinou + co jsem pochytil z her.
-
Ty doporučený nároky jsou přehnaný, ale o čekat od studie, který dělalo konverzi GTA IV *12*
-
Uklidni se. Já neumim anglicky vůbec ale vim že si stačí chvilku počkat a čeština bude. Tak nevim co tu řešíš.
-
Smazáno, ignorace.
-
Přehnaný jo ?
-
trosku prehnane naroky nie? zas bude treba 3 patche aby to slo normlane, jak pri gta4?
-
Vzhledem k tomu jak je ta hra úspěšná, tak někdo udělá minimálně amatérský překlad.
-
Kliiid stale tu jsou amatersky prekladatele a jejich leader Mrazík..pokud pujdou vytahnout texty treba na to Mrkne...Bylo by to Super..
-
Nevím jak Vy, ale já nesnáším ty exkluzivní tituly. Když už se to konečně vydá i na PC tak nějak po těch měsících odkladu přestávám mít zájem.
-
Jistě, i dobrý angličtinář se ztratí v nějakém slangu a není to žádná ostuda.
-
Já si všiml, že na Aukru jsou taky prodejci, kteří nabízí podobné zboží:
http://aukro.cz/listing.php/user?us_id=18244000
Ale vždy je tam riziko, že je někdo odstřihne od distribuční sítě a ty nedostaneš nic. -
Je to jak říkáš-bez perfektní znalosti angličtiny je to fakt problém,!!!
-
když jsi blbej
-
no jak to tak vypadá ja 11.11. jsi du koupit dvě hry a ne jednu jak jsem do dneška plánoval:) Doufám že bude v listopadu hodně pršet:)