Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tak to si potom slepy,)....ale kazdopadne nejaka takovahle drobna chybicka rozhodne nemuze zastinit KOMPLETNI cestinu do hry(do hry od bioware ktere rozhodne nepatri mezi ty obsahove chudsi)...ja sem mimochodem moc rad ze ta cz bude...uziju si to pak mnohem vic nez kdyz se u toho musim jeste soustredit na tu anglictinu.)
  • Jazz
    Můžu se zeptat, co tím myslíš ?
    Vím, že tady chlapec Tvrďák dělá hovadiny, ale to je tak všechno.
  • Sem moc rád za češtinu. Na mass effect 3 se moc těším a čeština mi znásobí zážitek ze hry. Dekuju..
  • Nikdo jim do toho z EA nekeca?!
  • Mars50
    EA tu hru ale nedělá, jen studio je pod jejich křídly. A Bioware si z těch studií , co jsou pod nejakým velkým distributorem jako EA či Activision pořád drží kvalitu což se o ostatních titulech říct nedá.
  • Ono to je prakticky hotové. Ale je tam pár nedořešených věcí, se kterými mi nikdo nechce pomoci. A já na hraní nemám čas. Takže holt je to pozastaveno.
  • Neni trapne si z toho udelat srandu, navic neni ani trapny to, ze to ve hre bylo. Osobne jsem to hral tak 10 hodin a kdybych si to neprecetl na netu, tak jsem si toho nevsim.
  • Ta cestina bude jiste kvalitnejsi nez samotna hra. Posledni a asi jedinou hru od EA jsem hral snad jen NHL 2002
  • Proč?
  • facepalm-ale to je jejich chyba nemaj byt blby
  • smluvni podminky u her a instalatoru cestin apd. uz bez rozmyslu odklikavaj lidi odjakziva. Nebudte zase naivni
  • nerekl bych
  • Jestli ten clanek najdes, hod sem napovedu jak ho najit :)
  • trolo
    len skoda ze nezasielaju na slovensko *9*
  • Napoprve jsem to zahral v originale. A jak jsem chtel pomoci prekladu, tak jsem to spustil znovu, ale jeste porad si pamatuju, co, jak, kde, proc. Takze mam malou motivaci pokracovat.

To malo prekladu, co jsem zahral, vypadal hotove :)
  • Ringwraith
    Á, dobře, díky za info, podívám se po netu. Popravdě z českých herních webů chodím jen na Games a občas Hrej, takže mi to uteklo.
  • Dekuji Marku Tvrdemu za CZ i kdyz ji pouzivat nebudu budu v EN tak mu dekuji ze udelal pro neanglictinare preklad a vy mu vytykate nektere chyby v minulych projektech se mu nedivim ze se mu do prekladu nechce ....
  • Ano. Na jednom konkurenčním webu byl exkluzivní článek na toto téma a hovořím o tom na svých přednáškách na různých Conech.
  • Co se her od BioWare týče, tak ofociálně byl CDProjektem lokalizován Icewind Dale 1 a 2, zpětně Game4U koupilo překlad Baldur's Gate pro reedici hry. Mass Effect 1 lokalizoval CDProjekt pouze pro český trh a proto na Originu/Steamu čeština není. Pouze Mass Effect 2 má oficiální lokalizaci "schválenou" BioWare a bylo to taky poprvé, co na nějakou lokalizaci vycházel patch.
  • Ringwraith
    Když jsme u toho, vypustili jste nakonec nějaké výsledky toho kolik lidí mělo pirátskou verzi a kolik origoš? Vím, že se o tom mluvilo...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit