Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 vyžaduje Origin, na Steamu nevyjde
16.1.2012 | Petr Poláček
380 příspěvků
-
Na originu už mám BF3 takže by nebyl problém.. Snad jen v tom že mě ME brutálně nebaví...
-
hral som ME1, ME2 mam dokonca CE, a origin ucet teda nemam. resp, ucet som si davno zakladal este na EA web, ale soft si teda do kompu davat nebudem.
A co sa Bioware nestazuje? -
Stoneboy> Obávám se, že personal information v právničtině je pouze taková informace podle níž tě jde jednoznačně identifikovat (chtělo by to nějakého právníka). EA tě identifikovat nemusí - tvou identitu zná z údajů které poskytneš při zakládání účtu.
-
to je trosku zlehcovani... design obalu ti neproliza PC a nemusis se kvuli nemu registrovat na dalsi uzasnou sluzbu. =) A vubec - ten obal muzes vyhodit, protoze si kupujes pouze CD klic - zbytek uz stahnes z originu nebo piratebay =P
-
A myslis ze to nekomu vadi? A myslis ze te bude nekdo premlouvat a snazit se ti rict ze on ma pravdu?
-
Já to beru, že hry koupený na Steamu hraju přes Steam, to je logický. Ale ke hraní krabicovky ho teda fakt nechci zapínat.
-
Nemůžu než jen souhlasit, na Steam jsem si sice zvykl, ale to na mém názoru na něj nic nemění. Stále je mi proti srsti, že mi ho dneska tlačí do každého druhého herního titulu, ale když chci hrát, nemám holt jinou volbu, ale aby mě další firma nutila do něčeho podobného, to tedy ne, takže holt asi ME3 oželím.
BTW na tom Bioware fóru se rozjela opravdu zajímavá diskuze. -
jestli mas krabicovou verzi, kde si porusil obal, tak muzes leda kulove :)
-
U nějakých her snad bez ENG titulků ani nejde rozumět a to nemyslím kvůli náročnosti angličtiny. Třeba v takovém CoD, kdy se při výbuších mezi sebou vojáci o něčem baví, tak je dobré titulky furt sledovat, protože je někdy problém rozumět i takové stupidní větě jako např.: "What are you going to do?" A vypnutí některých zvuků je podle mě blbost, to si radši budu sledovat titulky.
-
co na to říci. Já si ME3 taky stáhnu a cracknu, protože se mi nelíbí design obalu....
-
Přesně tak, nás ve škole učili, že se škodlivý software dostane do počítače převážně tím, že uživatel stáhne něco z "nedůvěryhodných" stránek. Je teda mnohem pravděpodobnější, že se nějakej malware dostane do PC formou cracku made by RAZOR1911 než pomocí Originu.
A jak jsem tady už jednou psal, jestli někoho v EA zajímá, co hraju a chce k tomu použít obsah Program Files, Program Data..., tak hodně zdaru a ať se jim nezblázní moc zaměstnanců, kteří ta data budou zpracovávat. -
Pokud jsi hrál ME2, tak máš Origin účet. A Bioware si asi moc nestěžuje (to, že se jim asi moc nepovedlo DA2 je možná pravda, nemůžu posoudit). To opatření s krabicovýma verzema je imho hlavně kvůli omezení bazarovýho prodeje. Nevím, jestli by třeba nestačilo dát na DVD nějakou formu DRM a ne Origin a pro digitální distribuci Origin, ale EA chce očividně zvýšit počet uživatelů.
Ale jak jsem psal výše: jestli jsi hrál ME2, tak Origin účet už máš. -
Pokud se ti toto neprekousnes tvuj problem, nehraj, ale je ubohe si to davat jak záminku pro pirátení a stánout si prez torrenty do PC opravdový vir.
-
ceské byly titulky o dubbingu nikdo nemluví. Stejne jako stoneboy z angličtiny mám certifikát a veškeré filmy a seriály jedu v originál znění bez titulků. Ale u 80% her si titulky (anglické) zapnu, protože když je vjem audiovizuální, tak mnohem více pochytíš a porozumíš...
-
sami si podrezavaji vetev, ale steam to je jeste mnohem horsi, origin je potreba jen na veci od EA, ale steam uz vyzaduji i hry, ktere s valve nemaji vubec nic spolecneho, napr skyrim, to je prasarna uplne jine dimenze... *11*
-
Podle ofic. vyjádření Bioware je celkem dost dobře možný, že ME a ostatní hry od EA (asi kromě SWTOR) časem na steamu budou, v současné době se ale EA nelíbí nějaká část EULY steamu, která se týká distribuce DLC (podle vyjárření EA, ale to je tady řešilo už mockrát).
Ale je určitě škoda, že se nejsou schopní nějak normálně domluvit. -
Je to stejné jako steam
-
Řekl bych, že je celkem běžný umět anglicky tak, aby si člověk užil příběhovou hru, a zároveň si lehce vypomáhat anglickými titulky.
btw: Blbě přeložený titulky toho dokážou dost zkazit, a ME2 překlad byl příšernej. -
ENG titulky zlepšují porozumění, já mám certifikát znalosti angličtiny, pravděpodobně bych zvládl bez problémů hrát bez titulů, ale to co je potřeba (adventury, RPG) hraju zásadně s titulkama.
-
Hahaha, ich stupidnost nepozna hranice.
Aspon nemusim setrit na ME3. Mozete mi povedat ze ved si kup krabicovu alebo cez ineho distributora a potom crackni (to ze sa taketo riesenia normalne deju je len dokaz toho co distributori robia s hrami a ako sa spravaju k hracom), ale viete co? Ja nemienim podporovat distributora s takymito praktikami, distributora co v jednom kuse banuje zakaznikov, distributora ktory dosral asi kazde herne studio ktore mal pod sebou.
Kupite si ME3 cez cokolvek, aktivujete cez origin, na EA forach nieco napisete a dostanete ban? Nie dakujem.
Len som zvedavy ze ako to ovplyvni ich predaje. Kedze na steame je uz cez 40kk uctov tak prist o taky trh je dost odvazne. Samozrejme, vela ludi ani nevie co je origin zac, takze to normalne stiahnu ked si to instalacia bude pytat a nebudu riesit. Ale nie vsetci hraci su blbi.
To zas bude vyplakavanie z EA, ake su nizke predaje na PC. Nech idu do prd3le. A ak to tak bude aj s Kingdom of Amalur tak dalsie RPG na ktore nemusim setrit.
Dufam ze zbanktoruju, prasivci.