Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 vyžaduje Origin, na Steamu nevyjde
16.1.2012 | Petr Poláček
380 příspěvků
-
já byl taky proti originu, když jsem kupoval Battl3...teď už to vůbec neřešim...pokud si chci zahrát hru ze steamu, tak si zapnu steam, pokud battl, tak Origin...tak i tak, musim zapnout jednu z aplikací, protože všechny hry mám přes ně (ztratim original, spadne PC, u nich mám stále v záloze)...takže pro mě, co tu píšete je to jedna velká komedie...správnej fanda serie nainstaluje za 5 minut Origin a hru nainstaluje...ve vás vidim jen výmluvy a ospravedlňování v to, jak už na 100% víte, že budete mít warez verzi *7*
-
Nejen váš. Steam, R* Social Club, Games for Windows, Origin, začíná se to kupit a mě osobně se to nelíbí ani trochu. Každá z těchto služeb má naše osobní údaje, ke každé si musíme pamatovat heslo, každá z nich může být hacknutá... říkejte mi paranoik, ale nebylo to potřeba před pár lety, není to potřeba dnes. Osobně ani nevím, co R* Social Club, nebo Games for Windows vlastně dělají, k čemu jsou dobré. Ještě budeme vzpomínat na ty časy, kdy stačilo vložit CD, nacvakat 20 znaků, 3x zmáčknout next a hrát ...
-
Ale až doteď to neznamenalo nutnost mít v počítači další program s přístupem na internet a s povolením sbírat a sdílet Vaše osobní data na základě EULA. Upřímně doufám, že by si EA nedovolilo žádná data shromažďovat, ale pokud by se rozhodlo opačně, tak nemáme právo nesouhlasit a už vůbec o tom nemusíme být informováni.
-
To jsem netušil, díky za info *3*
-
BTW cerstvy dukaz z indie sceny http://indie-fund.com/2012/01/q-u-b-e-recoups-investment/
-
A došlo už někomu, že pokud jste hráli ME2, kde jste se ve hře museli přihlásit pod účtem EA, tak máte zároveň účet na Originu? Ono totiž EA účet = účet u Bioware = účet Originu = účet na webu The Sims 3 = účet na webu EA = účet ve hrát série Need for Speed ....
-
dobře to napsal Ucho pár stran zpět, +1, mrkněte na to..
Origin je prostě kontroverzní stejně, jako celá EA. Já osobně EA už pár let schopně bojkotuju a bez jejich her celkem vyžiju..
Jako docela smutný, že v případě DRM je Activision mnohem menší dinosaurus (ty CODKA měly dlouhou dobu jen neškodnej Safedisc), to už o něčem vypovídá.. -
Ano? Mohl byste mi to prosím vysvětlit? Moc nechápu, jak moje otázka (kterou jsem, pravda, položil trochu ukvapeně) souvisí s portací her na jiné platformy.
-
Není na začátku Press Enter to start? Jestli jo, už to něco indikuje..
-
True enough...
-
Diky tobe vim, proc na PC hrajem porty a proc jeste neskoncil Origin
-
Jé, omlouvám se, nečetl jsem pořádně. Takže bude. No, tak to je opruz. Koupím si to jen pro to, aby ty dvě krabičky nebyly na tý poličce tak osamocený. Jako by nestačilo, že se musím v ME2 logovat do EA Online.
-
"V postu na fóru to potvrdil Chris Priestly z BioWare a týká se to digitálních i fyzických kopií hry." Četls to?
-
Tohle tu všichni řeší, bude!
-
Bude nutné mít origin i při zakoupení hardcopy, tedy krabicovky?
-
No a? Jen ať se podívají. *1*
-
Chataři *1*
-
Robotron3: je logické, že hry budou procházet schvalovacím procesem. a vzhledem k tomu, co všechno je na Steamu za hry, to nemůže být se schvalováním žádná tragédie... tenhle článek jsem kdysi četl taky a nedávám mu rozhodně žádnou váhu...
-
No, jako stejně si to koupím, nicméně nadšenej teda moc nejsem. Nemám s Originem vůbec, ale vůbec žádnou zkušenost, a ani žádnou nechci.
-
tubik: Ano, to je presne ono...