Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mohla nějak EA vyslídit nějaký warez v mém pc přes Origin? Protože už dvakrát jsem si koupil CD key na BF3 a pokaždé mi ho v Originu blokli *1* a absolutně nechápu proč, přitom jsem si napodruhé i zakládal new účet na Originu a zase blok, je to možné? *12* že by si na mě nějak zasedli? *1*
  • Mayuri12
    ne ale je to dost směšný pustit origin pak internet pak hru i steam používá internet ale ne tak stupidně
  • Lidi typu Calwin budou dycky hledat nejakej duvod do nekoho rejpat. I kdyz si ME3 nekoupim ani nestahnu tak budu pirat, protoze jsem nezaplatil a herni studia kvuli me krachujou *15*
  • protoze 3/4 her co stahnete na warezu si stejne jen zkusite a po tydnu nehrajete - jestli nekdo stahuje hry aby si je vyzkousel tak tezko bude vyhazovat prachy za originalky, takze tady si trochu protirecis
  • Ted nechapu, koupit a cracknout je ukrast?
  • eeeee
    To je hloupost. Ten komfort = monopol a uz microsoft ukazal, ze tudy cesta nevede. A ja treba nemam rad steam, je to zlo a stejne jako orágín se má vnutil nasilne, a je jeste horsi. Bez originu si nezahrajes hry od ea. Bez steamu si nezahrajes daleko vic her nez jen od valve. Takze origin nebo steam, oboji je to stejne svinstvo a predevsim dan za piratstvi. Takze vsichni kdo piratá moho akorat drzet hubu a krok, je to kvuli nim.
  • Rozdíl mezi steamem a originem je ve stáří a množství nabízených her a funkcí (což je ale pochopitelný, vzhledem k tomu stáří). Jinak jsou ty dva systémy imho úplně stejný.
  • eeeee
    Ja se tem vyrobcum pc her divim. At delaj hry jen pro konzole a budou mit klid. Ja taky nesnasim steam, ktery se mi vnutil a co, kradu kvuli tomu hry? Nekradu.
  • Ty jsi blázen! Ty máš nad sebou vypsaný seznam téměř všech míst, kde je vůbec možno se do tvého PC podívat a pod to si dovolíš napsat, že tam je poznámka Non-Personal, tak je to v klidu. Tak to dík za takové uživatele *1*
  • No tak jestli projde SOPA a Američani si začnou cenzurovat internet atd.... tak bych se nedivil, kdyby za chvíli něco podobnýho přišlo i k nám, ono potom bude jedno, jestli máš v PC Origin, nebo jinej SW na monitorování internetu...
  • Proč sebevrah? Vždyť oni se s tím, že se ti hrabou v kompu nijak netají - při instalaci klienta souhlasíš s tím, že bude sledovat např. stránky které navštěvuješ, zařízení připojená k tvému počítači atd... A také s tím, že tyto údaje EA může komukoliv poskytnout.
  • Cahir
    ME stačí aktivovat, a pak už Origin zapínat nemusíš...
  • Je to bludný kruh. Distributoři a vývojáři se uchylují k internetovým aktivacím či stálému připojení, aby uchránili svoje investice. Hráči jsou ale nešťastní, protože se jim něco vnucuje, a tak hru zpirátí či v lepší případě koupí, ale crackují.
  • Ne ne ne a 1000x ne. Chci si koupit Hard copy. A hrát. Smířil jsem se s internetovou aktivací. Ale odmítám aby mi na pozadí jela aplikace kde při potvrzení EULA bereš na vědomí že cokoliv v EULE se může změnit. Policie potřebuje soudní příkaz aby se ti mohla hrabat v kompu a EA to může dělat legálně?
    Koupil jsem ME, ME2, DA, DA2 ale ME3 nekoupím protože vlastnit Origin až bude schválena SOPA je jako pozvat si policii do báráku aby ti zabavili komp. Děkuji nechci.
  • Jak myslis. Podle me to berou z principu ze spatneho konce. Proc ti co si to kupuji doplaci vlastne na to, ze ostatni si to stahnou. Tento fakt mi tedy moc neprida, kdyz preci stahnout to je tak jednoduche. Jak psal nekdo nahore, tak ja koupim a cracknu. Na jejich origin nejsem zvedavy ani trochu. Pochopitelne chapu objekt jejich snahy, ale podle meho nazoru proste tahaji za spatny konec.
  • Veskoslav
    No nic. Koupím a cracnu. Jinak to nevidím.....Už tak, že musím mít už 3 služby v pc: Steam (mám rád kvůli skvělým akcím a nabídce her), od Microsoftu do Gears of War, DoW II a v neposlední řadě otrava s EA účty u her jako Darspore, NFS....A představa, že mi tak Origin "žere" na pozadí data a "paroduje" steam, jenom proto, že EA je nenažrané prase, tak jak říkám koupit a cracnout.

P.S: Rozdíl mezi Steamem a Originem je stejně velký jako mezi kazajkou a svěrací kazajkou, Kdyby byl Origin něco jako Steam, tak bych neměl problém, ale Origin je jenom pitomý slídící program, který paroduje Steam...
  • Ať si to zkouší na někoho jiného. Za chvíli mi budou chtít lézt do bytu a vidět stav konta.
  • Měla by být.
  • Já se hlavně bojím těch "třetích" stran. To může být úplně kdokoli.
  • V Originu?? Halóó, oni mapují tvůj pohyb po PC, tvoje programy a dokonce i internetové stránky. Za chvíli budou vědět, kdy chodíš na WC a kdy si dáš šlofíka.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší