Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 se češtiny přeci jenom dočká
10.2.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
On by chtel vydavat cestiny dokonale, rsp. co nejlepsi. Bohuzel posleni korekce vychazi obvykle az na dobu, kdy konkretni hru snad uz kazdy dohral (s rannou verzi cestiny). Tim padem schazi lidi co by testovali.
Tak nekecej a mazej testovat :) -
Na tom Deus Exu, se pro upresneni, jeste porad dela. Pro nedostatek testeru, se to prodluzuje. Vic na: deusex.herniweb.cz
-
Je docela pěkné, že o češtině informujete, i když tím vlastně děláte reklamu konkurenci.
-
Facebook XZonu :-) konkurenční web spojený s xzonem a také twitter ;-)
-
mas zdroj?
-
Ještě jednou díky moc týmu i Xzone! *4*
-
Mám dotaz češtinu dostanou jen lidi co to koupí v xzone nebo to pak pujde někde normálně stáhnout nakupuju v games a mám tam slušnou slevičku tak se mi nechce chodit do xzone.
-
pak se ale nediv, že lidi takovému člověku nevěří ani nos mezi očima.. To je celé..
-
Děkuju, už jsem si to našla na FB stránkách Xzone, taky píšou, že čeština bude k dispozici :)
-
Myslím, že bude na přiložené placce a instalovat se bude až po skončení instalace ME3. Je to běžná praxe u "amatérských" češtin.
-
To je z trosku jine pohadky ...
-
Dokud tu budeš ty, tak se toho klidu nikdy nedočkáme.
-
Takže "slávny tým Marka Tvrdého" nás oblaží ďalšou " večne nedokončitelnou" betou... *3*
-
Takže když jsem si předobjednala Collectors edition u xzone.cz, budu tam tu češtinu mít přímo implementovanou?
-
Na tebe je i toho pohlavku škoda *7*
-
Pikantní by bylo právě brečení oněch pirátů.
-
Mezi Světlem a Tmou!
Mezi Řádem a Chaosem!
Mezi Lží a Pravdou!
Mezi Východem a Západem!
Mezi Dnem a Nocí!
Mezi Realitou a Skyrimem!
Mezi Mnou a Biodrony!
Dokud hoří ohně, tak běs války nikdy neskončí!
Tak do mě, ať je po mě! -
Co je pikantního na tom, když sponzor češtiny chce, aby si češtinu nestahovali piráti?
-
Celému týmu Marka Tvrdého přeju pevné nervy a hodně zdaru při překladu a gratuluji BoBovi *1*
-
Nikdy nebude klid na těchto diskuzích bude navždy zuřit nikdy nekončítý válka mezi dobrem a zlem.