Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Erien
    A až EA vycucne z vás všechny data přes Origin, tak potom na jejich základě na vás pošle jejich komando, které už trénují po vzoru chlapců od Čezu. Může mi někdo říct co máte v PC tak důležitého, že to nesmí nikdo vidět? Teda za předpokladu, že by EA fakt data dostala a že ze všech x milionu uživatelu vybrala zrovna vás na koho se podívají.
  • Nenechávají mi jinou možnost, než si stáhnout warez verzi.
  • Přišpendlikujte někdo tenhle výtažek z ustanovení Originu na zeď ať tu nejsou furt takové blbé otázky..
  • to byl i Steam a jak si všichni zvykli. Zvyknou si i na Origin. Nemá smysl podporovat jen jednoho distributora a dopřávat mu tak výhradní zisky.
  • *8* Očividně žijí v iluzi že licenční smlouvy nikdo nečte. Obávám se, že jestli je podmínkou pro hraní ME3 odsouhlasení něčeho podobného - ať si trhnou nohou.
  • No píše to EA, takže hádám, že to pravda bude. *3*
  • Hmm, tak holt si to nechám ujít. Už jsem si kvůli Originu nechal ujít Battlefield 3, a taky jsem neumřel.
  • Ne vážně, BF3 je port z konzolí? To už pak může být nazýváno portem úplně všechno, co kdy vyšlo na konzole. Neříkám, že je to bezchybná hra (mně třeba nehorádzně padá), ale konzoli v tom nevidím ani omylem. Nehledě na to, že konzolisti si užívají jen demo téhle hry.
  • Cahir
    Jestli je tohle pravda, tak je to celkem vostrý...
  • A ve Valve a v Bethesdě atd. Si člověk nevybere... *7*
  • Ale ono hrát půjde...i bez cracku. To jestli nás má EA rádo je už věc jiná...stejně tak jako, že ME 3 vychází prostě pod nimi (ať se nám to líbí nebo ne) a pokud ho chci hrát tak bych měl přistoupit na jejich podmínky...konec konců...nikdo mi to nenutí, a nebo alespoň pokrytecky nenadávat nebo bůh ví co...BMW taky neradíte jaký zabezpečení maj dávat do svojich aut a nebo kde je maj prodávat
  • Kdo chce s vlky býti, musí s nimi výti. Já ale nevyju.
  • Spuštěný origin: 50-57 MB Ram paměti. Spuštěný Firefox: 142-155 MB Ram paměti. Celkové zatížení Ram paměti v tuto chvíli v mém PC: 1.3 GB. Celkově k dispozici: 8 GB Ram. Zatížení procesoru: 1-2 % (Origin si z toho nebere prakticky nic).

Takže se omlouvám, ale tvrdá fakta mluví jasně: Toho výkonu si Origin zase tak moc nebere.

Já taky nejsem nadšen z Originu. Ale zase nemohu vystát ty nesmyslné výkřiky. *3*
  • 1) Doufám že ne.
    2) I kdyby to člověk nusel strpět od jednoho, neznamená to že to musí strpět i od jiných.
  • Tak to aby se šel, chudák, zastřelit... *4*
  • Muset crackovat hru proto, aby se dala normálně hrát, je.. smutný...
    Je vidět, že nás mají EA rádi...
  • Kupovat si BF3 na aukru je pěkná blbost. Dost bych se bál, jestli bych tu hru rozjel.
  • Nečetl jsem to celé, ale stačí vám to?? Já jim tady nebudu dělat šaška. Ať si to strčí za klobouk.
  • The World War III is about to begin, guys! *5*
  • presne tohoto jsem se obaval,ze crack pomuze jen pri spousteni ale ne v likvidaci originu celkove,opravdu se nechci dozit toho ze budu mit pro kazdou jednu hru jeden program a zasypany HDD spywarama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit