Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    jednoduchá otázka. hypoteticky: mám nainstalovanou hru XYZ, při skenu to zjistí. copak můžou zjistit, jestli je to legální či nelegální instalace? nemůžou... tohle zjistí maximálně u svých origin only her, kde si mohou ověřit, jestli je opravdu vlastním, nic jiného nezjistí (tedy kromě toho, co mám na disku :) )...
  • Konzument cili ten kdo opravdu jenom konzumuje to zkousne. A nemyslim to nijak zle, ale cely USA uz je na tom zalozeno 50 let. Proto maji rok zaruku atd.
  • Prakticky 100% souhlasim. I s tim ze jsme prilis pohodlni na zmenu, ale cesi co jsi koupi originalku jsou tak maly procento zakazniku, ze se nad tim nikdo nepozastavi. Spis tyhle principy (vydavatel se snazi neco prodat, tzn jeho boj) nici zapadni konzumenti co opravdu jenom konzumuji a je jim jedno co (viz posledni COD).
  • Já pamatuji dobu kdy úkolem distributora bylo dostat produkt mezi co nejširší publikum, aby měli co nejvíce zákazníků. Dneska je asi víc in ty zákazníky odříznout a nabízet to omezené(2x) skupině lidí.
  • No nic, další hra co si stáhnu.

Chtěl sem koupit ale s originem ani zadarmo.
  • Mimojiné - nevím poč by zrovna s touto ochranou měli mít piráti problém - prostě ji obejdou jako jakoukoliv jinou a zádný program jim v PC slídit nebude. Strach by mohl mít ten, kdo občas něco upirátí ale zrovna za tuhle hru by byl ochoten zaplatit - a odrazovat zrovna takového člověka od koupě není zrovna chytrý obchodní tah.

A na argument že slídění v počítači může vadit jen pirátovi jsem alergický - sledování bankovního účtu by mi vadilo - a neznamená to že obchoduji s drogami, sledování kde zropvna jsem pomocí mobilu by mi vadilo - a ne, opravdu nejsem mafián. Kdyby mi chtěl někdo měřit velikost péra uráželo by mě to - a to neznamená že ho mám krátké. Některé věci se prostě nedělají. A nechápu proč bych si je měl nechat líbit.
  • Při potvrzení EULA se zavažuješ že nebudeš modifikovat či jinak upravovat jakýkoliv soubor což použití cracku je, takže čistě po oficiální stránce děláš něco špatného. Ale víš jak, di do toho, já s tebou souhlasím jen uvádím věci na pravou míru.
  • Sledoval jsem několik hodin oficiální vlákno aby jsi zapl mass effect musíš zapnout origin, anys zapl origin musíš se přihlásit na netu ale pak ano, pak to můžeš strčit do offline modu.
    Pánové tady už začíná demagogie nejvyššího kalibru. protože je pravda že mass effect vyžaduje pouze jedno přihlášení k netu ale origin ho vyžaduje při každém zapnutí
  • froztik
    No nic, další hra co si nezahraju. *5*
  • Nechápeš vůbec pointu diskuze. A Warez? Nikdo tady o Warezu nemluví, jen cracku, který všichni využijeme a věřím, že spousta hráčů také.
  • Ano jistě, to je správné. Mně se ale ta věc líbí, co se mi nelíbí je Origin a já nekupuji Origin, ale ME3. Takže chci podpořit Bioware, ale odmítám přistoupit na to, že se mi nějaký EA bude hrabat v počítači a bez mého vědomí cokoli o mě shromažďovat.
  • To se pleteš, přinejmenším hráči Sims 3 musí mít Origin (dříve EA Download Manager) povinně, pokud chtějí mít aktualizace hry (a bez nejnovější aktualizace hry nenainstalují případný datadisk...), přihlášení ve spouštěči TS3 je taktéž přes EA/Origin účet. A kdy že to vyšla hra Sims 3? Jo moment, už někdy v roce 2009. On ten Origin vlastně není tak mladý jak si každý myslí.
  • eeeee
    A pusti valve svoje hry na origin? A co skyrim, pujde hrat pres origin? Ne, monopolu se neda konkurovat jinak nez monopolem. Valve zadnou spolupraci a delit se o sve zisky nechce. A nuti treti strany aby pres nej distribuovali vsechno, tedy i dlc, patche a za vsechno si valve bere provizi.
  • pokud s těmi podmínkami nesouhlasíš, máš právo hru vrátit prodejci za plnou cenu...:)
  • eeeee
    Pokud to nebude sirit dal, tak ne. Tu koupá jsem prehledl. Ale legalni to neni a spravne take ne. Spravne je veci co se mi nelibi nekoupit a dst vyrobci najevo, ze tudy cesta nevede. Ale bohuzel cesi jsou zaostali mamlasove a neumi hlasovat svyma penezenkama. Proto mame v cesku tak priserne sluzby. Zrovna vcera o tom byl porad v televizi, co vsechno jsou cesi ochotni zkousnout nez by se namahali zmenit poskytovatele.
  • Je potěšující, že jako jedni z mála vydají demo verzi. I když v tomto případě to asi nutností nebude, neboť kdo hrál první díly, tak ví o čem to je jak se to hraje atd. Což je i můj případ. Takže koupě je téměř povinností. Avšak z originu nikterak nadšenej taky nejsem a vyřeším to asi jistým nepovoleným způsobem.
    Čímž mě tak napadá, jestli se do statistik započítává i stažení čistého cracku. Protože si myslím že spousta lidí sáhne po cracku na legální verzi hry právě z důvodu nějaké otravné fce, která samotnému hraní nic nepřidá a jen zbytečně otravuje život. Tím by se pak čísla tzv. pirátěných verzí zvyšovala i když by to zkutečná pirátská verze nebyla. A ano i těch pár kliknutí navíc je otravných, když mě někdo nutí do něčeho, co je mi k ničemu.
  • ucho
    jestli ti Steam přijde na to, že hry kupuješ na g2play, tak ti ty hry z tvého účtu smaže ;) nevím jak teď, ale není to trochu pochybný shop, když chtěl v minulosti posílat oskenované občanky? :)
  • ty si reta,rd ja psal jenom o tech co tu rikaj ze si to nekoupi ale stejnak si to stahnou nauc se cist
  • Tak mně by to rozhodně jedno nebylo, kdybych si měl kvůli každé hře zasírat počítač neustále jiným a jiným softwarem.
    To není žádná paranoia, každý normální člověk se brání, když mu chtějí nacpat něco, co on nechce a nepotřebuje.
  • jinak k blokaci toho 1. klíče došlo hned následující den po aktivaci a u toho 2. hned po zadání klíče, tedy vzápětí po aktivaci, přitom klíče to jsou normálně originální, nijak vadné (kámoš s koupeným klíčem od stejného prodejce normálně paří)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší