Přejít na výpis diskuzí
PC verze Mass Effect 3 vyžaduje Origin, na Steamu nevyjde
16.1.2012 | Petr Poláček
380 příspěvků
-
No řekl bych to asi tak: pokud si chceš legálně zahrát BF3 a/nebo ME3, potřebuješ v současné době Origin. Takže ho někteří z nás opravdu potřebují nebo na začátku března potřebovat budou.
-
Dovolím si nesouhlasit: z vlastní zkušennosti s ME1 a 2 můžu prohlásit, že obě šly bez problémů hrát a dohrát a všechny vedlejší mise až na dvě (nebo jednu teď nevím) šly bez problémů splnit. Takže si nemyslím, že se dá mluvit o betaverzi. Asi mluvíš spíš o Skyrimu a jemu podobným, ale tam je to daný pravděpodobně velkým rozsahem a množstvím questů.
-
Protoze Umadroth ma problem s tim ze se mu nedari lidem co origin nechcou vnutit nazor ze ho vlastne potrebuji *15*
-
Problémy? Třeba to že nainstaluji, pustím hru, objeví se hláška že GFWL chce update, tak dam stahnout, neuveřitelně dlouho čekám, pak mi to hru vypne, nainstaluje, pustím hru znova a chce to další update?!! Klidně 4x takovéhle kolečko. A druhou věcí je že význam té služby je celý pochybný protože mi nenabízí nic proč bych ji měl chtít.
Jo nepočítaje asi 3 služby které ve Win běží a pozadí jinak se GFWL ani nespustí. -
Díky za info, to mají k dobru. Teď ještě aby začali dělat hry.
-
nevim proc trololo - ze neni nadsen z originu chapu, to je hlavni duvod proc hry od EA nekupuju. Otazku penez je jasna - okamzite po releasu to je za palku a stejne to je takova betaverze. To chce klid a nohy v teple - az zalepi nejhorsi diry a vydaji to na jiny platforme (Steam, GOG ....), tak to bude stat $10 a to neni problem koupit...
-
I kdyby, používali by něco už existujícího a pokud vím, ne tak hrozného. Aspoň jsem s GFWL zatím neměl žádné problémy.
-
Nj, EA uz takhle u me prisla o Crysis 2, BF3 a ted to bude i ME3...
-
od GfWL upustili po Falloutu 3. Nyní jsou čistě steamoví
-
To jen proto že Bethesda jede v ruku v ruce s Microsoftem => GFWL. Což je naprosto jiná forma zla.
-
Ten screen je pěkně starý a slyšel jsem pár názorů, že i falešný. Ne od EA, ti se k tomu nijak nevyjadřují. Něco víc?
-
Někde zpočátku diskuze (asi 3. stránka od konce) byl screen z process monitoru a mimořádně zajímavý úryvek licenčního ujednání.
-
trolloloo
-
No tak maj smůlu. Si to prostě stáhnu. Stejně to zas stojí kolem 1000 a to je příliš vysoká cena i pro tuhle dobrou hru.
-
Pravda. Stejně, poctivci jsou dneska denně zašlapáváný do země, takže to je naprd. A navíc, když si jeden (nebo dva *15* ) stáhnou hru, tak se svět nezboří, co udělaj ostatní, to už není moje věc, ale jejich. A skutečný viry už se na warezu nedaj najít.
-
Pochopil jsem, chtěl jsem, aby to bylo jasný pro náhodnýho čtenáře. Jinak je mi jasný, že asi nejde o účet.
-
Origin ucet =/= origin.exe v procesech. Jestli to porad nechapes tak nejde o ten ucet *7*
-
SWTOR účet = ORIGIN účet
-
SWTOR hraju a origin nemam *5* Nejak se mi nechtelo davat 1300 za hru co meli za 1100 v obchode
-
Tak že veľa šťastia EA! Nerobí mi problém ročne minúť dosť veľa peňazí za hry, ale iba na Steame. kedže bude ME3 iba na Origin, tak tú hru buď nezahrám, alebo sa vrátim do čias pred zhruba 10 rokmi, keď som hrával warez. Ale keďže warez na môj PC už nepatrí, tak skôr to prvé...