Přejít na výpis diskuzí
PC verze Watch Dogs se brzy dočká nevyhnutelného patche
30.5.2014 | Adam Homola
186 příspěvků
-
Mám Watch Dogs, mám je na ultra úrovni a jedou naprosto v pořádku, jediné co blbne je UPLAY, ale Watch Dogs se da hrat i offline, tak nechápu, kde je problém :) Jsem s tou hrou naprosto spokojený :)
-
-
tak pro to existuji 2 vysvetleni, bud mas 16GB ram a 6GB vram, no a nebo pro tebe "naprosto v poradku" znamenaji veci jako stuttering, 25fps, apd.
-
-
www.youtube.com/watch...EA4Hxs. Ta scéna z třetí minuty vám určitě připomene bláznivou střelu I,kdy se Frank ostřeluje zpoza popelnice tak na metr s jedním z Ludwigových hochů.Jenomže to byla parodie...
-
-
nedávaj za youtube link bodku
-
Pardon.Je to z dvojky.Havsburgových hochů...
-
-
Tak lituju vsechny co si poridili originalku a ted si zoufaji. Soucitim s vami, mate me smypatie, parim torrent verzi, vse funguje plynule na plne detaily. P.S. Nijak me to zatim nechytlo
-
-
jako vždy nadávají nejvíc ti, kteří si hru stáhli z internetu...
-
-
Jiste ... staci se rozhlidnout, ty andseny ohlasi teych, kteri za to dali 60 babek a ani jim to nenastartovalo ....
-
samozrejme, lebo budes nadavat na nieco ked zato das 40€? musis si to nejak ospravedlnit pred zrkadlom :D nikto si neprizna ze sa pekne oje..bal
-
-
To, že jsem si koupil Brokenfield 4 si vyčítám do dneška. A jak bych si to jako měl ospravedlňovat? :D Nevím jak tobě, ale říct větu "Udělal jsem chybu" mi nějak problém nedělá ;)
-
-
-
No já nevím, originálku mám a určitě peněz nelituju. Funguje všechno jak má a hra mě dost baví
-
-
Zdravim clanek jsem necetl ani me nezajima jenom bych chtel podotknout ze watch dogs nema ani cenu prenesenych dat a vsichni uz se tesime na flame pod recenzi.
-
-
flame nepochybně bude, ale co takhle kdybychom si tady zatipovali, kolik tomu zdejší recenze nadělí?
můj první odhad byl 7/10, podle recenzenta i 8/10, ale předpokládal jsem, že se bude recenzovat PS4 verze. vzhledem ke kritickému postoji k PC verzi bych se ale nedivil, že se zde budou chtít trochu vymanit z průměru a dají 6/10. -
-
Počítám že bude z PS4. Co sem četl tak PC verze recenzentům dosud nebyla dána k dispozici, asi Ubi věděli proč tak činí.
-
-
"Na Games vydáme recenzi PC verze Watch Dogs dnes večer. A na technické stránce věci nenecháme nitku suchou." Zní to tedy, že recenze bude spíše v kritickém duchu.
-
-
-
-
To je vždycky PR keců a ve výsledku odfláknutá konverze z konzolí. Totálně zprasili PC verzi Ghost Recona kdy ji svěřili těm packálům z Ubi Kyjev, každoroční díly AC také nejsou vrcholem optimalizace a už dopředu mám obavu jak bude fungovat Far Cry 4?!
-
Tak sem si taky zahrál...Uplay v pohodě bez problémů...menší tearing...nastavení na vysoké FPS okolo 35-60. Grafika ok. herně sem to krapet nechápal..v podstatě přes tutoriál jsem se dostal za pomoci A (krytí na gamepad) a X (hackování). Potom co sem vlezl do auta sem ale musel dát pauzu...takový strach z jízdy autem už sem dlouho neměl...brrrr...jinak technicky ok žádné sekání sem nezanamenal.jen ten mírný tearing..konfigurace core i5 + 660TI + 8GB Ram.
-
Intel core 2 Quad Q8200 2.33 GHz 4 GB Ram ATI Radeon 5870 1GB vše v pohodě, ovšem při jízdě autem nehratelné díky sekání. Vím, není to nejlepší sestava, ale zaráží mě, že se mi hra seká jen tehdy když jedu autem.
-
Hm... a na IGN se PC verzi úplně vykašlali... a na Games.cz bude Watch Dogs nejspíš mít mizerné hodnocení - jen proto, že recenzují na té nejhorší možné platformě... U některých her vycházela po normální recenzi s velkou slávou ještě "Recenze PC verze". Jsem zvědav, jestli na Watch Dogs taky vyjde speciální "Recenze next-gen konzolové verze". Ale pochybuji.
-
-
Mizerné hodnocení? Čekám osmičku nebo devítku.
-
nejhorsi mozna platforma je velmi subjektivni nazor... ano, z toho pohledu ze to na PC dos*ali jiste... z pohledu vykonu jestli do*ebali optimalizaci, samozrejme... ale z pohledu "maximalniho" grafickeho zazitku, nezlob se na mne ale to co jsou konzole dneska zvladne vykonove prumerny pocitac (logicky, vychazejici z x86 platformy pri te cene nelze cekat zazraky), takze nikoliv a z pohledu herniho obsau je to uplne jedno protoze ten se crossplatforme nelisi... *6*
-
-
Pak by ovšem něměli říkat, že to hře v recenzi "spočítají" za technickou stránku, když ta je "doj*baná" jen na jedné z pěti platforem, na které to vychází.
-
-
ale uplay nejede i na konzolich!!!! tydyte
-
-
Na XBoxu. Přečti si článek, na který odkazují. Na PS3/PS4 by to mělo jít normálně. Ale to je vedlejší. Na tom, že multiplatformovce by se nemělo ubírat skóre, když je na jedné platformě špatně optimalizovaná, to nic nemění.
-
-
Zlehka neprofesionalni by bylo hlasit jaka je hra uzasna (pokud teda vubec je) a nezminit se o specifickych problemech nektere z platforem... to je jak v politice... nemusis vylozene lhat, staci jen vybrat si co reknes... ale ve finale je to stejne spatnej pristup...
nehlede na to ze konzolovych recenzi si muzes vsude jinde precist tunu protoze Ubi dalo konzolove verze s predstihem a PC az po vydani... a asi vedeli proc... a rozhodne to od nich neni peknej pristup... takze naopak zde rozsiruji povedomi recenzi PC verze ktera doda dalsi informace sirsimu okruhu uzivatelu... -
Což je ovšem zlehka neprofesionální, není-liž pravda? Ale to nic, zas tak mi to nevadí. Je to jejich stránka, ne moje.
-
No a to jsme ale u toho ze dneska se nectou recenze ale ciselenj koeficient. Ted mne z hlavy nenapada zpetne priklad, ale bylo tu jiz nekolik recenzi ktere hru chvalili za herni mechanismy, pribeh atp. a zaroveni ji vytkli technickou stranku jako je ovladani, nestabylyta, bugy atp. ... protoze hra ma uvedenou platformu uzitou pri recenzi tak pro danou platformu je dane skore snizeno za komplexni zazitek... se stim smiř *2* ... a nebo si precti z recenze vic nez ciselne skore...
-
-
-
-
-
-
Když se kouknu va grafickou kvalitu, tak je to o dost kvalitnější port než nový Wofl.
-
No chtělo to nový ovladače na grafarnu ale jinak v pohodě
-
-
takova drobna glosa:
bohuzel je smutne, ze pruse*y a lenost optimalizace vyvojaru her musi zehlit vyvojari ovladacu na urovni firmware... nerikam ze jejich kody jsou bez chyby, ale prece jen herni vyvojari maji danou platformu s nejakou specifikaci, protokoly, instrukcni sady procesoru atp. a nejsou schopni a ochotni se ji prizpusobit... misto toho aby kazdy vyvojar specificky upravoval hru pro dany HW (resp. skupinu, nerikam pro kazdou GPU zvlast) tak support HW dela praci za ne a on sam upravuje FW pro stovky jednotlivych specifickych produktu ktere ji vyuzivaji... je to nesmysl... vyrobci MB a CPU taky nevydavaji po kazdem vydanem programu specificky firmware aby vytezil z jednotlivych programu co nejlepsi vykon... *7*
-