Přejít na výpis diskuzí
PC verze Tomb Raideru bude mít českou lokalizaci
12.12.2012 | Aleš Smutný
73 příspěvků
-
Souhlas, už mám předobjednanou Survival Edici z Amazonu za 40 liber, což je asi jen o stovku víc, než normální edice na x-zone.
-
Agreed se sexy zadkem, akorat ty prsa ma cim dal mensi :(
-
Diky CENEGO, hru si na konzoli koupim v zahranici, abyste odemne nevideli ani vindru.
Ostatnim doporucuji totez. V zahranici bude hra levnejsi, postovne do CR je bud zdarma a nebo za 30 Kc. Kupovat to v CR od CENEGY je holy nesmysl, zadna pridana hodnota. -
to se hodí citovat červenýho trpaslíka : je to jenom soubor pixelů ! Jo, ale jakejch
-
Podepisuju. Sám pamatuju doby, kdy nové PC hry stály 1699,- Kč ba i 1799,- Kč. Konzolovky pak těžce přes 2 tisíce. člověk na tohle rychle zapomíná, ale když se občas začtu do staršího Levelu (třeba kolem roku 2000) a vidím reklamy na hry z těmahle cenama, tak jen kroutím hlavou.
-
Nutno dodat, že není dostupný pouze pro nás. Ovšem stačí si někde koupit CD klíč a je vystaráno.
-
Kde jsi viděl ty rostoucí ceny? Hry dneska stojí běžně pod kolem 500-900, mluvím o novinkách. Já pamatuju doby, kdy cena byla 1999 Kč nebo 2500 Kč u hitovek.
-
Dohady o tom, jestli by hry měly nebo neměly být v češtině mi připadají zbytečné. Pokud si vydavatel/distributor bude myslet, že se mu překlad vyplatí (=prodá díky němu tolik kopií navíc, aby zaplatil překlad a ještě něco málo vydělal), pak hru přeloží. Pokud si bude myslet opak, pak hru nepřeloží a byl by sám proti sobě, kdyby ji za takových okolností překládal. Můžete to změnit tím, že si hru v angličtině (ne)koupíte, ale jakékoliv jiné diskuze mi připadají zbytečné a pro vydavatele/distributora budou asi dost irelevantní.
-
všechny texty v jednom souboru a to přeložit? říká ti něco kontext?
to by to pěkně vypadalo... a jen na samotným testování tý češtiny, která by byla nutná, aby dávala smysl, bys všechny ušetřený prachy zas utratil. -
cena furt roste? kdes doteď žil? :D
dřív byla každá hra minimálně za 1200, dneska už kolikrát novinka vyjde kolem osmi stovek... -
Prosim poradte kde sa da predobjednat Collectors Edition pre PC, prave boli zrusene dodavky do Brlohu na Slovensku :( Prosim pomoc *13*
-
Máš si zapracovat na pořádném naučení se jazyku, místo stěžování si a mohla ti unikat jen důležitá pointa, místo 90%, příteli. Na druhou stranu pochopím, že mít něco ve vlastním jazyce je fajn, ale hulákat, jak to má někdo na pytel se vyznat, když to ani nezkusil nějak pořešit? A vůbec, ještě tam máš pohybující se snímky, takže pohoda.
-
Možná autorská práva? Myslím že licence neumožňuje hru jakkoli pozměňovat. To že se to děje je druhá věc, ale legální to nejspíš není... Opravte mě jestli se mýlím.
-
Protože jsem nemyslel FC 3 ale 1? A protože Far Cry 1 jsem si kvůli nepřepnutelném dabingu nemohl koupit v českém obchodě (resp. jsem originálku měl později jako plnou hru z Levelu, ale DVD jsem akorát tak hodil z okna). Dnes už existuje digitální distribuce že, ale zrovna u Far Cry 1 přišel český distibutor o zákazníka. Ale pokud se u FC 3 dají titulky přepnout, tak je to jen dobře a aspoň se poučili :)
-
Asi tak. Jen dodám, že namátkou jsem teď pohledal, že např. čeština do Deus Ex: Human Revolution, což je dost ukecaná hra, má 2,02 mb. V cca deseti jazycích bychom se dostali max. na 25 mb. Což je při kapacitách dnešních nosičů nemyslitelné číslo, že?
-
radsi preklad kde mi ujde jedna urcite hrozne dulezita vtipna pointa nez nic kde mi ujde 90% probehu....
-
Co to plácáš ? Nepleteš si to s dabingem ?
-
Far Cry 3 ma ceske titulky a menu dabing je AJ a i to menu a titulky staci pro instalaci zvolit v EN takze proc psat o x let stare hre?
-
žádný "učení" se angličtiny není potřeba, pokud člověk už aspoň trochu umí (ze školy) - pak stačí prostě na všechny filmy, seriály a hry koukat (hrát) s anglickejma titulkama... ze začátku to bude drhnout, bude vám připadat, že rozumíte každýmu osmýmu slovu, ale nejdýl do půl roku už budete naprosto všechno zvládat.
pokud ale člověk angličtinu nikdy ve škole neměl a navíc je zavřenej celej den v továrně s českejma nápisama na dveřích a doma kouká na novu, tak věřím, že je studium nutný... -
cela Bible se vejde na 2MB to je jak jeden screenshot *1* nebo textura na jeden objekt ve hre