Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zial EA na vasu reakciu asi tiez nie.
  • Záleží, co nazýváš Paranoidním názorem a prostým nesouhlasem se službou, která ti nemá co nabídnout.
  • Souhlasím, to že nějakej blb (nechci nikoho urazit, ale jinak se to říct nedá), napíše aplikaci "stahovací klient", která dělá blbosti typu "skenuju soubory v programdata", tak bych toho člověka na hodinu vyhodil. Vím, že to asi bylo ze strany EA úmyslné, i když teda nemůžu příjít i po dvou dnech přemýšlení na to, k čemu jim jsou nějaké informace z ProgramFiles, ještě k tomu, když se ty data skoro určitě nedají zpracovat kompletně automaticky.

Měli bychom se možná bavit o tom, že Origin je fakt špatně optimalizovanej (taky se vám všechno při přihlašování zasekne??), ale je to jenom beta, takže jestli se někdy dočkáme plné verze, tak snad tyhle chyby odstraní.
  • 1) Zajíc v pytli je synonymum k tomu že kdykoliv mě Origin může hru smazat ( myslím že poslední ujednání bylo dva měsíce neaktivity? ) Kupodivu mám ME2 nebo DA 1 ( přes steam) ale DA2 ne protože je to shit:) Snad vše vysvětleno.

Měl jsem dobrou vůli si koupit tuhle hru..mám rád sérii ME ač nesouhlasím se změnami ve dvojce o proti jedničce, ale příběh se mě líbil. Nehodlám si ale instalovat Origins který mě bude ČUMĚT do toho co dělám, kde jsem a už vůbec nebudu riskovat to že mě někdo smaže hru co jsem si koupil.
  • S limitovaným počtem stáhnutí a přetáhnutí
  • nechapu ze kvuli originu si hru tak kvalitni hru nekoupite a hlavne ze to stahnete dmnce no mozna ze sopa je dobra cesta ted se jim ani nedivim
  • Sakra, Origin neee :(
  • Steam to má taky,ale je tu jeden rozdíl. Ten se Vás ptá, zda chcete informace odeslat, dokonce před odesláním můžete vidět seznam aplikací, které to eviduje. Ovšem EA jde opravdu daleko...
  • Předem děkuji za erudovanou odpověď na to, jaký je mezi šmejděním po bytě a v počítači rozdíl? Pokud nějaký propastný rozdíl cítíte, prosím abyste si stáhnul na teamviewer.com aplikaci a napsal nám sem ID a password. Chtěli bychom se podívat co máte v počítači.
  • Sem netusil, ze tolik ctenaru games.cz jsou paranoici. *1*
  • Erien
    Ano neplatit ale stahovat no hlavně že máš důvod. Bioware ale za EA nemůže.
  • Valve měla pro Steam na začátku CS 1.6 (to možná ještě ani nebyl steam) a potom HL 2. Bez funkčního steamu (tenkrát ještě BEZ offline módu) HL2 nešel hrát. Na Originu je her celkem dost (jak od EA, tak od jiných) a dokonce už v beta fázi obsahuje offline mód. Jenom ty ceny by mohly být trochu lepší. I když na nich moc nezáleží, když se dá aktivovat koupená krabicová verze, nebo verze koupená na steamu (aby toho měl člověk v tom originu víc...)
  • jindra.veliky
    stejne si to stahnes *4*
  • Paci sa mi, ako diskusie kde sa objavuje slovne spojenie "...vyzaduje Origin..." vzdy tak krasne ztmelia komunitu na tiscali.games. *1* Nikto si nenadava, nikto nepreferuje konzole ani PC, nikto nepresviedca MMOckarov aby vysli na par minut z domu... Proste pekny velky spolocny nepriatel a hurr durr donho *5*
  • proc bych to ale vubec delal... maji byt radi, ze za 15 hodin dlouhou hru ten litr vubec dam (realna cena pri pomeru "zabava / doba, kterou to zabavi" tak 2 stovky, mozna 3) a jeste budou opruzovat nejakyma s originama a ubishopama... si radsi rovnou stahnu a nazdar.
  • exmaxx
    *1* Je to interaktivni! *3*
  • Erien
    Byt a PC je snad rozdíl, ale to PC ti klidně dám plně k nahlídnutí, je tam až na pár her uplný hov.. :)
  • A co má prosím tě být ten zajíc v pytli? Origin si klidně můžeš stáhnout, jestli si někdy hrál něco od Bioware (ME2, DA2), tak už máš účet a hra samotná se přítomností originu určitě nezmění (maximálně ti přibudou bonusové předměty, ale ty vlastně nemají s klientem nic společného)
  • Já si zas půjdu zalítat s AC-130tkou a vyhodím pár menšich příměstských části do vzduchu *7*
  • Tak tak, nech sa na mna Bioware nehneva, peniaze by som im dal velmi rad aj za treti diel, ale odtial potial... To je ako kupit si chleba a suhlasit s tym, ze si budem podavat dvakrat okolkovanu ziadost do pekarnem vzdy, ked si z neho chcem urezat krajec.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit