Přejít na výpis diskuzí
PC verze Star Citizen nikdy nic neobětuje kvůli konzolím
18.11.2013 | Petr Poláček
220 příspěvků
-
tak si nekupuj notas za 20k ale poskladej si PC za 20k a na tom ti to pojede
-
Momentální modul rozjedu na rok starym notebooku za 25 tisíc. Sice na medium/low nastavení, ale vzhledem k téměř nulový optimalizaci to jde. Ještě není ani podporovaný SLI/Xfire. Obecně se ale dá řict, že tohle není primárně mířený na notebooky. Hrát to na tom půjde, ale nikdy to nebude ono :)
PS: Mam Lenovo y500 SLI -
Ja tomuhle pokusu fandim, ale spis jako technologickemu pokusu a ukazce moznosti, herne to bude imho slapnuti vedle a hodne lidí to zklame svou praktickou nehratelnosti. Myslim ze se vytvari dilo pro velmi uzkou skupinu hracu a mnozi z platicich hracu budou vysledkem zklamani, coz bude mit vliv na podporu dalsich podobnych projektu.
-
Vykon nextgen konzoli je nad prumernym vykonem pc. Viz statistiky Steamu, nebo vyjadrení EA, ktera se zameruje na mainstreamoveho hrace, ze nektere nove nextgen prvky zatim do pc her nebude implementovat, protoze byto pc neutahly (pro nechapave, ne vsechny pc, ale pc mainstreamovych hracu, kteri casto hraji napr. na noteboocich).
S neuzitecnym vyuzivani vykonu az plytvanim souhlasim. -
To je kravina. Vývojáři a tlak na ně ženou hry do více a více primitivnějších podob. Myslíš, že třeba ve Skyrimu hráči chtěli, aby questy pro Companions či Mages Guildu byly tak ubozé jednoduché a krátké a liniární? Jistě že ne. Ale finance si to přáli a tak se tak stalo.
Hráči si nepřejí jednoduché hry. Přejí si to ale vydavatelé, proto přesně takové hry jsou. -
Tak jo ale rozjede to vubec nekdo treba i na mainstreamovem ntb koupenem v dobe vydani rekne za 20tis? Tezko ze, spis to bude pro lidi co veskere sve usili a investice vali do masiny *13* no neva treba to rozjede 20k ntb koupenej o rok dva pozdej
-
Já ač mám PC, PS3 a v merku PS4 určitě plakat nebudu, neboť mne tyto hry (vesmírné simulátory) nikdy neuchvátili, jen držím palce aby se tvůrcům projekt povedl ke spokojenosti všech, ať to není jen další nafouklá Kickstarter bublina. Her tohoto žánru je pramálo jako šafránu.
-
Hry pro dalsi generaci konzoli zatim nevyuzivaji jejich potencial a obavam se ze dlouho nebudou, protze malo kdo bude investovat do vyvoje nasobne vic prostredku aby mohli mit lepsi grafiku/efekty, už takhle ty projekty stojí až moc ...
-
Ty moc nerozumis tomu, co je to optimalizace a jak probiha, ze?
-
Díky za odpovědi pánové.
-
master race
-
To mě umínuskoval jeden a v noci. Mínuskuje vš, napříč diskuzemi, to je v pohodě:)
Jako spíše si neuvědomují, že je doteď nic nenutilo vylepšit herní pc. Přece jenom Xbox a PS brzdili vývoj a tudíž nutnost mít lepší železo odpadla. Já doufám, že to více studií změní a zase se vývoj posune dál. -
Ono totiž některé lodě nemají v sobě obsaženou hru, ale jsou to jen lodě.
Třeba Advanced Hunter vs Avenger. Je to pro lidi, kteří už mají nějaký balíček se hrou, ale chtějí ještě víc lodí.
Jinak já doporučuju buď Digital Scout (30$ ale nemá alpha a beta přístup), nebo Digital Mercenary (40$ ale už je tam i přístup do alpha a beta verzí hry) ... obě dvě jsou levnější, než bude finální hra (60$). -
Poplatky za hraní být nemají, ale trial a s největší pravděpodobností ani open beta nebude ... už teď budou mít asi 300K lidí, kteří jsou v betě. Ale bude demo SQ-42 (singeplayer kampaň)
-
Vtipný pcčkáři zaplatí vývoj konzolové verze *15*
-
jednoznacne, lepsie by som to nenapisal *5*
-
jo to zni lepe :)
urcite hru bych vyzkousel(idealne nejaka beta nebo trial)
poplatky za hrani byt nemaji, ne?
kdybych nenasel vazny duvod proti hratelnosti, tak je to jasna koupe :) -
Urcite, DD vytahne ze zadnice uzasny Mantle, jak kdysi ty 7Ghz pameti a vsechny AMD najednou ziskaji 100% vykonu navic. *3*
-
aha, oni to tam maji tak divne na tom webu, ze je potreba kliknout na tu spravnou verzi, jinak se to nezobrazi
-
no to se nebojim :) nejakou lodku si koupim, kdyz to funguje jako vstupenka do hry a stejne bych ji musel koupit, ale rozhodne nejsem ten typ cloveka, kdo by do toho nasazel stovky dolaru ;]
btw...kdyz koukam na ty lode na ofiko strankach, tak proc ten Advanced hunter za 75 ma tolik bonusu k balicku, zatim co i mnohem drazsi lode maji prd ?