Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 se češtiny přeci jenom dočká
10.2.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
No čeština bude pouze pro ty co to koupí na Xzone. Chápu je, ale vydírat se nenchám. To si to raději dám natvrdo v AJ. Možná to někdy uvolní. Prachy do toho narvali, ale ne z lásky k hráčům. Nepodpořím je koupí u nich a do budoucna na ně kašlu už z principu.
-
Já zcela určitě nebudu vedoucí týmu překládající Almalur. Ať už si tu anonymové kradou moje jméno, jak chtějí.
-
Lokalizace bude maximálně 14 dní po vydání hry, ale spíše dříve. Sice se snažíme dodat lokalizaci na den vydání hry, ale je to spíše takový sen a proto ho nechci slibovat. Toho 13.3. se už zdá jako realističtější termín, ale opět - je to sice interní cíl, ale nejedná se o veřejný příslib.
-
Tak jsem vytáhl svůj prehistorický login a raději tu budu psát už jen takto. Takže naposledy - nic se neruší, vše jde podle plánu a lokalizace bude dodána záklazníkům Xzone okolo data vydání hry. Přesné datum neslibuji, ale bude to maximálně 14 dní, spíše méně.
-
Zdravim
Bude mozne zohnat cestina aj na SK trhu? Pripadne ma XZone pobocku na SK alebo spolupracuje s nejakym SK shopom?
Dik -
tak vypadá to že se na to vrhneme po ME3
-
ano vy prostě lidi strašit musíte
-
googlil jsem i na zingu jsem hledal všechny články o DA, ale buď mi v nesprávné chvíli ulítlo oko, anebo nevím. a gogol mi moc nepomohl, což možná bude dáno mou nynější lokalitou.
-
Predpokladam spravne, ze ty bys lokalizaci udelal lepsi nez ji delaji profesionalni prekladatele?
-
fake marek psal na xzone ze to se bude snazit hodit do 13.3 mozna par dni pozdeji
-
a toto je fake ci real? *1*
-
tak už si někdo zaregistroval moje jméno prosím ignorujte ho
-
Čestínu očekávejte asi tak 2 měsíce od vydaní
-
Hmm, tak někdo musí prostě hloupě strašit lidi.
-
Ano, váš příspěvek je nejlepší ignorovat.
-
No to tam zas bude nablito
-
A bude exkluzivita xzone pouze casove omezena, nebo na porad? Aby se mi pak to cekani vyplatilo, nebo zda mam hru koupit na xzone nyni, kdyz je stale jeste ve sleve.
-
Uf, než sem to napsal, tak se to objasnilo. Už mě chytal infarkt, že čestina nebude.
-
To snad nééé. Já klidně nějaké peníze pošlu a určitě se nás najde víc :-)
-
Prosím ignorujte tento příspěvek, čeština byla opravdu zrušená a někdo se mě snaží napodobovat.