Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Až přestanou dělat hry na PC, tak EA nebude nadávat na nic, nadávat budou jenom PC hráči. Ale EA by si to rozhodnutí vždycky odůvodnila.
  • Zdroj informací o tom vrtání?
  • Buď rád, že Bethesda nemá Scrolls Network, nebo něco.
  • No ono i kdyby se těch 500 000 lidí skutečně rozhodlo si to nepořídit, nejspíš by přežili z konzolí. Ale jak znám lidi, tak už většina bioware fandů origin dávno má a paří na něm SWTOR.
  • Bohuzel takhle odskacou demenci distributora...
  • proste normalne zkousej jak moc si nechaj platici zakaznici s*at na hlavu, zatim to jde tak jeste trochu pritlacime... sem zvedav co vymyslej treba za 10 let :)
  • celej tendle svet je ubohej, nemam jedinej problem tu hru ukrast, vsichni tady kradou, smelej dane, obiraj stat , hrat si na poctivce je k ho*nu, obvzlast v dnesni dobe. Nicmene good luck s poctivosti a dobrym pocitem :) ja si to v klidu ukradnu a "zaviruju" pocitac
  • Ja mam objednanu hentu zberatelsku krabicu, ale po skusenosti s blbo vylisovanou BF3 plackou, kde mi na jednom mieste mechanika lietala jak splasena asi pol hodinu, si to dam radsej tahat. Origin vdaka svojej neoblubenosti aspon neni pretazeny ako Steam :)
  • (facepalm)

Tak jejích mínus no...
  • Překvapivá zpráva.. bohužel také dost špatná!
    Origin = prachsprostá a špatná kopie Steamu...
    EA failed
  • Origin? Nikdy.
    To je jako si koupit auto a před každou jízdou volat výrobci či prodejci, že někam jedu. A ještě mít od nich v autě sledovací zařízení k jejich účelům.
    Zrušil jsem Steam, Origin ani náhodou.
    Až mi EA bude platit 50% ceny PC, tak si tam Origin dám. Nenechám se tlačit tam kam nechci.
    Jen ať přestanou dělat hry na PC, jsem zvědaný na co budou nadávat potom.
  • Jestli jsem to pochopil správně, tak ME3 nebude mít žádný DRM, jenom ověření přes Origin :)

A jak jsem někde psal, EA/Bioware jednají s Valve, takže bych se určitě naděje nevzdával.
  • Z EA acc se stal origin login, to ano. Sám mám EA acc ještě z dob když jsem hrával BC2, ale on mluví o tom programu jako takovém. To, že mnoho z nás se může na Origin přihlásit i bez zakládání nového účtu neznamená, že si ten program chceme cpát do PC.
  • Kdyby někdo chtěl dabovat Mass Effect, tak bych ho šel asi nevím co... Martin Sheen, Adam Baldwin, Tricia Helfer, Michael Dorn atd.... Minimálně 80 procent zážitků z rozhovorů by bylo v háji imho.
  • A co to ma spolecnyho s tim, ze Ctibor nechce zapinat steam?
  • +1 a Souhlasím
  • No těm xxxx miliónům majitelů skyrimu zapínání steamu asi nevadí. :) A bez steamu se nedá skyrim legálně vůbec hrát btw.
  • Je zbytecna, protoze kdyz nekdo proste neco nechce a nepotrebuje tak je docela blby ho do toho nutit. Tohle je problem EA a Bioware, at si ho vyresi.
  • Pokud ses přihlašoval do cerberus network, tak by to měl být (nevím to na 100%, ale jsem si tím celkem jistý) Origin účet. Určitě máš Origin účet, pokud máš účet na Bioware social network.
  • Steamworks....

A diskuse se sice rozjela, ale dokud neodpoví někdo s Bioware, tak je imho úplně zbytečná a bude se točit pořád dokola. Jedna skupina lidí (v té diskusi ta větší) bude tvrdit, že si Origin nikdy nenainstaluje a tím pádem si nikdy nekoupí ME3 a ta menší bude tvrdit, že je jí to úplně jedno, že už Origin má a nic se nezmění. Pochybuju, že se někomu podaří někoho přesvědčit, aby změnil strany, ale je pravda, že jsem přečetl asi dvě stránky, odpověděl asi na dva příspěvky a pak mě to přestalo bavit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit