Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je povolenej "cheat"
  • A proc se Vam vlastne nechce? V cem je problem? Toho klienta preci stejne jako Steam muzete pustit az v momente, kdy chcete skutecne nejakou hru hrat. Nechapu *4*
  • "This hurts you!"
  • Tak to jsem jako Levák, ale potom ve výhodě *4*
  • Cahir
    Informace o tom, na jaký chodíš stránky, ti přijdou jako "non-personal"??
  • RavenHolm
    All: Jde mi o princip. Steam mě jako jediná služba dokázal zkonvertovat z piráta na poctivě platícího zákazníka a proto tu službu mám jednoduše rád i když je dost věcí, které mi na něm vadí taky. Nemám rád, když mám roztahané hry po x službách a jediný ústupek jsem udělal u GoG.com, protože tam najdu hry, které jinde nejsou. Ve výsledku jsem pyšný na svou dosavadní kolekci her na Steamu a pokud mi EA neumožní si tam ME3 koupit, tak mají smůlu. A jak jsem psal zkouknu na YT jak to dopadlo (protože, mě to zajímá) a basta. Když se rozhodnou vydat ME3 na Steam (což se nestane), tak bez keců kupuji.
  • Harshday
    To ovšem ano, ale v PC už mám steam a k GTA social club(nevím k čemu to je, ale bez toho prostě nespustím). Nabalovat další soft se mi ani trochu nechce. *4*
  • Jenze koupi hry nekupujete hru jako takovou, ale jeji licenci na pouzivani neboli vam prodava sluzbu, ktera vam umoznuje hru hrat. Origin stejne jako Steam prodavaji licence a to je jejich hlavni sluzbou. Pokud chcete hrat BF3 nebo ME3, tak mate zajem o sluzbu, kterou poskytuje/bude poskytovat Origin, tudiz vam maji co nabidnout. Je na vas, jestli tu nabidku koupite nebo ne.
  • Peace, anger and unity. *15*
  • Jo aha...nová doba .)))
  • ano ano pravda ale najprv musiš splniť normy EU ktorá ti nadiktuje čo možeš, čo nie, čo bi si mohol pestovať :D... teda ak budeš mať toľko času a budeš pestovať feeest veľa :D ..
  • Kori
    Zato jenom s jedním. A kvůli casual hráčům to bude pouze lineární přesilovka.
  • A jak by to tak EA mohla zjistit? Musel bych používat vnitřní prohlížeč Originu a to asi moc lidí nedělá (nebo by musel origin komprimovat a posílat temp + bůhví co a to už je fakt šílenost)
  • Taky asi koupim XBOX, ale litovat PC hrace nemusite. Origin totiz neni zadny "evil monster", to jen lidi maluji certa na zed. *4*
  • To je celkem zvrácený pohled na situaci. Stojím o hru, ne o službu. To už je pak na každém, jak se k tomu postaví.
  • Cahir
    *1* Dworkine, má úcta.
  • ja mluvil jen k tomu ze dost lidi tady rika ze to nekoupi kvuli originu ale hrat to stejne budou coz ... a to jsem warezak jak svina ale myslim ze u teto hry si to zaslouzi byt na policce
  • a) Můžeš si aktivovat ME2 na Originu. Je pravda, že ME1 z nějakýho mě neznámýho důvodu nemá na steamu cdkey a asi by stejně nešel na originu aktivovat, ale aspoň něco
    b) IMHO (a to bych si dovolil zdůraznit) se mi to nezdá jako důvod proto si něco nekoupit... za mě můžu říct, že je mi úplně jedno, jestli se mi něco spustí přes Origin, Steam, stáhnu to z GOG, nebo to mám v krabici (i když krabice nemám moc rád...), hra je to pořád stejná... ale jak jsem psal, IMHO
  • hrani her je prezitek, ted uz to staci jen kompletovat :D
  • Harshday
    Takže si to koupím na xbox.*1* Každopádně lituji ostatní hráče na PC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit