Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    Taky Origin neoslavuji, ale hru určitě koupím. Na ME 3 se hodně těším a tím, že bych ji nehrál bych ochudil maximálně tak sebe. I když Origin prý kontroluje PC je mi to celkem šumák, to dělá i Microsoft a jiné firmy taky.
  • Tak třeba já si nic na Originu nekoupím protože zasádně nechci mít hry roztahané po tisící manažerech. Mám Steam a nikde jinde to mít prostě nechci. Jo eště pak klasické DVDčko bez manažera, ale něco nového instalovat? Né, díky. A to ikdyž je to moje oblíbená série, moje peníze hold půjdou do jiné značky.
  • Cahir
    Dělaáte, jak kdyby PC scéna byla hlavním tahounem série. *1* Xbox a PS3 verze se o dostatečnou zásobu na youtubu určitě postarají. *3*
  • EA ze svojí politikou co se týká mazání vašeho právoplatného obsahu se mlže jít zahrabat. Hold když to nejde bez orgin tak to půjde Warezem sorry chlapci ale zajíce v pytli kupovat nehodlám.
  • Cahir
    Upřímně mi moc hlava nebere, že je většina z vás zde ochotná se vykašlat na svojí oblíbenou sérii. Origin mě také neláká, ale jelikož jsem fanoušek, co jiného mi zbývá? Hoši, máte můj obdiv i opovržení zároveň.

Může mi nějaká dobrá a znalá duše nehystericky a poučeně vysvětlit, proč je ten Origin takové zlo?
  • Mluv za sebe, jo? Já jsem si přiměřeně jistý, že ho zavirovaný nemám. A vůči programům bez zveřejněného zdrojového kódu chtějícím se připojit k internetu chovám ostražitost.
  • to se zase bude pirátit... a není se pirátům co divit
  • Oblíbená výmluva pirátů. U minulích dílů to bylo "hra nemá MP a proto nemá cenu ji kupovat, radši stáhnu". Dnes je to "Předchozí díly sem si koupil, ale tenhle díky Originu kupovat nebudu" Ono se najde vždycky něco :-D
  • Vidis, tohle me vubec nenapadlo :))
  • Tak jiste to neni. Problem s Originem by mohl byt v tom, ze se bude instalovat zaroven se hrou. Crackem osetris hru od nutnosti spoustet Origin pro hrani, ale Origin budes tak ci onak v pocitaci stejne mit. V takovem pripade se nebude hrani v offline modu od hrani s crackem prilis lisit. Pokud tedy neni tvym hlavnim problemem Originu zrani vykonu.
  • Hairy_Ass
    "Origin is assuming direct control!" *15* *9*
  • Divotvurce
    Jen aby tam nějaká videa byla, když si to nikdo nekoupí *4*
  • Děkuji EA za ušetřené peníze, není to krásné když distributor zboží šetří za Vás? :-)
  • Nevim co je podle tebe pořádně, ale na Aukru sem ho viděl tušim za nějaký 400,-
    Za stejnou cenu sem kupoval Fifu, je to teda ale jen produktovej kod, takže až zadáš v Originu, musíš hru stáhnout. Takže to zabere o malinko víc času, než instalace s CD.
  • Origin nijak nemiluju, ale že by žral nějak extra výkon? Tam bude špatně něco jinýho...
  • Jako fanousek battlefield serie jsem si kvuli tomuhle nekoupil BF3 (ale ani nestahl), a to stejny udelam s ME3...Oboje hry me zase tolik nelakaji a prave Origin byl posledním, co rozhodlo...V nejhorsim si pockam az to opatchujou a poradne slevni...
  • Nepouživám IE...začátnečnická chyba je, myslet si že kldyž mám kasperskyho a mozzilu, že na keezmovies nic nechytim.)))
  • Tohle je čistě začatečnicka chyba když člověk použiva IE *2*
  • To je zase vymluva...hru si nekoupis, protoze se ti to nelibi, ale si ji stahnes a budes ji hrat...
  • Mass Effect 3 = vytizeny youtube :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit