Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na tom Deus Exu, se pro upresneni, jeste porad dela. Pro nedostatek testeru, se to prodluzuje. Vic na: deusex.herniweb.cz
    • Nedělá. Projekt je pozastaven kvůli ME3. Nikdo na to už dva měsíce nešáhl. Ani testeři, kteří na to kašlou.
      • Napoprve jsem to zahral v originale. A jak jsem chtel pomoci prekladu, tak jsem to spustil znovu, ale jeste porad si pamatuju, co, jak, kde, proc. Takze mam malou motivaci pokracovat.

To malo prekladu, co jsem zahral, vypadal hotove :)
        • Ono to je prakticky hotové. Ale je tam pár nedořešených věcí, se kterými mi nikdo nechce pomoci. A já na hraní nemám čas. Takže holt je to pozastaveno.
  • trolo
    a stihne to do vydania alebo az po?
    • Prý by měla být hned při vydání *3*
      • trolo
        mas zdroj?
        • Přečtěte si oficiální tiskovou zprávu Xzone k vydání hry. Je to tam napsáno.
        • Facebook XZonu :-) konkurenční web spojený s xzonem a také twitter ;-)
    • Vyšla někdy čeština od BioWare jako produkt hry? Nebo to furt dělali jen fanouškové?
      Co si tak matně pamatuji, tak oba KOTORy jsou fan-made přeloženy a mám zato že Mass Effecty taktéž
      • Co se her od BioWare týče, tak ofociálně byl CDProjektem lokalizován Icewind Dale 1 a 2, zpětně Game4U koupilo překlad Baldur's Gate pro reedici hry. Mass Effect 1 lokalizoval CDProjekt pouze pro český trh a proto na Originu/Steamu čeština není. Pouze Mass Effect 2 má oficiální lokalizaci "schválenou" BioWare a bylo to taky poprvé, co na nějakou lokalizaci vycházel patch.
      • Jak to myslis jako produkt hry? U prvnich dvou dilu byl preklad soucasti samotne hry. Stejne tak u Dragon Age 1. U Baldur's Gate 2 si nejsem jisty. V soucasne dobe pokud sezenes hru jeste od ceskeho vydavatele (doprodej nebo bazar) je cestina soucasti hry, ale zda byla i puvodne pri prvnim vydani soucasti hry netusim.
      • trolo
        cestina do ME1 + 2 tusim bola v dobe vydania hry uz v instalacii
  • Ha, tak pro mě nejlepší zpráva za poslední dobu. To abych rozjel znovu ME2, kterej sem nějak ukončil v polovině, protože nebyl čas a teď už bych se v tom ztrácel, takže budu muset začít od začátku :-)
  • Kdyz pominu fakt, ze je to trochu nefer k Xzone, ktery to zacvaka, tak je to pro me idealni stav. Dostanu nezbastardenou hru v EN a pritom bude okolo dost lidi se kterejma si pujde zkusit multak nebo pokecat o hre nad pivem, protoze bude i preklad.

Xzone aspon muze tesit, ze jsem i nich poridil ME2 a poridim i 3ku.
  • Sem moc rád za češtinu. Na mass effect 3 se moc těším a čeština mi znásobí zážitek ze hry. Dekuju..
  • Budu to hrát sice na PS3 takže se mě to netýká, ale asi je dobře že na našem malém trhu má někdo chut se do něčeho takového pustit a financovat to.
  • Amylee.Anderson
    Hezké :) Ale mohli by už dodělat češtinu pro ženu v DA2 :D
    • Vzhledem k množství času, kterou by tato úprava vyžadovala, to už nebudu dělat já. Pokud se najdou lidi k tomu ochotní, pomohu jim. Ale já to dělat nebudu. Je třeba hru hrát a ručně si vypisovat, které věty je třeba udělat v ženské verzi. A pak to hrát znova a testovat.
  • Ta cestina bude jiste kvalitnejsi nez samotna hra. Posledni a asi jedinou hru od EA jsem hral snad jen NHL 2002
    • Mass Effect ale vyrábí BioWare a né EA. A BioWare nejsou žádný lajdáci jak Activision s 5 let pořád stejnou hrou...
    • Mars50
      EA tu hru ale nedělá, jen studio je pod jejich křídly. A Bioware si z těch studií , co jsou pod nejakým velkým distributorem jako EA či Activision pořád drží kvalitu což se o ostatních titulech říct nedá.
      • hmm... drží kvalitu? Dragon Age 1 a Dragon Age 2, pro mě osobně je kvalita mezi těmito díly trochu jiná.
        • Mars50
          DA2 je dost úlet to ano , ale pořád je to relativně normální hra , která by se neměla jmenovat DA2 spíše jen Dragon age s nějakým podtitulem. Protože hra samotná je spíš taková výplň a nenavazuje na první díl, ba dokonce začíná ještě před ním jestli se nepletu nebo alepoň na jeho začátku, krom zmršeného combatu je to celkem normální hra.
          • Na PC neni ani ten combat nejak extra zmrsenej. A jak vetsina nadavala i na zpracovani pribehu, tak prave to jsem si uzil vic nez v DA:O. Mam holt divnej vkus na hry. Hru jsem prolejzal s partou Avelin (tank), Merrill(pariah/spirit), Isa/Varric (do poctu) + muj force/primal/spirit healer. Jedinej vazne otravnej moment ve hre bylo zabijeni Arishoka ... behal jsem okolo nej snad 45 minut, protoze je ten previt skoro imunni na magii.
            • Mars50
              No u dvojky je to opravdu dost o vkusu, chápu že né každýmu se to líbí , ale mě osobě to celkem bavilo a nemůžu říct že je to uplně blbá hra. Proti jedničce je dost jiná , ale nic co by se nedalo překousnout. Výsledek se uvidí až na Trojce nebo prostě posledním díle, jak to dopadne atd.
      • BioWare je dneska už součást EA a hromada jiných studií je přejmenovaná na BioWare něco. Ostatně i nový Command & Conquer dělá BioWare...
      • Nikdo jim do toho z EA nekeca?!
  • No čeština bude pouze pro ty co to koupí na Xzone. Chápu je, ale vydírat se nenchám. To si to raději dám natvrdo v AJ. Možná to někdy uvolní. Prachy do toho narvali, ale ne z lásky k hráčům. Nepodpořím je koupí u nich a do budoucna na ně kašlu už z principu.
  • Takže když jsem si předobjednala Collectors edition u xzone.cz, budu tam tu češtinu mít přímo implementovanou?
    • MrSanta
      Myslím, že bude na přiložené placce a instalovat se bude až po skončení instalace ME3. Je to běžná praxe u "amatérských" češtin.
      • Děkuju, už jsem si to našla na FB stránkách Xzone, taky píšou, že čeština bude k dispozici :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit