Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 vyžaduje Origin, na Steamu nevyjde
16.1.2012 | Petr Poláček
380 příspěvků
-
Ale ona neshromažďuje nic o tobě, už v tom textu od EA, který tady někde je se píše "non-personal information". Takže jestli ti vadí, že bude EA vědět, jak si procházíš jejich katalog...
-
Ale mě opravdu nejde o to, že by mohli zjistit, že jsem něco upirátil. Vadí mi, že po mě chtějí abych souhlasil s tím, že budou sledovat, co dělám na svém počítači - použité programy, navštívené webové stránky a podobně. A abych souhlasil s tím, že tyto informace poskytnou komukoli se jim zlíbí. Příjde mi to jako neskutečně drzý požadavek. Neočekávám, že by takto získané informace třeba začali prodávat (ač by po právní stránce mohli), ale nechci se nechat k instalaci něčeho takového dotlačit - řekněme z principu. Opravdu jsou lidé, kterým tohle nevadí?
-
no škoda na ME3 som sa tešil, pritom stačilo by ak by sa to predávalo aj na Origine aj na Steame. A keď chce EA silou mocou Origin presadiť nech ponúkne dáky dodatočný obsah ako napr. postavu, levely, min 2h+ exkluzívnej Origin kampane a podobne..
Hráč si tu hru kúpi lebo má Steam / inak by aj tak nekúpil / a bude tam ME3 mať, / EA zarobí / a ten ktorému Origin nevadí bude rád za exkluzívny obsah a kúpi ju tak či tak. / EA zas zarobí /.
a ošetriť to zmluvou že FEATURES ORIGIN ONLY nieje problém.
a tak by krásne zarobili, spropagovali Origin a podobne ....
jj viem je to utópia ale... -
A proc to koupis a cracknes ?! EA je upne uprdele ze to pak cracknes, penize jim uz das !
Jak jinak pro boha dat najevo svuj nesouhlas nez tak, ze si to nekoupis ?! OMG LIDI NEKUPUJTE TO.
Kez by konzumenti nemeli v hlave prazno, pak by takovehle zhovadilosti nikdy nevznikli, protoze by to nikto nekupoval!
Ale klidne, kup a crakcni a rekni EA, ANO ANO TAK JE TO SPRAVNE, KLIDNE VIC.
Boze muj. -
Jistě všichni jsme piráti jenom ty si pan maďar. Pro tvoje info jsem jenom přes vánoční akci steamu nechal zhruba 87éček? Já si klidně koupím přes stránku originu hru ale ať mě nechají si ji aktivovat na steamu na nějž jsem zvyklý. Ale chápu, že by ty chudé lidi z EA co nemají pomalu co do pusy a nosí stejnou kšiltovku deset let jako Farid, ten drobák z každé kopie zabil. Ty výmluvy na patche a dlc si taky můžou strčit za klobouk. To chtějí ty patche začít asi taky prodávat nebo nevím. A dlc? To stejné co sem říkal už se základní hrou. Koupím na origin stránkách aktivuju na steamu a zdarec. *16*
-
Origin sice mam kvuli BF3, ale prestava se mi to libit. Uz ted nenavidim steam (ne jako sluzbu, ta je super, ale jako program, to je neco otresneho - zlaty direct2drive na webu) a vypada to ze podobnych platforem bude jen pribyvat. Zachvili bude mit kazdy vetsi vydavatel vlastni platformu. Podle me to jen nahraje piratstvi.
-
Vitajte vo svete korporatívneho fašizmu, chlapci. A bude ešte lepšie.
-
A co si hru koupit a pak využít cracku na obejítí nutnosti mít Origin?
Koupě nemusí samo být za plnou palbu, ale třebas v nějaké slevě by to mohlo být fér... Přece jenom by za ten, snad suprový, zážitek měli dostat kluci+holky programátorský zaplaceno, ne? *3* -
Samozřejmě! Ty se rochníš se svým originem a je to strašně úžasné a ostatní jsou piráti. Když se ti líbí, že ti někdo obráží tvou čokohvězdu tak prosím ale netahej do toho nás.
-
Njn tak si nakonec Mass Effect 3 asi nezahraju... :/
-
Možná se mýlím, ale ve Státech snad de jure záruku žádnou nemají, ne? Jen někteří výrobci ji poskytují asi tak jako Kingston či Noctua v rámci jakési přidané hodnoty, jinak si jí tam člověk myslím může normálně dokoupit a to v takové délce jakou chce...
Takže jsou to dva přístupy k věci, kdy cena za záruku je do zboží nakonec promítnuta vždy, u nich se jí ale mohou na rozdíl od nás "vzdát" a výrobek si koupit levněji s tím, že budou více či méně riskovat. *4* -
je uplne jedno od koho bude cestina, kdyz bude neoficialni znamena to jen problemy a tech jsem si uzil s cestinou u GTA4 dost a dost, nejdriv jsem cekal, az ji se spozdenim mesice vydaji, abych si konecne davno koupenou hru zahral a kdyz vysla druhy den jesm ji musel odinstalovat protoze vysel patch a hra diky cestine ani nesla spustit, moc vtipne bylo to, ze sotva udelali novou verzi vysel dalsi patch... to uz mi ale nevadilo radsi jsem to hral v AJ. Takze moc si vazim lidi co to prekladaji ve svem volnem case, ale o to vic si vyrobce hry nezaslouzi ani korunu, kdyz si to clovek musi dodelat sam aby te hre vubec rozumel!
-
Tak tak, zrovna včera jsem zrušil předobjednávku sběratelky...
-
a to sis jako koupikl klic on druhy den nefunguje a tys to ani nereklamoval? co je to za prodejce? nesmis nekupovat klice z vwarezu *1*
-
o tý češtině jsem ani nevěděl, ale to ještě neni zas tak hrozný
-
A tak češtinka bude od pána Tvrdého a jeho týmu, ne?
Jinak obecně češtiny kašlu, ale když už první dva díly česky jsou, tak by bylo správné, aby byl i ten třetí a poslední. I ne-anglicky mluvící fanoušci si zaslouží dozvědět se jak to dopadlo.
Aneb když už někomu dáš snídani a oběd, tak mu přece neupřeš večeři. -
Tak tak navic ceskou kurunu by od nas za svou bezcenou kopii chteli, ale aspon trochu usili vyvynout a dat do hry ceske titulky to uz ne? Jo kdo chce cim dal vic nakonec nema NIC!
-
o muj uz davno kdyz se rozhodli ze to nevydaji s oficialni cestinou! Tohle je uz jen tresnicka na dortu *9*
-
Hmm tak timhle přišly o muj keš...v klídečku si to stáhnu a čus..
-
a vyrobci breci a breci a breci a breci jak male deti ze jejich hry lidi nekupuji ale stahuji... rad bych si hru koupil a hral ale s originem a podobnym spywarem nikdy. Ti co maji hry cracknute se jen smeji tem "volum" co za ni poctive zaplatili a jeste musi poustet dobrovolne ve svem pc nejaky VIR!!!!
hnus chce se mi blejt velebnosti....