Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mopped
    Je docela pěkné, že o češtině informujete, i když tím vlastně děláte reklamu konkurenci.
    • jindra.veliky
      myslim ze o reklame se tu moc neda mluvit pac xzone uz zna asi kazdy a navic spolu s games driv spolupracovali ale stejne je to pekny *3*
  • Erien
    Ještě jednou díky moc týmu i Xzone! *4*
  • To je určitě nemilá zpráva pro ostatní eshopy, po přečtení článku drtivá většina lidí zruší dosavadní předobjednávky a hromadně přepochodujou k xzone. *15*
    • Proč? Podle mě to bude jako u Deus Ex či L.A.Noire - čeština je zasponzorována X-zone a stažitelná z jejich stránek, ale ne jen pro jejich zákazníky...
      • U Deus Ex jsem si to take tak myslel. Pri projizdeni e-mailu jsem zjistil, ze uz u nich registraci mam ale v zakaznicke sekci pristup k prekladu DE nemam. Ne, ze by me to nejak prekvapilo, ale tak zkusil jsem to, ze? I presto jsem ale sel do DE na konkurencnim e-shopu a usetril dve stovky s tim, ze to risknu v anglictine. No, treba nakonec dojde na hrani s betou 6 ci na dodatecnou koupi hry na xzone, ktera pak ale pujde ihned k prodeji na aukro.:-)
        • V dubnu bude final verze.
          • A bude exkluzivita xzone pouze casove omezena, nebo na porad? Aby se mi pak to cekani vyplatilo, nebo zda mam hru koupit na xzone nyni, kdyz je stale jeste ve sleve.
      • Xzone má sponzorovat zákaníky jiných prodejců? A proč? Pokud na tom Xzone nevydělá, přestane sponzorovat a překlady se vrátí zpět k půlročním zpožděním.
  • Anarcha
    Jsem potěšen , že existují lidé jako Marek , kteří jsou ochotni pro fanoušky serie se slabou znalostí angličtiny udělat český překlad velké díky.
  • Dekuji Marku Tvrdemu za CZ i kdyz ji pouzivat nebudu budu v EN tak mu dekuji ze udelal pro neanglictinare preklad a vy mu vytykate nektere chyby v minulych projektech se mu nedivim ze se mu do prekladu nechce ....
  • MrSanta
    Celému týmu Marka Tvrdého přeju pevné nervy a hodně zdaru při překladu a gratuluji BoBovi *1*
  • Zase budeme platit autorama ? ;)
    • Jazz
      Můžu se zeptat, co tím myslíš ?
      Vím, že tady chlapec Tvrďák dělá hovadiny, ale to je tak všechno.
    • Docela trapné, nemyslíte?
      • Neni trapne si z toho udelat srandu, navic neni ani trapny to, ze to ve hre bylo. Osobne jsem to hral tak 10 hodin a kdybych si to neprecetl na netu, tak jsem si toho nevsim.
        • tak to si potom slepy,)....ale kazdopadne nejaka takovahle drobna chybicka rozhodne nemuze zastinit KOMPLETNI cestinu do hry(do hry od bioware ktere rozhodne nepatri mezi ty obsahove chudsi)...ja sem mimochodem moc rad ze ta cz bude...uziju si to pak mnohem vic nez kdyz se u toho musim jeste soustredit na tu anglictinu.)
      • nerekl bych
        • Proč?
    • Hairy_Ass
      *1*
  • dekuju xzone toje obchode ktery si zaslouzi nase penize a snad se jim na konec i ten preklad vyplati.
  • Strasne moc dekuji , bez Cz jsem to nechtel kupovat , bylo by to pro me zbytecne ,ted mam strasnou radost , ten origin nejak zkousnu , nebo to cracknu , ale hru z xzone koupim.
  • pitanimal
    Mě zajímá jestli v té češtině bude opět spyware...
    • Spyware tam nikdy nebyl. Neprohledával jsem disky a daňová priznání. V licenční smlouvě jste souhlasil s anonymním odesláním informací o verzi vaší hry a skutečně došlo k anonymnímu odeslání kódu, který mi řekl, co vše jste do DA2 ukradl. Jednoduše jsem se kouknul do souborů, které jsem stejně lokalizoval, na jednu hodnotu a už jsem věděl, zda máte warez nebo legal. Jelikož kvůli toho tak vyvádíte, předpokládám, že jste jeden z těch s kódem 2222.
      • Ringwraith
        Když jsme u toho, vypustili jste nakonec nějaké výsledky toho kolik lidí mělo pirátskou verzi a kolik origoš? Vím, že se o tom mluvilo...
        • Ano. Na jednom konkurenčním webu byl exkluzivní článek na toto téma a hovořím o tom na svých přednáškách na různých Conech.
          • smejki
            ten článek se mi nedaří najít. mohl bych poprosit o link? kuju
            • googlil jsem i na zingu jsem hledal všechny články o DA, ale buď mi v nesprávné chvíli ulítlo oko, anebo nevím. a gogol mi moc nepomohl, což možná bude dáno mou nynější lokalitou.
            • např. tady http://www.zing.cz/novinky/7097/jak-se-kradl-cesky-dragon-age-2. Divím se, že člověk s vaší inteligencí (soudě podle občasných kvalitních příspěvků) má problém tohle najít pomocí googlu *1*
          • Ringwraith
            Á, dobře, díky za info, podívám se po netu. Popravdě z českých herních webů chodím jen na Games a občas Hrej, takže mi to uteklo.
            • Jestli ten clanek najdes, hod sem napovedu jak ho najit :)
    • Ringwraith
      Doufám, že ano.

Případně doufám, že pán Tvrdý s týmem nějak zajistí, že čeština půjde pouze na originální koupené verzi hry, která je pevně sešitá s Originem.

Bylo by to totiž velmi, takříkajíc, pikantní.
      • Šlo by to, ale vydat pirátský instalátor bez kontroly by trvalo asi tak 10 minut. Takže to nemá vůbec smysl.
      • MrSanta
        Co je pikantního na tom, když sponzor češtiny chce, aby si češtinu nestahovali piráti?
        • pak se ale nediv, že lidi takovému člověku nevěří ani nos mezi očima.. To je celé..
          • Vy mi nevěříte? Proč? Protože jste nečetl smluvní podmínky a odklikal to bez rozmyslu a pak se divíte, že jste účastníkem anonymního průzkumu legality software, o kterém se ve smlouvě psalo?
            • facepalm-ale to je jejich chyba nemaj byt blby
            • smluvni podminky u her a instalatoru cestin apd. uz bez rozmyslu odklikavaj lidi odjakziva. Nebudte zase naivni
        • Ringwraith
          Pikantní by bylo právě brečení oněch pirátů.
          • Ano, ti u trolují nejvíce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit