Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 vyžaduje Origin, na Steamu nevyjde
16.1.2012 | Petr Poláček
380 příspěvků
-
Já bych se chtěl občas podívat k Vám do bytu, bude to možné? Předpokládám, že tam nic důležitého, co nesmí nikdo vidět, nemáte, takže to myslím nebude pro Vás problém. Co myslíte Vy?
-
Místo hraní her půjdeme někoho zmlátit v reálu, jednoho kandidáta už mám...
-
V nejpřísnější tajnosti je vyvíjen nový MMO titul s pracovním názvem "Mass erect".
-
Ale uděláš to jen jednou, navíc stejně při ME ani Origin nemusíš zapnout, když nehraješ online. Jinak u hry to asi nenajdeš, protože to nescanuje hra, ale v licenci programu, který to dělá to prý je (nevím nečetl jsem).
-
Najs *1* si cely cas co si mal ban rozmyslal nad plodnymi vecami ako vidim *1*
-
Ne každý je ovšem na tahové strategie.
-
Jenže v době Steamu tu nebyla konkurence. No a taky někdo si prostě už vybral, že si chce kupovat hry na Steamu, a má tam celou sbírku. Teďka do toho přijde Origin a nutí je zase k další službě...Podle mě celkem odvážnej krok na to jakej je Steam gigant, ale nic by jim neuškodilo kdyby to prodávali i na Steamu
-
Ještě by mohli svatosvatě slíbit, že patche budou zadarmo.
-
Existuje jednoduché řešení, které vyřeší veškerá dilemata se Steamem/Originem, krádeží-nekrádeží/pirátstvím či s problematickým hraním některých her (Rage, Skyrim apod.) aneb veškerými nechvalně známými fenomény dnešní doby...
...jednoduše se na videohraní vy*rat a namísto toho začít pěstovat ovoce či zeleninu! Je to interaktivní, je to levné, je to vitální, je to bez rizika ztráty osobní svobody a dokonce tím plodíte všeobecné dobro! *4* -
Dělají si totiž největší databazi stránek pro dospělé. *4*
-
U mně ani tak nejde ani tak o nějaký tajnosti jako o fakt že abych si mohl zahrát jejich hry, musím proto udělat víc než jsem si zaplatil. Je to dost nemorální.
BTW upozornění na scanning podle mne na zadní etiketě krabičky hry nenajdeš. -
Ještě že to není u blue-ray, tam by taky mohli psát, že vám přehrát film na více jak třech přehrávačích nepůjde.... *3* *15*
-
V tom textu se píše, že "ME bude k dispozici od mnoha online distributorů", takže nejen z Originu, není to jako s SWTORem, ten byl Origin exkluzivní.
-
tym ze si tu hru kupis a cracknes neurobis nic lebo EA dostane tvoje peniaze a ty im potvrdis ich telemetriu ze ti je jedno ci musis mat origin. ak si to nekupis ale len stiahnes tak to je ina vec.
ME 1 + 2 mam na steame original no ME3ku si stiahnem. BF3 je moja prva a posledna hra na origine. -
Ale jedno se jim musí nechat...o zákazníka se umí připravit dobře...Minulé díly mám originál tento díl jistí Warez
-
ano, samozřejmě, že si řada lidí zvykne a většina lidí ho kvůli té hře nainstaluje. jde ovšem o to, jak se k tomu budou lidé stavět. jestli to bude služba pro lidi nebo služba pro ně. nemělo by být cílem, aby ho lidé užívali rádi a rádi ho navštěvovali? aby to pro ně byla služba? takhle už to má řada lidí se Steamem, protože jim něco nabízí. Stejně jako lidé rádi na Steamu nakupují. To že to nějaká hra vyžaduje ještě neznamená, že se z toho stane úspěšná služba... a ty výhradní zisky zas tak velké nebudou, tu hru by prodali tak jako tak. a se Steamem by patrně prodali ještě víc kopií...
-
Vy, kdo podporujete Origin, byste si především měli uvědomit, že dáváte EA právo monitorovat i to, na kterých stránkách a jak často si honíte péro... *4* Nechci samozřejmě odrazovat ty, které podobné pomyšlení rajcuje...
-
Milionová reakce. /ode mě máš bludišťáka *15*
Co dělat proti MS, že jo... když to má člověk jako OS, Steam mi nabízí až moc výhod a služeb na to, abych ho nepoužívál. Ale co mi nabízí Origin? V podstatě nic, děkuji. -
"ale příjemné je, že hru můžete instalovat, kolikrát chcete - žádný limit na to nastaven nebude" *15* *15* ... To jsou moc hodní.
-
To ma jednoduche reseni. Koupit PS3 nebo XBOX verzi. Grafika stejna a tahle ptakovina tam neni.