Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 se češtiny přeci jenom dočká
10.2.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
Ne. Není na to čas. TeĎ děláme ME3, pak chci dodělat nedokončené a v červnu pak popřemýšlím, co bychom mohli přeložit dále.
-
Ach jo. Tak to dopadá, když si neudělám na serveru registraci. Nic se neruší, překladatelé dostanou zaplaceno a zákazníkům Xzone bude dodána lokalizace krátce po vydání hry.
-
Čeština se ruší z finančních důvodů, nechtějí nám zaplatit.
-
Chce to trochu nadhled a využívat všech možných zdrojů informací.
Aneb radu od piráta může klidně využít i majitel originálky, ne?
Nebo sem naběhne nějakej jejdásek a odsoudí i to? -
Je super že jste se do toho pustily,neuvažujete o překladu hry Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
musím ti dát veřejně za pravdu, když vidím, jak ti ten dobytek střílí mínusy - ano spostu lidí neumí být vděčno za nic a sami umí jen tupě rejpat a válet se v tom, co druzí připrqaví - klackem přes drrž*u by potřebovali.
Opět bych chtěl ocenit překladatele ME2 a vyjádřit jim znovu dík. -
V dubnu bude final verze.
-
Na lokalizaci pracují profesionálové, například Jakub Mařík, překladatel knih Mass Effect.
-
P.S. Crysis mám originální (ale cracklé, abych nemusel vkládat a poškozovat DVD) a s tímto problémem jsem se nesetkal, ale jedna věc je jasná a to je ta, že jako pirát máš u všech her tíšíckrát lepší podporu *4* . Na různých WARforech se dá poradit s mnoha lidma, který ty problémy už řešili a je to většinou i rychlejší než officiální support (př. viz. UbiSoft).
-
Jeden z důvodů proč už nikdy v životě hru nekoupím, ale vždy si ji raději stáhnu... Nejvíce jsem se poučil u Assassins Creed a GTA 4. Originální hry se mi sekaly, někdy ani nešly spustit a pirátské verze? Šlapaly jak po másle.
-
Reagoval na mne, pod mým příspěvkem. Napsal jsem jen svůj názor(slušně), žádnou hráčskou obec nezastupuji.
-
No u dvojky je to opravdu dost o vkusu, chápu že né každýmu se to líbí , ale mě osobě to celkem bavilo a nemůžu říct že je to uplně blbá hra. Proti jedničce je dost jiná , ale nic co by se nedalo překousnout. Výsledek se uvidí až na Trojce nebo prostě posledním díle, jak to dopadne atd.
-
Ty si fakt idiiot mopede, a o kritice MArek mluvil obecně ne ve tvém případě.
-
A proč myslíš? Tohle nebude mít s originálem/pirátskou kopií nic společnýho, prostě je to nějakej bug ve hře asi, a ten mají určitě obě verze...
-
Exkluzivně pro Xzone.. a jeje, hlavně ať na tom zase nepracují ta děcka, co dělaly LA Noire!!! Prosím! To bych raději hru hrál v arabštině.
-
Aj ja sa pridám k diskusii na tému pirátstvo.
Nedávno som si kúpil Crysis Ultimate pack a bol celý natešený, že si konečne vychutnám Crysis v plných detailoch vo full HD. Asi 4 ročná hra !!! A výsledok ??? Hra je zabugovaná a neviem sa dostať cez časť, kde má na dajakom cintoríne priletieť vrtulník. Proste sa daná sekvencia nespustí a ja tam môžem pobehovať ako k...ot. Písal som rozhorčený mail na ich podporu a oni mi napísali len všeobecné žvásty.
Ako pirát by som sa s daným problémom asi nestretol. -
např. tady http://www.zing.cz/novinky/7097/jak-se-kradl-cesky-dragon-age-2. Divím se, že člověk s vaší inteligencí (soudě podle občasných kvalitních příspěvků) má problém tohle najít pomocí googlu *1*
-
"A jíst budou u toho co? Listy ze stromů a zapíjet to budou dešťovou vodou?"
Já bych byl spokojen. -
ten článek se mi nedaří najít. mohl bych poprosit o link? kuju
-
Hlavne se nenechte otravit diskuzi. V ty se clovek vzdycky dozvi, ze je bezpaterni penez chtiva a/nebo neschopna zruda a mel by se nechat utratit (ted se nenavazim na Moppeda, myslim to obecne). A prvni kdo to rika jsou ti co se nemusi za svoje zivit, satit ani bydlet.
Xzone ma kliku, ze ME3 v digi distribuci stoji uplnej nesmysl. EA asi nepochopilo, ze 1USD!=1EUR.