Přejít na výpis diskuzí
PC verze Watch Dogs se brzy dočká nevyhnutelného patche
30.5.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
tahle hra je pro me poslední kapka pc u me konci nejdrív wolfenstain a ted tahle hra musel sem si to koupit na ps4 na pc to je nehratelný a to nemam zadnou pastiku
-
-
promin ale obe hry sou piczovinky, nevim kolik ti je nebo kolik mas odehrano a nakolik se nechas zmasirovat hajpem, ale Call of wolfenstein je poste hooodne slaba hra pro trosku narocnejsiho hrace, zase te to vede za ruku jako dementa (spousta lidi oceni), animacka shot shot animacka shoot shoot animacka shoot shoot, k WD raci bez comentu, rozhodne nic, kuli cemu by stalo zato dělat nějaký velký zavěry IMO... ale pokud to takhle vidis, tak si nejspis idealni adept na konzolku, nic ve zlym (jen podotknu, ze PC je kralovska platforma :D )
-
-
Jn královská platforma blbů, asociálu a všemožných fanatiků...
-
-
A konzole pro partu pubertalnich uchylaku s lejnem misto mozku. No a ted si vyber *1*
-
-
-
a? pre mna za mna si bez kupit aj tablet kvoli angry birds *8*
-
Tak to ti to trvalo dlouho zjistit co ostatní vědí už dávno...
-
Mám stejné myšlenky, že se zbavím deskopu, to co předvedl Wolf a víceméně WD je hrůza.
-
-
Mám Intel Core i5-3570 3.40 GHz, 8 GB pamět, Radeon HD 7800 a hra šlape na ultra detaily parádně, jen při západu slunce se občas zadrhne, ale není to nic co by ovlivnilo hratelnost, jediný co mě sere jsou poldové a bonzáci co je pořád na mě volaj :D .
-
-
Můžes přece si vyrobit rušičku a přerušit jim jejich mobilní spojení *4* , poldum se ujede ok stačí je nechat zlikvidovat provozem nebo jim nechat spadnout most před nosem.
-
-
Obávám se že hře nepomůže ani kdyby patch měl 10gb, no to možná ano ale pochybuji že takový někdy vůbec výjde. PC ale co konzolová verze vždyt to podělali na obou frontách.
-
ROZJEĎTE SI SVOU VLASTNÍ FIRMU V TÉTO ONLINE HŘE ZCELA ZDARMA A ZAČNĚTE VYDĚLÁVAT! NEJLEPŠÍ SIMULÁTOR PODNIKÁNÍ S MOŽNOSTÍ PŘEVÉST VIRTUÁLNÍ PENÍZE NA SKUTEČNÉ Návody, rady, registrace zde: http://marketglory.michalaniol.cz/ - V ČR a SR zatím neměl tzv.boom - ideální doba se zaregistrovat - Nemusíte investovat!!! Registrace zdarma! POZOR: V TÉTO HŘE SE MEZE NEKLADOU, MŮŽETE ZDE pracovat, obchodovat, zakládat společnosti (letecká nebo automobilová doprava atd.), stát se členem vlády, získávat refferály, můžete se angažovat v politice a měnit zákony, vést války, kupovat majetek, vlastnit auta a letadla a mnohem mnohem víc. - HRA VÁM ZABERE JEN PÁR MINUT DENNĚ!