Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 se češtiny přeci jenom dočká
10.2.2012 | Aleš Smutný
138 příspěvků
-
Přečtěte si oficiální tiskovou zprávu Xzone k vydání hry. Je to tam napsáno.
-
Vzhledem k množství času, kterou by tato úprava vyžadovala, to už nebudu dělat já. Pokud se najdou lidi k tomu ochotní, pomohu jim. Ale já to dělat nebudu. Je třeba hru hrát a ručně si vypisovat, které věty je třeba udělat v ženské verzi. A pak to hrát znova a testovat.
-
Vy mi nevěříte? Proč? Protože jste nečetl smluvní podmínky a odklikal to bez rozmyslu a pak se divíte, že jste účastníkem anonymního průzkumu legality software, o kterém se ve smlouvě psalo?
-
Ano, ti u trolují nejvíce.
-
Šlo by to, ale vydat pirátský instalátor bez kontroly by trvalo asi tak 10 minut. Takže to nemá vůbec smysl.
-
Spyware tam nikdy nebyl. Neprohledával jsem disky a daňová priznání. V licenční smlouvě jste souhlasil s anonymním odesláním informací o verzi vaší hry a skutečně došlo k anonymnímu odeslání kódu, který mi řekl, co vše jste do DA2 ukradl. Jednoduše jsem se kouknul do souborů, které jsem stejně lokalizoval, na jednu hodnotu a už jsem věděl, zda máte warez nebo legal. Jelikož kvůli toho tak vyvádíte, předpokládám, že jste jeden z těch s kódem 2222.
-
Nedělá. Projekt je pozastaven kvůli ME3. Nikdo na to už dva měsíce nešáhl. Ani testeři, kteří na to kašlou.
-
Xzone má sponzorovat zákaníky jiných prodejců? A proč? Pokud na tom Xzone nevydělá, přestane sponzorovat a překlady se vrátí zpět k půlročním zpožděním.
-
Docela trapné, nemyslíte?
-
Předpokládám že ta čeština bude fungovat i na verzi ze zběratelské edice.
-
myslim ze o reklame se tu moc neda mluvit pac xzone uz zna asi kazdy a navic spolu s games driv spolupracovali ale stejne je to pekny *3*
-
*1*
-
Zase budeme platit autorama ? ;)
-
Proč? Podle mě to bude jako u Deus Ex či L.A.Noire - čeština je zasponzorována X-zone a stažitelná z jejich stránek, ale ne jen pro jejich zákazníky...
-
To je určitě nemilá zpráva pro ostatní eshopy, po přečtení článku drtivá většina lidí zruší dosavadní předobjednávky a hromadně přepochodujou k xzone. *15*
-
Přesně tak.
-
Jupíí, konečně bude klid.
-
Xzone lokalizaci sponzoruje. Takže pokud ji chcete také, měl byste hru kouúpit v Xzone, čímž přímo přispíváte překladatelům. Pakliže se Xzone tentokrát nevyplatí takovou lokalizaci dělat, tak už příště peníze nedají a já už zadarmo překládat nebudu.
-
No jo, věčné drama kolem češtin.
Nevydáš betu a lidi brečí, že to trvá a kde je beta.
Vydáš betu, všichni to dohrají s ní, nikdo nenahlásí chyby a pak si ještě postěžují, jak byla beta špatná. -
Budu to hrát sice na PS3 takže se mě to netýká, ale asi je dobře že na našem malém trhu má někdo chut se do něčeho takového pustit a financovat to.