Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 vyžaduje Origin, na Steamu nevyjde
16.1.2012 | Petr Poláček
380 příspěvků
-
Já si v klidu koupím N7 Collectors edition a aktivuju si jí na Originu a pak si to možná i přes Origin stáhnu.
-
EA Download Manager = Origin
-
problem neni v tom ze sa ti dlhsie spusta hra. Problem je v tom co si ten software dovoluje robit v tvojom PC. ak ti taketo totalitne praktiky velkeho distributora nerobia problem tak nech sa ti paci
-
nikto ta nenuti kupovat si tam hry v akciach. tak si ich kup inde za vyssiu cenu
-
Proč spouštět Steam, když mám krabici? Steam sice tak otravnej není a díky akcím jsem si tam i pár her koupil, ale mnohem radši bych se obešel bez něj.
-
Počkej, takže k hraní offline potřebuju i tak mít zapnutý Origin?? *8*
-
Hodně ubohé?
Že nechci, aby se mi nějaký malware (čímž origin prokazatelně je, viz problémy a analýzy různě po světěna webech, tvá neznalost z tebe jenom dělá šaška) hrabal v počítači a důležitá data mohl kdykoliv odeslat do háje, aniž bych s tím já mohl efektivně něco udělat, je pro tebe ubohost?
Dej si facku. -
tak to je pekna blbost nemlich to same Origin = exkluzivni DLC??? HNUS stejny jako ted jen neni exkluzivni "jen DLC" ale cela hra. to je spatne
-
Ja si to tiez v klidecku stiahnem, cez Origin
-
Co to tady meles o cestine? jaka hruza? vzdyt ta hra byla porad ENG, cesky jsou jen tytulky. nebo co se nam snazis namluvit ze AJ umis dokonale tak ze si pribehove hry hrajes bez cestiny, ale pritom musis mit zapnute AJ tytulky abys tomu rozumel??? *1*
-
Otazka jestli vubec bude potazmo to Xzone (tusim jako tomu bylo u Deuse) zasponzoruje...Touhle zpravou totiz valny procento tech, co by jinak u nas hrou koupilo zpirati, cili mensi trzby a dal uz neni treba domyslet...
-
to je hnus velebnosti. ME mám 1 i 2 originál koupený a jako na schvál ,že jsem si řekl, ta hra za to stojí, musej ME3 doj*bat jako s tou češtinou a originem...jako by se EA schovala za značku Mass Effect a zkoušela, co ten koncovej zákazník vydrží. to mám za to, že jsem si to taky nestáhnul z torrentů...hamba *16*
-
pardon, byl reakce na Umarotha.
-
proc ten program spoustet, kdyz uz mam XY EA her z ruznych svatecnich slev na steamu? radsi si to stahnu a cracknu, nehodlam podporovat tenhle typ pristupu (to by si pak kazdy vydavatel udelal vlastni distribucni platformu). Staci ze uz tu je Steam, Games For Windows Live, Ubishop, v minulosti EA Download Manager...
-
... Němčouři se hlasitě ozývají proti Originu (3500 jednohvězdičkových hodnocení bf3 na amazon.de a řada analytických článků v médiích). Porušuje to řadu jejich zákonů, takže se tím jejich úřady intenzivně zabývají. Alespoň někde tedy otevřou hubu. Jinak origin mimo jiné sleduje cache cookies a historii prohlížečů a občas zavítá i do vašich dokumentů (proskenování daňového přiznání? Pro Origin žádný problém)
-
Němčouři se hlasitě ozývají proti Originu (3500 jednohvězdičkových hodnocení bf3 na amazon.de a řada analytických článků v médiích). Porušuje to řadu jejich zákonů, takže se tím jejich úřady intenzivně zabývají. Alespoň někde tedy otevřou hubu. Jinak origin mimo jiné sleduje cache cookies a historii prohlížečů a občas zavítá i do vašich dokumentů (proskenování daňového přiznání? Pro Origin žádný problém)
-
Kdyz origin a steam proste nechci tak ani kdyby se zapl za 0,000001s zvlastni logika hledat nekde nakou vyhodu nebo omluvu, pro me docela nepochopitelna. Koupit, cracknout, vlci se nazrali...
-
proc ten program spoustet, kdy uz mam steam? :)
-
Uvádět jako důvod, proč hru pirátit , ze je to přez ORIGIN je hodně ubohé. Je to jenom program přez kterej to spustim, zabere to o cca 5 sekund déle, než hru spustím. S tou češtinou...všechny díly sem hrál v ENG. a je to dobře, protože když sem si zkusil dát 2ku do CZ, udělalo se mi zle. Ale na druhou stranu abych to řekl objektivně, když byla v Cz 1 i 2ka, tak neprelozit 3ku je proste hodně blbej nápad, nehlede nato, ze je to komplet, triologie....trochu si ťukam na čelo na co v té EA myslí ( *12* )
-
Myslel jsem ze maji, tak moje chyba. Ale i tak, principem to vlastne nahrava tomu "konzumu", vzda se zaruky, ma to levnejsi, spotrebuje, vyhodi.